- 29 Mayıs 2016
- 545
- 491
- 103
- 39
- Konu Sahibi enchanting
Iki guzel kelam edemiyorsaniz bari kirmayin ya.burasi dert anlatma bolumu.ve benim problemim bu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Su anda yansitmiyorsunuz ne guzel. Ama ilerde kismet olmazsa yansitacaksiniz iste kafaya taktikca onu demeye calisiyordum. Evlenmediginize evde kaldim diye uzuluyorsunuz burda bircok insan bunu yakistiramiyor bi ogretmene. Evde kalmak cok amiyane ve mahalle agzi bi tabir ve de eskide kalmasi gereken bir dusunce sekli cunku. Umarim asik olursunuz ve hayat arkadasiniz sizi bekliyordur umulmadik bir anda karsiniza cikmak icin.Evlenemedigim icin uzulmenin gayet normal bir durum oldugunu dusunuyorum.ogretmenler robot degil insan onlar da uzulebilir.bunu ogrencilerime yansittigimi zannetmiyorum.
Haklisinizdir belki de, benim aklim eski ogretmenlerde kaldi. Halleriyle, tavirlariyla, durusuyla 100 metre oteden ogretmen oldugu belli olan, sosyal ortaminda bile insanlarin yaninda iki kez dusunup konustugu kisilerde kaldim ben. Haklisiniz.
Geçenlerde bi ayakkabiciya girdim öğretmen misiniz diye sordu direk. Birkaç yerde de böyle bir şey yaşadım. Demek ki içimizden her gecirdigimizi tavirlarimiza yansitmiyormusuz!
Zamane ogretmenlerine benzemeniz normal. Ben eski ogretmenlerden bahsediyorum.
Ayrica ben size yazmadim konu sahibine yazdim. Neden surekli alintilayarak polemik olusturuyorsunuz?Mune
Zamane ogretmenlerine benzemeniz normal. Ben eski ogretmenlerden bahsediyorum.
Ayrica ben size yazmadim konu sahibine yazdim. Neden surekli alintilayarak polemik olusturuyorsunuz?Mune
Arkadaşım ilk önce sen beni alintilamissin. İstersen hafizani bi kontrol et de sonra Mune ablana şikayet edersin
Siz yine de beklentiyi cok yukseltmeyin zora teyzem 40 yasinda evlendi adamcagizin en ufak bir hatasinda ben 40 yil bunun icin mi bekledim diye soylenip insani hayattan sogutuyor.Insallah oyle biri cikar ki bekledigime deger.