Evde esyalar kayboluyor

CiRiLLA

Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
31.670
141.757
Iyi geceler arkadaşlar
Derdim evde biseyler kayboluyor
Gomlek almistim yeni daha giymedim bile katlayip biraktim yok yok bakindim butun yatak odasina yok ama en son katladigima eminim ondan oncede saten sabahligim yok oldu pek takmamistim biyerdende cikmadi daha yeni evliyken kayboldu o en sonda esimin motosiklet eldiveni kayboldu isten geldi iceri gecti ogunden sonra bulamadik motordan inince dustu desek eve girerken illa dustugu fark ederdik ve esim sol elindeki eldiveni cikarmaz sagi cikarir eve girincede solu cikarip birakir ama cikartmadigi sol eldiven kayip dusse sag duserdi kafam almiyor gunahini almiyim kv bizdeydi markete gidip gelmistik esimle sonra eldiveni daha bulamadik ama eldiveni napsinki yani aldi desek anlamiyorum ucuyor mu bu esyalar evede kvdeden baska giren cikan cok degil oda hep gelmiyor iste

çıkarlar bi yerden olabiliyor bazen

insan koyduğu yeri unutuyor bakıyor göremiyor falan

hele benim evde çok bende balkona gereceğim tülü bulamıyorum kaç saattir

bilgisayar başında nası bulacaksam:KK53:

bu arada pasaklı bi hatun değilim ha sürekli yer değiştirme yapıyorum ondan:63:

Bazen farkında olmadan bir şeyleri bir yerlerden alıp başka yerlere sokuşturmak gibi şeyler yapabiliyorum ben
O yüzden normaldir diyeceğim :KK45:

çıkarlar bi yerden olabiliyor bazen

insan koyduğu yeri unutuyor bakıyor göremiyor falan

hele benim evde çok bende balkona gereceğim tülü bulamıyorum kaç saattir

bilgisayar başında nası bulacaksam:KK53:

bu arada pasaklı bi hatun değilim ha sürekli yer değiştirme yapıyorum ondan:63:

Gunah almakta istemiyorum kaybolan seyler cok sacma seyler ama evleneli 11 ay oldu sabahlik kayboldugunda daha bikac aylik evliydim illa cikardi biyerden giden gelmiyor en son dolabi duzenledim yazlik kislik vs ..temizlik yapiliyor vs cikmasi lazimdi
Unutkanlik olmus ikinizde de belliki kv napsin motor eldivenini:KK53:
Havuc falan yiyin bence bol bol

Bazen farkında olmadan bir şeyleri bir yerlerden alıp başka yerlere sokuşturmak gibi şeyler yapabiliyorum ben
O yüzden normaldir diyeceğim :KK45:

Nebileyim sabahlik kayboldugunda bikac aylik evliydim 11 ay oldu illaki sokusturdugum yerden cikardi ev temizleniyor neticede oyuzden aklima deli seyler geliyor alindi desem kim niye onlari alsin is sacma yere geliyor

Nebileyim sabahlik kayboldugunda bikac aylik evliydim 11 ay oldu illaki sokusturdugum yerden cikardi ev temizleniyor neticede oyuzden aklima deli seyler geliyor alindi desem kim niye onlari alsin is sacma yere geliyor

yok yok öyle şeyler düşünme
farkında olmadan çöpe bile atmış olabilirsin
yani her şey olabiliyor
ben annemin çöpe cüzdan attığını biliyorum :KK70:
kendimin buzdolabında kumanda bulduğunu da :KK70:

En olmadık yerden çıkıyor kızımın ayakkabısını bulaşık makinesinde buldugum gibi :KK47:

yok yok öyle şeyler düşünme
farkında olmadan çöpe bile atmış olabilirsin
yani her şey olabiliyor
ben annemin çöpe cüzdan attığını biliyorum :KK70:
kendimin buzdolabında kumanda bulduğunu da :KK70:

Umarim cikar kiyafet neyse onlari umursamamistimda eldivene moralim cok bozuldu en son iste bekleyelim bari belki cikar :/ madem zaten yapacak sey yok sagolun

benimde kaybolmak değilde eminim bişeyi aynı yere koyduğuma ama hiç inanamadığım yerde ortaya çıkar.örnek vericek oolursam daha öncede paylaşmıştım bunu bu sietede duşa grarken alyansımı ve farklı bir yüzüğümü çamaşır makinesinin üstüne koyduğuma yüzde yüz emindim çıktım duştan baktım yok düşmüştür diye aradım taradım yine yok biraz ara vereyim dedim aramaya yine bulamadım o gün evin içnde de çok aradım yine bulamadım.çamaşır çekmecimi toplarken ta dibinde çamaşrların içnden çıktıki nasıl oldu hiç bilemicm.bu tür daha örneklerim mevcut.

bir keresinde eşimin cüzdanını aramadığımız yer kalmadı kredi kartları falan artık iptal ettirecekti

tamirat çekmecesine koymuşum:KK22:

ama benim kabahatim değil :63:

herşeylerini ortaya koyuyor pek bi dağınık

çoraplar konsol üstlerinde kırlent arkalarında

artık dedim çöpe atacam ortada gördüğüm çorabı acımadan bi kaç gündür iyi:21:

çıkar bir yerden unutmuşsunuzdur.
benim de elbisem kayıp, kayınvalide de yok, o daha kötü bence:))

kv niz neden alsın ki sanmıyorum onun aldıgını içiniz rahat olsun bence
aklınız başka yerdeyken koymuşsunuzdur bi yerden çıkar mutlaka

X