- 20 Aralık 2015
- 1.080
- 857
- 53
- Konu Sahibi belaokumakitapoku
Kocam ben uzulmeyeyim diye olaylara benim tarafımdan daha net bakabilsin isterdim. Evde büyük bi karar alınacak olur ve catisirsak vay halimize. Iki inat ta taviz vermez kendinden. Evlenmeden önce de böyleydi. Anca sabreder, bi muddet buz gibi olusunu cekebilirsem benim istedigim olur. Ama o gönülsüzken istedigim olmus kac yazar, ne kadar icime sinebilir ki? Ufak şeylerde beni hic kırmaz ne istersem elinden geldiğince yapar. Istedigim yere götürür, özel günlerde hediyesi eksik olmaz, çalışmadığım halde her şeye yardım eder evde falan filan. Ama atıyorum koltugun yerini degistirelim derim sacmalama olur guzel böyle kalsın olur. Küsersem çaresiz koyarız istediğim yere. Ama ben küserek değil saygı gösterip vardır bi bildiği ya da böyle mutlu olacaksa diyerek yapsın istiyorum.
Birkaç ay oldu evleneli ama bu dedigim dedik huyu yıpratıyor galiba beni. Öte yandan yapmayacak adam kuserse küssün bana ne diyip tınlamaz diyorum. Evde dikdatorlugumu ilan etmek değil niyetim karımın gönlü olsun diyip cogu konuda inatlasmaması. Su an tam da öyle bi donemdeyiz soğuk rüzgarlar esiyor evde ne diyorsunuz bu da gelir bu da geçer sabretmeli miyim yoksa ambargo koyup isyan bayrağını cekmeli miyim?
Birkaç ay oldu evleneli ama bu dedigim dedik huyu yıpratıyor galiba beni. Öte yandan yapmayacak adam kuserse küssün bana ne diyip tınlamaz diyorum. Evde dikdatorlugumu ilan etmek değil niyetim karımın gönlü olsun diyip cogu konuda inatlasmaması. Su an tam da öyle bi donemdeyiz soğuk rüzgarlar esiyor evde ne diyorsunuz bu da gelir bu da geçer sabretmeli miyim yoksa ambargo koyup isyan bayrağını cekmeli miyim?