konu sahibinin o yorumlarını görmedim. dış görünüş önemlidir tabi ki ama tek kriter değildir bana göre de.
Ne bileyim sanırım yavaş yavaş ben de yaşımın geldiğini düşünüyorum, ailemden de bu yönde baskılar başladı. sizi de tanıyorum, sizden böyle bi yorum okuyucan bi an korkup da dile getiremedğim 'kalanlar arasında kalmış olma' durumu bi anda çarptı yüzüme. o yüzden üzüldüm.
deidğiniz gibi bir de belli olgunluk seviyesine gelince kafadaki iki tutam saçtan daha çok önemli şeylere bakmak ihtiyacı oluyor insanda. belki d e o yüzden şu an evli değilim, tipe aldanmayıp başka şeylere önem verdiğim için.
Çok üzülürüm öyle düşünürseniz.
Cidden özür dilerim.
Amacım tamamen dış görünüşleri yüzünden ikinci şansı vermiyorsun ama sen de dünya güzeli değilsin senin de her insan gibi kusurların var. Bazı kusurlar sevgiyle kapatılabilir demekti.
Diyorum ya ben 27imi bitirdiğim yaş günümde işte bu dedim. Öncesinde benim de umutsuz olduğum aşk sevgi iskaladi beni dediğim zamanlar oldu.
Ama hazır olduğunda her şey oldu.
Sizin ben konu sahibi gibi bir insan olduğunuzu düşünmüyorum.
Evet ilk görüşte bir şeyler hissedilmeli elbette.
Ama bu ilk bakışta kusur aramak ve kırk kulp takip ilk görüşmede elemek demek değil. Bana acımasızca geldigi için karşı tarafa yaptığını görmesi için ona aynısını yapma amacındaydim sadece.
Çünkü konu sahibi de balik etli ve ortalama boylu bir kadın. Eminim biri ilk görüşmede kilolu veya kısa diye elese kalbi kırılır ve başka özelliklerine şans verilmediğine üzülür. Aynı şey erkekler içinde geçerli.
Benim en samimi erkek arkadaşım pırlanta kalpli, dünya tatlısı bir insandır ve mesleği iyi arabası evi var ama sırf boyu kısa ve balık etli diye sürekli red ediliyor. Saçları onunda onden açıldı biraz. Resmen kompleks sahibi oldu otuzundan sonra. bu nedenle empati kurdum ve çok kızdım.
Değme yakışıklılar da olmayan kalbi var ama kızların bu kriterlerine kurban gidiyor.
Halbuki evlilikten sonrada kilo alınır saç açılır garantisi yok ki.
Yaşlandıkça hepimize deforrme olacağız zaten.