Evde kaldin evde kaldin!!!!

Evde kalmak diye birşey yoktur.Evlenmeyince sadece evlenmemiş olursun.28 yaş da evlenmek için geç bir yaş değil.Sen sakın annene bakıp da sırf evden çıkmak için yanlış bir evlilik yapma.

Ben de sirf evlenmis olmak icin evlenmek istemiyorum. Kendi basima huzurluyum rahatim. Eger dogru kisi cikarsa neden olmasin ama simdi evlencem diye tuttursam bana mutluluk getircek mi bu.
Anneme anlatamiyorum. Tek dilegim bir an evvel bu evden cikmak.
Cok tesekkurler.

Vallaha ne denir bilmiyorum. Bende 31 yasinda evlendim. Üniversite, iş,güc bor taraftan. Dogru insani bulmak derken o yasta kismet oldu yapicak birsey yok. Bana ama mevzu evlenmeniz degilde sanki annenizin sizi kiskandigi gibi geldi. Yani sanki birseyin acisini sizden cikartiyor. Hayati nasil gecti mesela? Sizi bi sekil günah kecisi secmis gibi geldi

Annem benim burnumdan getiriyor hayatimi.
Mesela ben 70 kiloyum. Annem her firsatta kilomdan vuruyor beni. Sismansin, cirkinsin.
Disarda benim kizim oldugunu soyleme. Saka da yapmiyor yani.
Kendi de cok bakimli. Sporunu yapar, makyaji bakimi botoksu.
Beni yakistirmiyor yaninda. Ben bunu anliyorum annemden.

Hep oyleyim. Inan ki hep oyleyim.
Dayan diyorum. Sabah kahvaltisini bile burnumdan getirdi bugun
Mutfaga gidince kalkip pesimden gelir. Ne istiyosun ben veriyim diye 28 yasindaki insana.
Basit bi omlet bile yapamam. Onun yuzunden kilo aldim zaten. Muhattap olmamak icin cantamda abur cuburlar var.
Ablam da bosandiktan sonra bize geldi. Ona o kadar iyi ki icim aciyor artik. :KK43:
Biliyorum nasıl iç acıttığını
Annem bir melek ama benimde babamın çenesi durmazdı
Bu kadar açık açık söylemese de saçma sapan imaları vardı böyle onun da
Gerçi o ailede ki kimseyle geçinemezdi ya neyse
Hala can sıkmaya yer arar
36 yaşıma geldim.Mba yaptım.Koca birimi yönetiyorum.İkinci bebeğim yolda.Hiçbişey bulamasa aldığım arabaya laf söyler.
Bi arabaya o kadar para verdin ya senden adam olmaz kızım dediğini duydu bu kulaklar :)
Değişmiyor böyleleri
Ağzınla kuş tut gene yaranamıyorsun
İyisi mi duymamaya çalışıp önüne bakacaksın

Ben de sirf evlenmis olmak icin evlenmek istemiyorum. Kendi basima huzurluyum rahatim. Eger dogru kisi cikarsa neden olmasin ama simdi evlencem diye tuttursam bana mutluluk getircek mi bu.
Anneme anlatamiyorum. Tek dilegim bir an evvel bu evden cikmak.
Cok tesekkurler.
İnşallah çok mutlu olacağın kişiyle,hayatının aşkıyla çıkarsın evden canım.

Sanırım annen senin yaşındayken baskıdan dolayı travma yaşamış ve sana saldırıyor onun acısıyla.

Babamla asik olarak evlenmisler. Anneannem ve dedem her firsati vermis.
Yani gayet mutlu huzurlu bir genclik ve evlilik gecirmis. Galiba benim varligimdan rahatsiz. Ona gore ben sisman,cirkin, evde kalmis onun kizi olamayacak kadar beceriksizim.

Kucukken babaannem buyuttu beni.
Annem calisiyodu o zamanlar.
Ergenligimde sicak bi iliskimiz olmasa da normaldik.
20lerimde universiteyi baska sehirde okudum. Umrunda degildim, babam arardi ilgilenirdi.
25ten beri burnumdan getiriyor.
Babam o kadar uzuluyor ki icime atiyorum. Asla ona soylemiyorum ki uzulmesin.
Normal bi ilişkiniz yok yani, derdi evlilik falan değil. Ablanıza karşı daha iyi olduğunu yazmışsınız. Eskiden gelen sizinle ilgili bi sıkıntısı var anladığım kadarıyla. Sizden kaynaklı olmayabilir ama sizinle bağlantısı olduğu kesin.

Normal bi ilişkiniz yok yani, derdi evlilik falan değil. Ablanıza karşı daha iyi olduğunu yazmışsınız. Eskiden gelen sizinle ilgili bi sıkıntısı var anladığım kadarıyla. Sizden kaynaklı olmayabilir ama sizinle bağlantısı olduğu kesin.

Aslinda soyle bisey var.
Ablam cok guzeldir, her zaman spor yapti ve kendine cok iyi bakti. Talihsiz bir evlilik yaptiktan sonra hayata yeniden basladi.
Ona o kadar destek oluyor ki. Guzel kizim canim kizim diye. Olsun tabii ablam sonucta.
Bense onun cirkin kiziyim. Inanin bana disarda anne deme bana demisligi vardir

turşum iyi olur deseydin:halay: bende 28im bana da ne zman evleneceksin diyorlar allahtan annemler demiyor

Neler diyorum da durmuyor.
Benim annem dese keske sadece her seyime laf ediyor. Elinde firsat olsa beni dogurmamayi secerdi. Eminim.

