Evde idrar testinde çift çizgi kanda negatif olan var mı

Armonik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2021
3
0
1
33
Kızlar merhaba 10 gün geciktim evde test yaptım ilk başta göremedim sonradan çok önce kıl gibi çizgi gördüm hastahaneye gittik doktor negatif dedi 10 gün sonra hastalanmazsan gene gel dedi eve bir geldik ikinci çizgi koyulasip bayağı belirgin olmus, bir haftadır ara ara bulantı ve baş dönmesi yaşıyorum adet oldum sanıyorum bir Hafdadir adet sancısı gibi oluyor ama yok bu durumu kendisinde çevresinde yaşayan duyan var mı acaba testin iki halininde resmini attım.

Eklentiler

• IMG_20210728_043436.webp
    IMG_20210728_043436.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 115
  • IMG_20210728_010834.webp
    IMG_20210728_010834.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 126
Kızlar merhaba 10 gün geciktim evde test yaptım ilk başta göremedim sonradan çok önce kıl gibi çizgi gördüm hastahaneye gittik doktor negatif dedi 10 gün sonra hastalanmazsan gene gel dedi eve bir geldik ikinci çizgi koyulasip bayağı belirgin olmus, bir haftadır ara ara bulantı ve baş dönmesi yaşıyorum adet oldum sanıyorum bir Hafdadir adet sancısı gibi oluyor ama yok bu durumu kendisinde çevresinde yaşayan duyan var mı acaba testin iki halininde resmini attım.
Beta hcg degerin kac cikmis soyledi mi doktorun? Bir yakiniminda test sonucu 200 kusur cikmisti ona negatif demisti doktoru ama hamileydi yani. Belki seninde öyledir

Kanda yoksa yoktur ya. Kandan önce idrara geçmez. Bu test böyle yalancı pozitif vermesiyle çok meşhur.

Bu markada maalesef kuruma çizgisi böyle çıkıyor ve insanı yanıltıyor bende iki kere bu teste yanılmıştım ama tabı kanda bir şey çıkmamıştı 🙄

Arkadaşların dediği doğru bu test çok yanıltıyor maalesef

Ben varım, kan 0,1 negatif çıktı. Aynı marka test pozitifti ama anında çıktı beklemeden. Hamileymişim hastane hatasıymış.. Başka hastanede kan da pozitif çıkınca anladık.

Back
X