- 21 Haziran 2025
- 93
- -20
- 3
- 28
- Konu Sahibi bilinmeyensaati
Ilac bombardimanina tutup wc'ye attim, odanin genel zeminine sıktim ilac. Birkac gundur cam acik yatiyorum hava sicak diye, 2. Kattayim. Camdan da gelmis olabilir gerci ama daha once oturdugum bi evde hasere sorunu vardi hasere sayisi yuzlerceydi iki gunde tekrar tasinmak zorunda kalmistim, kacmistim cok korkunctu lutfen hep aynisinin olmak zorunda olmadigini ve bir tane gorunce illa ki devaminin gelmedigini soyleyinnm

Gelmez gelmez devamı şimdi çok güçlü ilaçlar var halledersiniz.Bizimle aynı gezegeni paylaştıkları için bence onlarda bizden ne kadar korksa yeridir .Sadece var olmak için kendi bildikleri şekilde yaşamaya çalışıyorlar insan ayak sesi duyunca o kadar hızlı kaçmaları için sebepleri çok onlarında .
Gelmez gelmez devamı şimdi çok güçlü ilaçlar var halledersiniz.Bizimle aynı gezegeni paylaştıkları için bence onlarda bizden ne kadar korksa yeridir .Sadece var olmak için kendi bildikleri şekilde yaşamaya çalışıyorlar insan ayak sesi duyunca o kadar hızlı kaçmaları için sebepleri çok onlarında .

bütün kk eltimle olan aşkımı bilir ama o kadar zeki bir insan ki eltimle de görümcemle de aramın kötü olduğunu bildi o kadar saklamaya çalışıyordum
 bütün kk eltimle olan aşkımı bilir ama o kadar zeki bir insan ki eltimle de görümcemle de aramın kötü olduğunu bildi o kadar saklamaya çalışıyordum