Bende 34 yaşındayım inanır mısın daha yeni sözlendim yaza düğün kısmet bu işler üstelik siz benden 6 yaş küçüksünüz.
Nasip kısmet bu işler ha deyince olmuyor malesef.

Allah tamamini erdirsin.
Nasip kismet diyorum. Ben ne yapayim illa birini mi bulayim sacma sapan.
Sagolsun zaten soylemleriyle ozguven birakmadi bende.
Tek istegim ayri eve cikmak.

Aslinda soyle bisey var.
Ablam cok guzeldir, her zaman spor yapti ve kendine cok iyi bakti. Talihsiz bir evlilik yaptiktan sonra hayata yeniden basladi.
Ona o kadar destek oluyor ki. Guzel kizim canim kizim diye. Olsun tabii ablam sonucta.
Bense onun cirkin kiziyim. Inanin bana disarda anne deme bana demisligi vardir
Yok artık. Tek sebebi dış görünüşünüzü beğenmiyor oluşu olamaz ya. Her anne evladını güzel görür hem. Altında yatan başka bir sebep var bence yine de.

Neler diyorum da durmuyor.
Benim annem dese keske sadece her seyime laf ediyor. Elinde firsat olsa beni dogurmamayi secerdi. Eminim.

cok acı birşey ozellikle anne yapinca ..inşallah bir an önce kurtulursun o evden ...allah karşina güzel insanlar çikarsın :KK39:inan ki bende bikiyorum bu konudan ..evlenmek icin evlenme cok zor olur ...

Yok artık. Tek sebebi dış görünüşünüzü beğenmiyor oluşu olamaz ya. Her anne evladını güzel görür hem. Altında yatan başka bir sebep var bence yine de.

Yok inanin oyle degil. Her anne evladini guzel gorur ama benim annem oyle degil.
Inanin mubalaga etmiyorum. Yillardir sisman oldugumu cirkin oldugumu soyler. Oyle saka maka da degil.
Beni gereksiz goruyor bence.

Annemizin ozguveninizi sarsmasina izin vermeyin. Yüksek lisans yapiyormussunuz evden çıkmak istiyorsanız bir yurtta kalabilirsiniz aslında. Ama annenizle ilişkiniz nasıl düzelir bilmem genelde geçmiyor çünkü.Allah yardımcınız olsun. Ama yaşınızda bir şey yok. İlla ki hemen evlenmem lazım diye de düşünmeyin. Bu kismet isi tamamen. Zamanı gelince doğru insan çıkar inşallah karşınıza. Annenizin davranışları sizin degerinizi düşürmez. Kendinizi sevin moralinizi bozmayin. Çıkın arkadaslarinizla gezin hobi edinin. Hiç olmadı yürüyüşlere çıkın. Kendinize zaman ayırın. Ben evlendim tek aktivitem çocukla parka çıkmak mesela keşke zamanında daha çok gezseydim:olamaz:

cok acı birşey ozellikle anne yapinca ..inşallah bir an önce kurtulursun o evden ...allah karşina güzel insanlar çikarsın :KK39:inan ki bende bikiyorum bu konudan ..evlenmek icin evlenme cok zor olur ...

Insallah senin de karsina guzel insanlar cikar. Cok tesekkur ederim.
Kendime bir ev tutayim yeter bana

Benim annem de böyleydi.Bunlar insanı deli eder.Üstelik o Zaman benim sevgilim de vardı.ama evlenmek istemiyordum.Hastasın sen diyodu bana.Şimdi evlendim hamile kal hemen diyor.Bitmez bunların derdi.Aldırma.

Annemizin ozguveninizi sarsmasina izin vermeyin. Yüksek lisans yapiyormussunuz evden çıkmak istiyorsanız bir yurtta kalabilirsiniz aslında. Ama annenizle ilişkiniz nasıl düzelir bilmem genelde geçmiyor çünkü.Allah yardımcınız olsun. Ama yaşınızda bir şey yok. İlla ki hemen evlenmem lazım diye de düşünmeyin. Bu kismet isi tamamen. Zamanı gelince doğru insan çıkar inşallah karşınıza. Annenizin davranışları sizin degerinizi düşürmez. Kendinizi sevin moralinizi bozmayin. Çıkın arkadaslarinizla gezin hobi edinin. Hiç olmadı yürüyüşlere çıkın. Kendinize zaman ayırın. Ben evlendim tek aktivitem çocukla parka çıkmak mesela keşke zamanında daha çok gezseydim:olamaz:

Ayy cok tesekkur ederim.
Sirf artik bana laf etmesin hem beni hem babami uzmesin diye eve o kadar gec geliyorum ki. Kutuphanede calisiyorum ya da bi yerde tek basima oturup saatlerce kitap okuyorum.
Bazen cok yoruluyorum hemen eve gelip odama kapaniyorum. Mutfaga girince pesimden girdigi icin cantamda atistirmaliklarim oluyor.
Ozguvenimi cok sarsti. Aynalara bakmaz oldum. Diyete basladim tiroid sorunum yuzunumden veremiyomusum o donem o kadar az yedim ki bayilacaktim sokakta.
Annemin dilinden oyle de kurtulamadim. Yolda bayildim eve getirdiler sagolsun.
Insanin annesi napar? Uzulur degil mi?
Diyeti bile beceremedim sen ye insallah 200 kilo olursun da.boyle seyler iste.

Evlilik degil de ayri eve ciksam ne iyi olacak. :(

Back
X