Evde içilen sigara

Ha bide babana dumanı çeken kültablası al ne kadar az duman okadar iyi :KK66: ama o eve nasıl sinmiştir :KK17: ben olsan gidince bütün perdeleri yılardım ve yatıcağım çarşafları sigara kokusu konusunda çok takıntılıyım :110:
Öyle kültablası mi var? Ben bir tek öksüren kül tablası biliyorum.

Aynen perdeleri bi kaç haftada bir yıkıyoruz duvarlar bile kokuyor gibi geliyor bana.

Balkon varsa balkonda, yoksa mutfak penceresinin yanında içsin.

Evin içinde her yerde çok zor olur.

Mum yakın ev her yerine, sigara dumanını bi nebze azaltıyor.
Başka yapacak bir sey yok.
Hava temizleyici aletler var onlarda bayağı pahalı.
Koltuğundan ayrılıp gitmiyor malesef.

http://www.hepsiburada.com/sinbo-sap-5503-lcd-ekranli-hava-temizleme-cihazi-p-EVSINSAP5503?magaza=Tv Shop

Bunu buldum ama işe yarar mı emin değilim. Araştıracağim. 1500 tlye olanlar da var ama onu aldıramam.

Tamam bakıyorum hemen çok sağol :KK36:

Bu da iyi fikir kahve çekirdeğini ezip koyabilirim.

Ama benim asıl sorunum o hava. Koku alamayacak kadar grip olduğumda bile nefesimi darliyor bu defa sinirlenip evde kavga çıkarıyorum.

Ona yapacak bir şey yok.
Babanı çıkarman lazım evin içinden. Sigara kokusu çabuk dağılır, keskindir, siner.
Evi havalandırmıyorsan, en fazla perdelersin o kokuyu, kaldı ki hava sirkülasyonu sigara içilsin içilmesin lazım.

Yani, kendine yaptığını kendi bilir de, sizlerin de sağlığını gasp ediyor baban. En azından tek bir içim alanı olsa, bu kadar etkilemez sizi de. :/

Astımım arttı nefes alamıyorum diye abartsanız belki balkonda falan içer. Sizin sağlığınızdan önemlimi evin içinde sigara içmesi. İğrenç kokuyor. Benim abim evin içinde içmez balkonda içiyor genede balkonun bulunduğu odaya koku geliyor.

Koltuğundan ayrılıp gitmiyor malesef.

http://www.hepsiburada.com/sinbo-sap-5503-lcd-ekranli-hava-temizleme-cihazi-p-EVSINSAP5503?magaza=Tv Shop

Bunu buldum ama işe yarar mı emin değilim. Araştıracağim. 1500 tlye olanlar da var ama onu aldıramam
.

İyi bir şeye benziyor fiyatına gore.
Karbon filtresi varmış. Zaten sigara kokusu için önemli olan karbon filtredir.

Hepa filitresinin kaç olduğu yazmiyor ama oran vermiş, alınabilir.

F/p ürünü gibi.
Biraz daha araştırmakta fayda var.

Karbon fl, hepanin yüksek dereceli filtresi bu ikisi önemli.

Iyi geceler kızlar

Yaklaşık 7 yıldır dede/babaanne evindeyim. Burada sigara içen yok, sigara içen bir arkadaşım dahi yoktur benim. Annemlerin evine de çok sık girmem.

Ama bu ay sonunda benim dışımda gelişen bir sebepten dolayı annemlerin evine geçmem gerekecek. Babam sigara içen biri ve malesef bunu evin içinde de yapıyor. Bu konuda aşırı hassasım, kış günü evlerine gittiğimde bütün camları açıp evi havalandirdigim çok olmuştur. Ama en fazla bir saat durduğum için çok da sorun yapmıyordum.

Şimdi benim için büyük problem olacak çünkü cigerlerim bile acıyor alışık olmadığım için. Içme desem anlamayacak her gün kavga edeceğiz. Daha az etkilenmemi sağlayacak bir öneriniz var mı yoksa alışmam mı gerek? :KK43:
Evin belirli yerlerine ıslak sünger yerleştirirsen kokuyu çekermiş diye duymuştum. Bi de kaliteli bi oda spreyi al, 15dk, yarım saatte bir püskürtsün. Baban içerken de odanda kalırsın bir müddet :S

Ona yapacak bir şey yok.
Babanı çıkarman lazım evin içinden. Sigara kokusu çabuk dağılır, keskindir, siner.
Evi havalandırmıyorsan, en fazla perdelersin o kokuyu, kaldı ki hava sirkülasyonu sigara içilsin içilmesin lazım.

