İnanır mısın bizde de hep aynı konu var. Sürekli taşınma konuşması dört senedir. İlk başta anlatıyordum öyle olmaz, su sebep bu sebep diye. Şimdi tam tersini yapıyorum. Bıktım bu evden diye söyleniyorum. Yeni eve geçelim yeni eşya alalım diyorum. Onun şikayetlerini kendi şikayetim gibi anlatıyorum. O da dur bakalım şimdi, zamanı gelince hallederiz diyor artık. Benimkinde ters psikoloji çok işe yarıyor.
Nasıl kafasına sokuyorum nasıl anlatcam bilmiyorum. Bir deneyeyim. Piyano almak istiyor eve şu an mesela, ben istemiyorum. Son bir aydır konumuz bu. Hiç alma demedim. Gittik baktık bile birlikte. Ama sürekli işliyorum bi taraftan. Evde de bir sürü müzik aleti var aslında. Onlarla da ben mi uğraşsam, çalabilir miyim dersin? Aslında elektroyu çalmayı çok isterim. Yeteneğim olsa piyano falan düşünmem elektroda uzmanlaşırım. Sen ne şanslısın, yeteneklisi. Hem hepsini az biraz çalmaktansa birini çok iyi çalmak daha güzel bence. Ay bu piyano da pek güzelmiş aslında ama yok yok ben gitar seviyorum. Böyle şeyler söylüyorum ışte. Ama hepsini birden değil ara ara sıkıştırıyorum araya. Son üç gündür akşamları gitarla uğraşıyor. Piyano hala gündemde ama geri plana atıldı. Gitarı çalınca da övüyorum sürekli. Heveslendi baya.