Evde kaldım

Kadinina gore degisir. 30 yasinda iken gun teyzesi mentalitesine giriyorsaniz tabii ki olmuyor. Ama hayattan alacagim daha cok sey var benim deyip yasama enerjiniz olursa ve kimseye muhtac olmama sadece ask icin paylasim icin hayatina birini sokma dusuncesinde olmak yuzune hareketlerine yansiyor insanin. Ben 32 yasinda evlendim. Nisanliyken bile asilan ilgi gosteren oluyordu. (Ki oyle ahim sahim guzel de degilim) Ama 27 den itibaren evde kaldim diye Uzulup hemen evlenen arkadaslarimdan daha saglikli temeller attigimi dusunuyorum evliligim icin.
Koca avina cikmis kadinlar hemen belli oluyor ve bu erkeklere cok itici geliyor. O yuzden talip cikmiyor diyorlar. Tam bir kisir dongu yani. Bence olay isik mentalite ve enerji meselesi.
Cevremde uygun bir adam yok.

Ohooooo,okumus ogretmen olmus bir kadin bile bana sahip cikacak biri olsun kafasindaysa halimiz harap. Yapmayin rica ederim. Zaten erkekler 30 u gecmis kadina vebali muamelesi yapiyor kendileri yaslanmiyor sismanlamiyor ve kellesmiyor gibi. siz de boyle diyerek onlari daha da yuceltiyorsunuz.
Evlenenemedim diye uzulene kadar yurtdisinda gidemediginiz yerlere gidin, hobiler edinin araba alin gezin ( bunlarin olmadigini varsayiyorum ayrinti vermediginiz icin bir de evlilik konusuna cok takmazdiniz gibi geliyor eger yapsaniz). Zaten bunlari yapsaniz bana sahip cikacak degil sevebilecegim asik olacagim adam istiyorum mantigina girseniz zaten erkekler pesinize sinek gibi yapisiyor ki. Ama su anki dusunce tarzinizla onlara haketmedikleri bir guc atfediyorsunuz onlar da bunu sonuna kadar kullaniyorlar.
Otuzdan sonra taliplerim azaldi.bu yil daha hic cikmadi.gecen yil bir muhendis ve bizim cevreden kucuk bir ogretmen cikmisti.

31 yaşındayım, burada konu açanlara teselli veriyordum, şimdi benimde canımı sıkıyor, bütün arkadaşlarım evlendi, hepsinin bebeği oldu.
Bazılarının 2 çocuğu var, ben daha evlenmedim, öğretmenim çalışıyorum, iş hayatında da biri çıkmıyor, evde kaldım.
40 yasinda evlenenler var bence bu konuyu nekadar dusunursen okadar bunalima girersin bi muddet uzaklas bu konudan yoksa sıkıntın buyuk olur

bazı şeyler ne kadar istersen o kadar olmuyor sanırım, evet kısmetler var isteyenler ama ben bir ailenin beğenip oğluna yakıştırdığı kişi olmayı istemiyorum nedense :( biri beni annesi babası kendisini uygun gördüğü için değil kendisi istediği için gelsin istiyorum o şekilde gelenlerde nedense ilişkiyi daha uzun süreye yaymaya çalışıyor.30yaşından sonra 3-4 sene ilişki yaşamak bana saçma geliyor, hakkımızda hayırlısı.Benim şuan için özlediğim istediğim duygular sevmek sevilmek kısa bir süre öncesine kadarda az biraz hissettiğimi sandım yanılmışım.Doğru kişiye bir adım daha yaklaştım diyorum biten ilişkinin ardından,bu gemiden mutlu inicez ben buna inanıyorum:dondurma:Biz ne kadar kendimize acır ah vah edersek çevreyede bu şekilde enerjiyi yayıyoruz,kim kendinden geçmiş mutlu olmayan birini ister ki hayatına?

Şimdi millet 30 undan sonra evleniyor. Benim bi arkadaşım var. Kız 36 yaşında sevgilisi var hiç takmıyor evlenmeyi filan :)
İyi hoş demişsin ama canm 36 çok geç zaten insan ömrü ne kadarki daha çocuk olacak inşallah olursa o büyüyecek çocukla yaş farkı arada çoook olmuş olacak... İnşallah hayırlısıyla karşınıza size çoooook değer verecek kişilerle karşılaşır bir ömür mutlu olursunuz... Biyolojik saat geçiyor ama tik tak tik tak..

28 yasindayim vallahi benim Babam bile laf etmeye basladi :D TAbiki evde kaldin demiyor ama beni ne zaman dede yapacaksiniz dede olamadan ölüp gidecegim diye acitasyon yapiyor adam. Cok istiyorsan sen bulda evleneyim diyorum :D

İyi hoş demişsin ama canm 36 çok geç zaten insan ömrü ne kadarki daha çocuk olacak inşallah olursa o büyüyecek çocukla yaş farkı arada çoook olmuş olacak... İnşallah hayırlısıyla karşınıza size çoooook değer verecek kişilerle karşılaşır bir ömür mutlu olursunuz... Biyolojik saat geçiyor ama tik tak tik tak..
Gec evet.yapacak bisey yok.onumuzdeki maclara bakacaz..

bazı şeyler ne kadar istersen o kadar olmuyor sanırım, evet kısmetler var isteyenler ama ben bir ailenin beğenip oğluna yakıştırdığı kişi olmayı istemiyorum nedense :KK43: biri beni annesi babası kendisini uygun gördüğü için değil kendisi istediği için gelsin istiyorum o şekilde gelenlerde nedense ilişkiyi daha uzun süreye yaymaya çalışıyor.30yaşından sonra 3-4 sene ilişki yaşamak bana saçma geliyor, hakkımızda hayırlısı.Benim şuan için özlediğim istediğim duygular sevmek sevilmek kısa bir süre öncesine kadarda az biraz hissettiğimi sandım yanılmışım.Doğru kişiye bir adım daha yaklaştım diyorum biten ilişkinin ardından,bu gemiden mutlu inicez ben buna inanıyorum:dondurma:Biz ne kadar kendimize acır ah vah edersek çevreyede bu şekilde enerjiyi yayıyoruz,kim kendinden geçmiş mutlu olmayan birini ister ki hayatına?
Aynen sevmek ve sevilmek istiyorum.benim de umidim var sadece bazen karamsarliga kapiliyorum.enerji onemli ewet..

Insallah en kisa zamanda biriyle tanisirsiniz.

Yaklasik bir kac aydir icimde evlenme, bir aile kurma ve özelikle anne olma istegi var yani aslinda kendimi ruhen ve bedenen buna hazir hissediyorum o olgunluga eristigimi düsünüyorum. Biri var ama sartlar malesef henüz yeterli degil hayirlisi. RAbbim sizede en hayirlisini nasip etsin

Ben değilim 36 yaşında olan. Arkadaşım.. Ben daha 24 yaşındayım. :)

Siz yine şanslısınız. O yaşa kadar beğenenler olmuş, görüşmek isteyenler çıkıyormuş. Ya bu kadarı da olmasaydı?

30 yaşını geçip hiç talibi çıkmayanlar var. Onlar napsın? Üzülmeyin, durumunuz nispeten iyi.

Yaklasik bir kac aydir icimde evlenme, bir aile kurma ve özelikle anne olma istegi var yani aslinda kendimi ruhen ve bedenen buna hazir hissediyorum o olgunluga eristigimi düsünüyorum. Biri var ama sartlar malesef henüz yeterli degil hayirlisi. RAbbim sizede en hayirlisini nasip etsin
Oooo ne guzel allah tamamina erdirsin.hayirlisi...

Back
X