- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Şuan değil de okulların 2.dönemi başlayabilirimÇalışmayı düşünmüyor musun?
Sporu havalar iyiyken eşimle yürüyüşlere çıkıyorduk havalar soguduSpor yapın. Değişik birşey öğrenebilirsiniz. Örgü mesela
Valla deli gibi yabancı dizi izlemek isterm evde olup ama izliyormuşsun zaten :)Şuan değil de okulların 2.dönemi başlayabilirim
Bu süreçte evde ne yapabilirim?
Okulların 2.dönemi başlayabilirim canımÇalışabilirsiniz. Yada kendinizi geliştirebiliceğiniz, ilginizin olduğu bir kursa yazılın.
Sporu havalar iyiyken eşimle yürüyüşlere çıkıyorduk havalar sogudu
Evde spor olmuyor canım
Aynen canım onları izliyorum bide fi ye takıldım bu ara onu da izliyorum :)Valla deli gibi yabancı dizi izlemek isterm evde olup ama izliyormuşsun zaten :)
Pilates oluyor evet arkadasım yapıyordu :) aama bana göre değil onu denedim sıktı beniOlurmu... evde lesli olur, squat olur karin kasi rahatca gelişir.
Ohh sen internete bir dal... pilates bile oluyor evde.
Pilates oluyor evet arkadasım yapıyordu :) aama bana göre değil onu denedim sıktı beni
Sguat arada yapıyorum canım aslında çok işe yarıyor
Fi yi izlemedim canım ama yabancı dizileri çok seviyorumAynen canım onları izliyorum bide fi ye takıldım bu ara onu da izliyorum :)
Arkadasım da telefonu tv ye baglayıp film acıyormus :)
Bi deniyim bakalım canımTabi yarar... bide gaza gelirsin. Squat challenge var mesela...
Veya su sişelerinle kol cakisirsin. Ohhh yaza mis gibi manken gibi girersin... bundan iyisi olamaz galiba
İzle bence canım tavsiye ederim begenmesem bırakırdımFi yi izlemedim canım ama yabancı dizileri çok seviyorum
Buaralar gündüzler kısaldı gün çabuk bitiyo ama benim derdim hergünüm aynı yani evde farklı seyler yapmak varken hep aynı seyleri yapıyorum sanki :)Bana da gün yetmiyor. Hamilelikten dolayı izindeyim. Evde vakit geçiremem diye düşünüyordum ama zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. Kurslara katılsanız oyalanirsınız bence değişiklik olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?