Yani, kendine yaptığını kendi bilir de, sizlerin de sağlığını gasp ediyor baban. En azından tek bir içim alanı olsa, bu kadar etkilemez sizi de. :/
Camları kışın bile açıyorum doğalgaz yanarken :)) Yazın kapatmalari imkansız ama yine de koku oluyor. Aslında sadece oturma odasında içiyor ama o kadar fazla içiyor ki her yere dağılıyor o koku. Ben hayatımda bir tane ıcmis insan değilim ama cigerlerim ne halde kim bilir.

Astımım arttı nefes alamıyorum diye abartsanız belki balkonda falan içer. Sizin sağlığınızdan önemlimi evin içinde sigara içmesi. İğrenç kokuyor. Benim abim evin içinde içmez balkonda içiyor genede balkonun bulunduğu odaya koku geliyor.
Astimim geçti artık ilaç falan kullanmıyorum ama nefesim biraz daha hızlı kesiliyor normalden. Bazen çok konuşuyorum dirdirima dayanamayıp gidiyor ama bir sonraki gidişimde yine içiyor. Aynı evde iken hiç dinlemez içer.

İyi bir şeye benziyor fiyatına gore.
Karbon filtresi varmış. Zaten sigara kokusu için önemli olan karbon filtredir.

Hepa filitresinin kaç olduğu yazmiyor ama oran vermiş, alınabilir.

F/p ürünü gibi.
Biraz daha araştırmakta fayda var.

Karbon fl, hepanin yüksek dereceli filtresi bu ikisi önemli.
Teknolojik aletlerden çok anlamıyorum kullanıcı yorumlarına baktım olumlu şeyler yazıyor genelde. Galiba bunu alıp rahat etmek en iyisi olacak.

Evin belirli yerlerine ıslak sünger yerleştirirsen kokuyu çekermiş diye duymuştum. Bi de kaliteli bi oda spreyi al, 15dk, yarım saatte bir püskürtsün. Baban içerken de odanda kalırsın bir müddet :S
Oda spreyi var 20 dakikada bir fisliyor o iyi geliyor biraz evet. Babam 5 dk ara ile yenisini yaktığı için pek mümkün değil o içerken içerde kalıp bitirince odaya dönmek. Ben odama mahkum olacağım o makine ise yaramazsa.

Teknolojik aletlerden çok anlamıyorum kullanıcı yorumlarına baktım olumlu şeyler yazıyor genelde. Galiba bunu alıp rahat etmek en iyisi olacak.

Oda spreyi var 20 dakikada bir fisliyor o iyi geliyor biraz evet. Babam 5 dk ara ile yenisini yaktığı için pek mümkün değil o içerken içerde kalıp bitirince odaya dönmek. Ben odama mahkum olacağım o makine ise yaramazsa.
Bilemiyorum vallahi, biz de evde içeriz ama an gelir içtiğim halde eşimin sigara dumanı bile bayar beni. Senin durum fena zor

Iyi geceler kızlar

Yaklaşık 7 yıldır dede/babaanne evindeyim. Burada sigara içen yok, sigara içen bir arkadaşım dahi yoktur benim. Annemlerin evine de çok sık girmem.

Ama bu ay sonunda benim dışımda gelişen bir sebepten dolayı annemlerin evine geçmem gerekecek. Babam sigara içen biri ve malesef bunu evin içinde de yapıyor. Bu konuda aşırı hassasım, kış günü evlerine gittiğimde bütün camları açıp evi havalandirdigim çok olmuştur. Ama en fazla bir saat durduğum için çok da sorun yapmıyordum.

Şimdi benim için büyük problem olacak çünkü cigerlerim bile acıyor alışık olmadığım için. Içme desem anlamayacak her gün kavga edeceğiz. Daha az etkilenmemi sağlayacak bir öneriniz var mı yoksa alışmam mı gerek? :KK43:

annecigin hamile degil miydi?
belki o vesile azalir evdeki sigara populasyonu?

annecigin hamile degil miydi?
belki o vesile azalir evdeki sigara populasyonu?
Hamile olan kız kardeşim. Dün annemlerde kaldılar eşi ile, sabah boğazım kurumuştu dedi ikisi de. Ki ikisi de sigara içen insanlar..

