- 21 Haziran 2025
- 93
- -21
- 3
- 28
- Konu Sahibi bilinmeyensaati
-
Amin insallah bi daha gelmez cunku yuvasi varsa bas edilmiyo cok tesekkur ederim insallah cam acik kaldi diye oradan gelmistir bi delik yoktur geldikleriBen de bir tane odamda görmüştüm. Öyle hızlı hareket ediyor ki çok zor yakaladım. Olay üzerinden iki ay geçti birdaha da görmedim şükür. Umarım size de birdaha gelmez ya kocamanlar
Tamam buldum, camasir makinesini giyinme odasina baglarim diye oradaki giderin agzini acmistim. Ama olmadi makine oraya, geri mutfaga koydum.Ne böcek ama o kadar dayanikliymis ki radyoaktif tehlikesi ile bile yaşıyormuş diye okudum sanki bi yerde acaba neye faydası varda ekolojik sistemde kendine bu kadar sağlam yer edinmişGelmez gelmez devamı şimdi çok güçlü ilaçlar var halledersiniz.Bizimle aynı gezegeni paylaştıkları için bence onlarda bizden ne kadar korksa yeridir .Sadece var olmak için kendi bildikleri şekilde yaşamaya çalışıyorlar insan ayak sesi duyunca o kadar hızlı kaçmaları için sebepleri çok onlarında .
Buyuk olanlar cok hizli uremiyor ama kucuk olanlarsa bence gerisi gelebilir diye korkmakta fayda varIlac bombardimanina tutup wc'ye attim, odanin genel zeminine sıktim ilac. Birkac gundur cam acik yatiyorum hava sicak diye, 2. Kattayim. Camdan da gelmis olabilir gerci ama daha once oturdugum bi evde hasere sorunu vardi hasere sayisi yuzlerceydi iki gunde tekrar tasinmak zorunda kalmistim, kacmistim cok korkunctu lutfen hep aynisinin olmak zorunda olmadigini ve bir tane gorunce illa ki devaminin gelmedigini soyleyinnm
Peki eltilerBöceklerin tepesine dikilip kaynananizdan gormediginiz sefkatii benden mi bekliyonuz de agzga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?