Evde hamambocegi gordumm devami mi gelir :(

bilinmeyensaati

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2025
93
-21
3
28
Ilac bombardimanina tutup wc'ye attim, odanin genel zeminine sıktim ilac. Birkac gundur cam acik yatiyorum hava sicak diye, 2. Kattayim. Camdan da gelmis olabilir gerci ama daha once oturdugum bi evde hasere sorunu vardi hasere sayisi yuzlerceydi iki gunde tekrar tasinmak zorunda kalmistim, kacmistim cok korkunctu lutfen hep aynisinin olmak zorunda olmadigini ve bir tane gorunce illa ki devaminin gelmedigini soyleyinnm

Ben de bir tane odamda görmüştüm. Öyle hızlı hareket ediyor ki çok zor yakaladım. Olay üzerinden iki ay geçti birdaha da görmedim şükür. Umarım size de birdaha gelmez ya kocamanlar

Ben de bir tane odamda görmüştüm. Öyle hızlı hareket ediyor ki çok zor yakaladım. Olay üzerinden iki ay geçti birdaha da görmedim şükür. Umarım size de birdaha gelmez ya kocamanlar
Amin insallah bi daha gelmez cunku yuvasi varsa bas edilmiyo cok tesekkur ederim insallah cam acik kaldi diye oradan gelmistir bi delik yoktur geldikleri

Bende de travma yapmıştı evi sürekli kontrol ediyordum başka var mı diye. Hatta attım ama gitmedi mi acaba diye bile düşünmüştüm. Kocaman ve çok hızlı hareket ediyor. Ben miyopum ona rağmen gözüme kocaman görünmüştü tiksindim yazarken

Ne böcek ama o kadar dayanikliymis ki radyoaktif tehlikesi ile bile yaşıyormuş diye okudum sanki bi yerde acaba neye faydası varda ekolojik sistemde kendine bu kadar sağlam yer edinmiş Gelmez gelmez devamı şimdi çok güçlü ilaçlar var halledersiniz.Bizimle aynı gezegeni paylaştıkları için bence onlarda bizden ne kadar korksa yeridir .Sadece var olmak için kendi bildikleri şekilde yaşamaya çalışıyorlar insan ayak sesi duyunca o kadar hızlı kaçmaları için sebepleri çok onlarında .

Piton falan değil altı üstü hamamböceği ilaçlama hem bireysel hemde hemde toptan
Çözüm olur evi yakmanıza gerek yok

Tamam buldum, camasir makinesini giyinme odasina baglarim diye oradaki giderin agzini acmistim. Ama olmadi makine oraya, geri mutfaga koydum.
Giderin agzi acik kalinca oradan gelmis kerata baska var mi diye baktim yoktu neyse ki gideri de geri kapattim.

Jel şeklinde şırıngada yemler var o baya iyi çözüyor. Biz hiç görmesek de senede bir yapıyoruz. Nerelere yapmalısınız onu da söyleyeyim. Prizlerin içleri, dolap arkaları, çamaşır makinesi bulaşık makinesi giderleri, mutlak dolaplarının altları. Bu işlem 1 saat sürüyor ama böcek görmüyorsunuz.

Giderleri tıkayın, cama bir sineklik takın, sokak kapısının altına kapı altı süngeri takın.Banyo pencerinizin telini kontrol edin aralık varsa temelli kapatın,pencereleri (tabi sineklikli olan) açın ,böcek ilacının pipetli olanlarından süpürge aralıklarına sıkın ve en az bir saat evi terkedin.İki gün içinde ölüsüne rastlamazsanız başka yok rastlarsanız da ilaçlamaya devam bir hafta içinde bir tane kalmıyor.

Buyuk olanlar cok hizli uremiyor ama kucuk olanlarsa bence gerisi gelebilir diye korkmakta fayda var bu konuda travmaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…