benim oğluşum da 2 aylıkken geldi. zaten tuvalet eğitimi, mamaya alışma konularında sorun yaşamadık çünkü kendisi önceden öğrenip gelmişti

kısorlaştırana kadar önceki evinde alıştığı mamadan devam ettik. kısırlaştırdıktan sonra veteriner farklı bir mama önerdi ona gectik (markaları aynıydı ama)
uyku düzeni zaten olmuyor. en azından bizimkinde yok

o ne zaman isterse o zaman uyuyor. hatta ilk geldiği dönemde oyun oynarken birden bire uyuyordu

biz alır almaz veterinere götürüp genel sağlık durumuna bakmıştık.
geldiği ilk 3 gün koltuk altında veya yatağın arkasında uyuyordu sürekli. kendini güvende hissetmiyordu sanırım. 3.gün gece uyurken yanıma gelip kolumda uyumuştu

o an hayatımın herhalde en mutlu olduğum anıydı

önceki evinde annesi ve 3 kardesiyle yaşıyordu. o yüzden yalnız kalmayı sevmiyor bizimki. arkadasimin kedisi geldiğinde deliriyor

o yüzden vir kedi daha almayı düsünüyoruz.
bize veteriner suyunu sürekli taze tutmamızı ve tuvaletini hergün temizlememizi söyledi. onun dışında hiçbir sey söylemedi

mamaya ek olarak haslanmış tavuk, et falan vermeye çalıştım ama benim oğlum yemiyor. fakir gibi masadan koca ekmeği kapıp kaçıyor

o yüzden haftada bir yaş mama, geri kalan günler full kuru mama ile geciriyoruz. su an 1 yas, 1 aylık. koca adam oldu