Saç Şekillendiriciler Evde Fön

ayeser__

mumlar yanar birer birer!
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
4.327
406
Merhaba
Evde kendi fönünü çekip memnun olan var mı? Hangi makineyi kullanıyorsunuz. Makinanın özellikleri ve fön çekmenin püf noktaları neler? Paylaşır misiniz?

Evet, ben varim. Conair Spin Brush kullaniyorum, cok memnunum. Sac duzlestiricileri cok zarar veriyor ve dumduz yapisik saclar fon gibi guzel durmuyor. Bu urunler cok kisa surede, kuaforde cektirdigim gunluk fonu elde edebiliyorum. Tavsiye ederim

Evet, ben varim. Conair Spin Brush kullaniyorum, cok memnunum. Sac duzlestiricileri cok zarar veriyor ve dumduz yapisik saclar fon gibi guzel durmuyor. Bu urunler cok kisa surede, kuaforde cektirdigim gunluk fonu elde edebiliyorum. Tavsiye ederim
Türkiye de yok sanırım o sen nerden aldın canım

Türkiye de yok sanırım o sen nerden aldın canım
Canim ben Amerikada yasiyorum, burdan aldim. Ve benim kullandigim bu urun baya uygun fiyatli, ona ragmen cok memnun kaliyorum sonuctan. Ayni tarzda sac aletlerini babyliss de yapiyor. Daha kaliteli oldugunu soyluyor herkes. Biraz daha pahali sadece. Ama ben kesinlikle alirdim, hem saca zarar vermiyor hem de surekli bakimli saclariniz oluyor. Kuaforde cekilmis fonden hic bir farki yok.

merhabalar.
ben evde kendim saçıma fön çekiyorum. Saçlarım normalde çok kabarık. Her sabah işe giderken hem maddi yönden hem zaman bakımından kuaföre gidemeyeceğim için, düzleştiriciler de saçlarımı kırıp zarar verdiği için iyi bir fön makinesi için araştırmaları girdim ve sonunda bu işin en iyisinin parlux olduğunu öğrendim(İtalya üretimi). Şu an için son çıkan modeli parlux 385 ve ben de bunu aldım. Hem hafif hem küçük bir makine. Önceki makinem biraz kaba olduğu için zorlanıyordum ama bu süper oldu bu bakımdan. Ayrıca kuaförlerin kullandığı profesyonel bir fön makinesi. Hem daha dayanıklı hem de birim zamanda daha hızlı iş görüyor. Sıcak ve yoğun üflüyor. Daha önceki makinem Philips salon pro'ydu. Ev tipi bir kurutma makinesi hem vakit alıyor hem de kuafördeki gibi olmuyor maalesef. Şimdi düz fön çektiğimde sanki düzleştirici kullanmışım gibi muntazam ama doğal da bir görünümü var. Makinenin iki tane fön başlığı var. Saçlarımın daha düz görünümlü olması için kalın bir saç fırçası kullanıyorum. Daha doğrusu istediğim fön modeline göre farklı kalınlıkta fırçalar kullanıyorum. Kuaför malzemeleri satan yerden satın aldım. Çünkü profesyonel bir ürün olduğu için normal mağazalarda yok. İnternette de birkaç sitede var fakat ben Ankara'da oturmanın avantajıyla ve pazarlık yapabileceğim düşüncesiyle Ankara'da İlkiz Sokaktan aldım. Ankara'da oturanlar bilirler. Kuaför malzemeleri satan bir sürü mağazanın olduğu bir sokaktır İlkiz Sokak. Fiyatı biraz pahalı ama fönün uzmanı parlux 385 diyebilirim. Hem daha kısa sürede fön bitiyor hem de daha etkili sonuç alıyorum. Ayrıca makinenin bir sürü rengi var. Fuşyadan tutun turuncu, kırmızı, beyaz, siyah, mora kadar. Şeker gibiler. Renk ne kadar önemli bilmiyorum ama renk seçeneği olması çok güzel bence :)