Hamile olan kız kardeşim. Dün annemlerde kaldılar eşi ile, sabah boğazım kurumuştu dedi ikisi de. Ki ikisi de sigara içen insanlar..
ben konulari mi karistirdim?
annem hamile okulu birakip, destek mi olsam diye yazmistin sanki?
Ozur dilerim, karistirdim artik her seyi :KK51:
Dedenlerde kalmaya devam etme sansin yok mu?

ben konulari mi karistirdim?
annem hamile okulu birakip, destek mi olsam diye yazmistin sanki?
Ozur dilerim, karistirdim artik her seyi :KK51:
Dedenlerde kalmaya devam etme sansin yok mu?
Hayır o ben değilim :))

Malesef önümüzdeki bir yıl için bu mümkün değil. Zaten farklı konular yüzünden ben de ayrılmak istiyordum denk geldi diyelim. Beni düşündüren sigara meselesi. Onu da hava temizleme makinesi ile hallederiz inşallah.

Benim babam despottur
Despotluğu bi tek sigara konusu işe yaradı diyebilirim benim açımdan ( :
Bizim eve kim gelirse gelsin, sigara evde içilmez içmek isteyen balkona çıkardı isterse kar yağsın
Bende hiç sigara içmedim, o yüzden hoşuma giderdi babamın bu kuralı
Şükür eşim de içmiyor

Babana balkonda iç desen ne olur ?
Havalarda güzel zaten
Perdeleri kokutmaya ne gerek var
Otobüste bile biri önümden geçti mi peh diyorum ne kötü koku
İçmeyen için çok kötü bir koku cidden, duyurulur

Benim babam despottur
Despotluğu bi tek sigara konusu işe yaradı diyebilirim benim açımdan ( :
Bizim eve kim gelirse gelsin, sigara evde içilmez içmek isteyen balkona çıkardı isterse kar yağsın
Bende hiç sigara içmedim, o yüzden hoşuma giderdi babamın bu kuralı
Şükür eşim de içmiyor

Babana balkonda iç desen ne olur ?
Havalarda güzel zaten
Perdeleri kokutmaya ne gerek var
Otobüste bile biri önümden geçti mi peh diyorum ne kötü koku
İçmeyen için çok kötü bir koku cidden, duyurulur
Adam bencil dinlemiyor. Temizlik yaptık içme diyoruz anlamıyor bile. Kardeşim var evde bu çocuğun hakkına giriyorsun nasıl odeyeceksin diyorum önce o benim hakkımı ödesin diyor garip bir ruh hali.

Daha geçen hafta durakta sigara içen adama cirkeflik yapıp uzaklaştırdım. Elin adamına söz geçiyor babaya geçmiyor. Gerçekten nefret ediyorum o kokudan.

tantanis tantanis
tantaniscigim ne yazik ki yapabilecegin hicbir sey yok. tiryakilik cok kotu bir sey ve kisi kendi istemedikce sonu gelmiyor.
zaten okuldasin tum gun, hafta sonlari da zamanini disarida gecirmeye bak. evde oldukca da odandan cikma. kacmak sanimizdandir :KK24:

tantanis tantanis
tantaniscigim ne yazik ki yapabilecegin hicbir sey yok. tiryakilik cok kotu bir sey ve kisi kendi istemedikce sonu gelmiyor.
zaten okuldasin tum gun, hafta sonlari da zamanini disarida gecirmeye bak. evde oldukca da odandan cikma. kacmak sanimizdandir :KK24:
Evde uyanık geçirdiğim 3 4 saat o da dumansız hava sahasında olsun istiyorum. Artık mumlar makineler is gormezse kaçacağim :KK53:

Teşekkür ederim kknin kurtarıcı melekleri :KK37:

Büyük bir kase şeklinde içine su koyulabilen elektrikli buhar makineleri var.dışarıya buhar verirken içerideki pis havayı çekiyor. Çok pahalı da değil..içine likit kokular koyabilirsin hemde..güzel kokar..

Adam bencil dinlemiyor. Temizlik yaptık içme diyoruz anlamıyor bile. Kardeşim var evde bu çocuğun hakkına giriyorsun nasıl odeyeceksin diyorum önce o benim hakkımı ödesin diyor garip bir ruh hali.

Daha geçen hafta durakta sigara içen adama cirkeflik yapıp uzaklaştırdım. Elin adamına söz geçiyor babaya geçmiyor. Gerçekten nefret ediyorum o kokudan.
Çok üzüldüm
Zor öylesi
Bi de sıfatı baba olunca atsan atılmaz satsan satılmaz
Ayrı odada takılmaya bak en iyisi

Back
X