kıslar bende yumurta kabuklarını ıyıce temızledıkten sonra kurutuyorum onları dövuyorum un hallıne getırıyorum yuzume goz kararı yogurtla karıstırıp suruyorum yada bı kac gun dövdugum kabukları lımonlu suda bekletıyorum oyle suruyorum ..sızden cıllt gozeneklerıne ıyı gelen bısey varsa soylermısnız ayrıca yumurta kabuklarını yemek cok faydalıymıs kemıklerı ıcın ıyıymıs ..malum bayanlarda kemık erımesı cok olan bısey 3 ay denemenızı tavsıye ederım dogal kalsıyummus kırıkta cıkıktada ıyı gelıyomus uzun sure yenmesı
kızlar bu ara PERVİN BULGAK ürünlerine ve maskelerine kafayı takmış durumdaydım allık ruj tarifi verdi yaptım kullanıyorum çok memnunum birde rimel istiyorum kendinden :) az önce tüy azaltıcı krem aldım inşallah işe yarar dah önce bioder ,tala uygulandım hiç işe yaramadı lazer epilasyon yaptırmak istiyorum tedaviden dolayı olmuyor kollarımdan çok rahatsızım eşim diyorki sen doğur ben seni komple lazere sokacam hatta gidip ben randevu alacam diyor :))))) eşimin kollunda kıl yok ya(( bana bak orman maki maki
ruj tarifini merak ettim canım..bende de var bir ruj tarifi ama henüz denemedim..senin ki nasıl şu gıda boyası filan konuluyor içine o tür birşey mi canım?
valla arkadaslar ben de önceden ne okusam cildime uygular merakla sonucunu beklerdm ama o şu bu derken cildim de hiç sivilce cıkmazdı sivilceler basladı... hepsini bi kenara itiiiiiiin ben gül suyunu kesfettim ama tamamen doğal olacak ... rosense die i marka var her gün onu makyajımı temizledkten sonra sürüyorm cildim pamuk gibi harika cok memnunum valla baska da bisey kullanmaya niyetm yok tavsiye ederm ...
kızlar bu ara PERVİN BULGAK ürünlerine ve maskelerine kafayı takmış durumdaydım allık ruj tarifi verdi yaptım kullanıyorum çok memnunum birde rimel istiyorum kendinden :) az önce tüy azaltıcı krem aldım inşallah işe yarar dah önce bioder ,tala uygulandım hiç işe yaramadı lazer epilasyon yaptırmak istiyorum tedaviden dolayı olmuyor kollarımdan çok rahatsızım eşim diyorki sen doğur ben seni komple lazere sokacam hatta gidip ben randevu alacam diyor :))))) eşimin kollunda kıl yok ya(( bana bak orman maki maki
benim evde yaptığım bakımlar pirinç suyu yapıyorum cildim daha aydınlık beyaz olsun diye, patatesi göz altıma koyuyorum morluklar gidiyor böylelikle,salatalığı rendeleyip maske şeklinde yüzüme sürüyorum..
Az önce televizyonda Şems Arslan diye birinin maya maskesini izledim, bir seyirciye uyguladılar, 5 dakika da bile değişiklik oldu.. ki normalde 20 25 dk uygulamak gerekiyormuş. Ayda 1 kere yapılmalıymış.
yapılışını akratıyorum :
Önce sulandırılmış limon suyu ile yüzünüzü silin ve kurulayın.Yarım çay bardağı suda bir poşet yaş mayayı ezin,Krem haline gelinceye kadar karıştırın(Tahta kaşıkla).Yogun bir kıvam alınca yüzünüze ve boyun bölgenize sürün.Göz altlarına ve göz kapaklarına da sürebilirisiniz.Bu maske kıllanma riski olan yada kılllı ciltler hariç tüm cilt tiplerine uygundur.B2,B6, mağnezyum,fosfor açısından zengindir.Gazlı bir bezi burun bölgenize gelen yeri keserek yüzünüzü kaptın.Sıcak suyun içine bir havluyu batırıp sıkın ve yüzünüze koyun ve 5 dakika bekletin.Bunu 5 defa tekraralayın. (Toplam 25 dk ) Son olarak yünüzü yıkayın.Ve elinize buz alarak buzla tüm yüzünüzü muzla masaj yaıpın.Daha sonra saf zeytinyağı yada susam yağı ile dairesel hareketlerle masaj yaparak tüm yüzünüze yağı yedirin.
cildi gençleştirmek, lekeleri yok etmek, sivilceler, izler.. hepsi için geçerliymiş.
Birazdan yapıp deneyeceğim.
evinizde hazır gazlı bez varmı ?
Kızlar 1 haftadır bugday yağını kullanıyorum cildime cok iyi geldi benim cildim karma üstelik sivilce izlerimide yavaş yavaş gecirdigini görüyorum yalnız kullanmak isteyenlere tavsiyem ben pamuga döküp ıslatıyorum direk sürmüyorum ve akşam yatarken kullanmanızı tavsiye ederim
Az önce televizyonda Şems Arslan diye birinin maya maskesini izledim, bir seyirciye uyguladılar, 5 dakika da bile değişiklik oldu.. ki normalde 20 25 dk uygulamak gerekiyormuş. Ayda 1 kere yapılmalıymış.
yapılışını akratıyorum :
Önce sulandırılmış limon suyu ile yüzünüzü silin ve kurulayın.Yarım çay bardağı suda bir poşet yaş mayayı ezin,Krem haline gelinceye kadar karıştırın(Tahta kaşıkla).Yogun bir kıvam alınca yüzünüze ve boyun bölgenize sürün.Göz altlarına ve göz kapaklarına da sürebilirisiniz.Bu maske kıllanma riski olan yada kılllı ciltler hariç tüm cilt tiplerine uygundur.B2,B6, mağnezyum,fosfor açısından zengindir.Gazlı bir bezi burun bölgenize gelen yeri keserek yüzünüzü kaptın.Sıcak suyun içine bir havluyu batırıp sıkın ve yüzünüze koyun ve 5 dakika bekletin.Bunu 5 defa tekraralayın. (Toplam 25 dk ) Son olarak yünüzü yıkayın.Ve elinize buz alarak buzla tüm yüzünüzü muzla masaj yaıpın.Daha sonra saf zeytinyağı yada susam yağı ile dairesel hareketlerle masaj yaparak tüm yüzünüze yağı yedirin.
cildi gençleştirmek, lekeleri yok etmek, sivilceler, izler.. hepsi için geçerliymiş.
Birazdan yapıp deneyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?