Son bekar olan arkadasimda nisanlandi.hic bekar arkadasim kuzenim komsu kizi kalmadi herkes evlendi.bir is pesinde kosuyorum cabaliyorum yoruluyorum olmuyor.kismetsizim nasipsizim.misafirlige yemege giderim az olan bana denk gelir,bir kafeye kahve icmeye giderim kopuksuz olan bana denk gelir.hasteneye giderim tambana sira gelir doktor oglen tatiline girer.sanssizim insanlara hor gorunuyorum.aranizda boyle olan varmi ne yapmaliyim
![]()
bacıııııım sürahinin ay pardon bardağın dolu tarafından bak...iş peşinde koşup yoruluyor musun?..nerde hareket orda bereket derler..koşturma beden için faydalıdır ileriki yaşların için şimdiden yatırım yapıyorsun..yaşlılığın rahat geçer kireçlenme kemik erimesi olmaz sende..
herkes evlendi kimse kalmadıysa e demekki şimdi sıra sana geldi..sona kalan dona kalır derlersede inanma zira senden önce evlenenlerden evlilik tiyoları alabilirsin o evlenenlerin iyi taraflarını uygular kötü taraflarını uygulamazsın..
yemeğin azı sana denk giliyorsa kilo problemin olmaz fenamı kııııız..ötekiler yer içerken bol kepçebol tabaktan,sen hem yiyorsun hem kilo almıyorsun..
kahvenin köpüksüzüne gelinceeeee..sen avrupai bir kızsın demekki avrupalılarda nerdeee köpüklü kahve, nescafe içiyorlar oda köpüksüz..
doktora gidersin sıra sendeyken öğle tatili başlar..tatil bitiminde ilk sen görünecen doktora fenamı yani..hem doktor o 1.5 saatlik molada dinlenmiş stres atmıştır senle daha iyi ilgilenir..unutma cicim her - bir + vardır..