merhabalar.
ben evde kendim saçıma fön çekiyorum. Saçlarım normalde çok kabarık. Her sabah işe giderken hem maddi yönden hem zaman bakımından kuaföre gidemeyeceğim için, düzleştiriciler de saçlarımı kırıp zarar verdiği için iyi bir fön makinesi için araştırmaları girdim ve sonunda bu işin en iyisinin parlux olduğunu öğrendim(İtalya üretimi). Şu an için son çıkan modeli parlux 385 ve ben de bunu aldım. Hem hafif hem küçük bir makine. Önceki makinem biraz kaba olduğu için zorlanıyordum ama bu süper oldu bu bakımdan. Ayrıca kuaförlerin kullandığı profesyonel bir fön makinesi. Hem daha dayanıklı hem de birim zamanda daha hızlı iş görüyor. Sıcak ve yoğun üflüyor. Daha önceki makinem Philips salon pro'ydu. Ev tipi bir kurutma makinesi hem vakit alıyor hem de kuafördeki gibi olmuyor maalesef. Şimdi düz fön çektiğimde sanki düzleştirici kullanmışım gibi muntazam ama doğal da bir görünümü var. Makinenin iki tane fön başlığı var. Saçlarımın daha düz görünümlü olması için kalın bir saç fırçası kullanıyorum. Daha doğrusu istediğim fön modeline göre farklı kalınlıkta fırçalar kullanıyorum. Kuaför malzemeleri satan yerden satın aldım. Çünkü profesyonel bir ürün olduğu için normal mağazalarda yok. İnternette de birkaç sitede var fakat ben Ankara'da oturmanın avantajıyla ve pazarlık yapabileceğim düşüncesiyle Ankara'da İlkiz Sokaktan aldım. Ankara'da oturanlar bilirler. Kuaför malzemeleri satan bir sürü mağazanın olduğu bir sokaktır İlkiz Sokak. Fiyatı biraz pahalı ama fönün uzmanı parlux 385 diyebilirim. Hem daha kısa sürede fön bitiyor hem de daha etkili sonuç alıyorum. Ayrıca makinenin bir sürü rengi var. Fuşyadan tutun turuncu, kırmızı, beyaz, siyah, mora kadar. Şeker gibiler. Renk ne kadar önemli bilmiyorum ama renk seçeneği olması çok güzel bence :)
ayrıntılı cevabın için teşekkür ederim. Daha once kullanıp karşılastirma şansının olması da biz karar vericiler açısından bir + olmuş. Ben de Kuaför Malzemeleri Sayan bir yerde baktım. Ama karşımdakiler Ürün satma odaklı olduğu için kullanıcı yorumu almadan karar vermek istemedim.
Sormayı ayıp ne kadara alsın makineyi. Bazı makinelerde radyasyon Filtresi gibi bişey oluyormuş diye duydum. Ne kadar doğru bilmiyorum. Senin bilgin var mi?

Kurutma makinelerinin radyasyona sebep olduğunu biliyorum ama açıkçası radyasyon filtresini hiç duymadım. İnternette dolaşan bazı bilgiler var harici olarak takılan radyasyon bandı gibi ama böyle bir bandın etkili olmayacağını söyleyenler de var. Ben parlux 385'i 300 tl.ye aldım ama fiyatına 350 diyen 400 diyen mağazalar da oldu. Dolaşıp fiyat araştırdım biraz :) Tabi her sorduğum mağazadan yorum yapanlar oldu. Profesyonel kullanmayacaksan parlux 385e gerek yok. Sana daha uygun bi makine verelim diyenler, parlux saç kurutma makinelerinin ferrarisidir ondan şaşma ömür boyu kullanırsın hiçbişey olmaz diyenler vs. her kafadan bir ses çıktı. Ben netten araştırmıştım o yüzden parluxta kararlıydım. Bir ara babyliss pro K Ruso mu alsam acaba diye düşündüm çünkü o da profesyonel bir makine, fiyatına da 150 tl demişlerdi ve güzel de bir makineye benziyordu açıkçası, bir de parlux 3800 modeli var benim aldığım modelin bir önce çıkanı. O da iyiydi özellik olarak ama parlux 385'e göre görünüşü daha büyük ve daha ağırdı.
Sonuçta her markayı kullanmadım o yüzden bu çok iyi diğerleri kötü asla diyemem. Ama ben parlux 385' ten memnun kaldım. Daha önceki makinem profesyonel olmayan bir makinaydı. Kurutmada iyi sayılırdı ama fön çekilmiyordu. Sabahları zaten acelem oluyo, çok ısındığı için makine duruyordu. Tekrar çalışması için soğumasını bekliyordum vs. Ama profesyonel makinelerde bu olmuyor. Motorları devamlı çalışmaya müsait. Ayrıca öğrencilik yıllarımda aldığım ve elimde tutuşan makineler bile olmuştu. Ben tekrar böyle sorunları yaşamak istemedim. yorumlara da bakarak parlux 385 aldım. çevre dostu olması, hafif, küçük ve hızlı olmasıyla övülen bir model. Seramik, iyonik olduğundan saçlar daha parlak görünüyor. Ayrıca makineyle birlikte satılmıyor ama harici olarak alınabilen fiyatı da 50 tl civarında olan "susturucu" da istenilirse makineye takılabiliyor. Sessiz kullanımı tercih edecekler için.

Ben evde ventoso fön makinelerini kullanıyorum. Gerçekten hayatım boyunca kullandığım ve memnun kaldığım tek fön diyebilirim. Saçlarıma kusursuz fön çekebiliyorum üstelik makine zaten profesyonel. Tüm parçaları italyadan geliyormuş. 2500 watt gücünde ve 63 db sessizliğinde bir makine. Ben hiçbir sorun yaşamadım ki alırkende sizinle çok iyi ilgileniyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim memnun kalırsınız.

Yaklaşık 15 senedir evde kendim düzleştiriyorum philipsti onceki makinam çokkk memnundum bozulunca eski model olduğu için bulamadım aynı ayarda makina bulmak için birsürü marka aldım evde duruyo ama tek aynı ayarda olan alman malı homend marka düzleştiricim süper tavsiye edebilir gönül rahatlığıyla internetten bakabilirsin. .sevgiler

X