• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde kalma korkusu?

Sen bana özellik ver ben sana hemen bir koca bulayım eski sevgili repertuvarımdan
Uzun, kısa, orta boy, esmer, iranlı, irlandalı, hollandalı dul erkek olabilir mi?
Eski kocam da dul.

Bakir, yarı bakir, tecrübeli, duvardan duvara tecrübeli
Doktor, avukat, hakim, grafiker, yazılımcı.

Hmmm hangisini istiyon bakim?

Allah seni kahretmesin :D ofis te koca kahkaha attım
Duvar dan duvara :D :D

Ya milletin ne dertleri var sen evlenemdm diye takiyosun hayirlisi elbet karsina cikicak herkes erken evlencek diye bisey yok benimde 26 yasinda gorumcem var oda ayni esimle bizden 4 yas buyuk ama biz evliyiz yani herkes aaymi olmuyo keyfine bak evlenip napcan cikar karsina biri

sen çok geç kalmışsın kardiş,senin yaşıtlarının boyunca çocugu var,haklısın bu korkularında ..
desem sana sen bana ne dersin:)
ya en güzel yıllarını bunları düşünerek geçirip evlendıkten sonrada ahh o yıllarımı geri verseler diceksin,iyi bi halt degil merak etme,zamanı geldıgınde olur sen öncelıklerıne önem ver,kendı hayatını kurtarıp meslek edınmek yada herneyse işte atanmak gibi..

Evet ihtiyacım var buna. Acaba bi psikologa falan gitsem duzelirmiyim. Kimseye belli etmesemde çok takiyorum.bu beş yil sonrasıni planliyorum falan
aaaa ben 23 yasındaym bende bile oluyo ne terapisi burda ki herkeste terapi diye tutturuyo arada olusan bi takıntı neysee ewlenince gecer kızz :)

güzel arkadaşım, önce bir birey ol, kedini gerçekleştir, hayallerine ulaş, biraz hayatın tadını çıkar. yıl olmuş 2016, internette forumlara takılabiliyorsunuzda bir tane makale falan açıp okumuyor musunuz kişisel gelişimle falan ilgili? ne evde kalması? bu çağda hala nasıl yenilebiliyorsunuz bu mahalle baskısına, saçma sapan sosyal rollere? tabii ki evlenmek , çocuk sahibi olmak isteyebilirsin, hatta yegane amacın bu da olabilir, belki de sen kendini böyle gerçekleştireceksin. ama "evde kalmak" nedir yahu? bir kadın olarak kendinize nasıl yakıştırabiliyorsunuz böyle saçma sapan içi boş etiketleri? gerçekten anlamıyorum ben.

Sen bana özellik ver ben sana hemen bir koca bulayım eski sevgili repertuvarımdan
Uzun, kısa, orta boy, esmer, iranlı, irlandalı, hollandalı dul erkek olabilir mi?
Eski kocam da dul.

Bakir, yarı bakir, tecrübeli, duvardan duvara tecrübeli
Doktor, avukat, hakim, grafiker, yazılımcı.

Hmmm hangisini istiyon bakim?
irlandalı hala boşta mı :KK8:

bekar arkadaşlar ilgilensin lütfen :confused:

irlandalı hala boşta mı :KK8:

bekar arkadaşlar ilgilensin lütfen :confused:
Konuyu sabote etmeyeyim ama, en az 10 İrlandalı adamla buluşmuşluğum vardır.
Hepsi bekardı, hepinize bulurum bir tane kız.

Ama daha sonra evlenince evden kızıl kızıl tüyler toplamak ister misiniz bilemem ahahhahahahahah

Benim hayattaki tek korkum ailem de dahil başkasına muhtaç olmak. Tabii ki yaşadığım aşk acıları oluyor fakat bunlar evlenmediğim için asla değil. İnsanları birbirlerine imzanın bağladığını düşünmüyorum ya da evliliğin olması gereken bir yaşayış tarzı olduğunu düşünmüyorum. Tabii ki insanlar sevdikleri kişiyle aynı evi paylaşmak ister, evlenmek ister. Bu farklı birşey... Sizinkisi evlenmeyi hayatın amacı edinmek. 30u geçseniz de tedirgin olsanız yine kısmen anlaşılır ama henüz 25 yasında çok erken. Sınavı kazan, kendi paranı kazan ve harca çok keyifli kendinle mutlu olabilmek. İnsanlar hayatına eşlik etmek için girsinler mecburiyet olduğu için değil...
Hayatının amacı haline geldi fark etmeden. Ben evlenip çocuk sahibi hep yanımda olacak bana değer veren bi es istiyorum. Eskiden bu kadar takmazdim bu yıl çok takiyorum

Arkadaşımın çocuğu ilkokulu bitirecek benim yeni oldu bebeğim. İyi ki geç evlendim,erkenden hayatın sorumluluklarını almadım. Ye iç gez toz

Tanidigim ne kadar erken yaşta evde kalma kaygisi yasayan varsa cidden evlenemedi.
18 inden beri koca arayan 38 yasinda yakinim var mesela, evrene olumsuz mesajlar yolluyorsunuz bence.
Yaş cidden böyle şeyler var mi yani takınca olmuyor mu cidden. Benim kardeşim hic takmaz sevgilisi onla deli gibi evlenmek istiyor mesela

Evlenmek çok büyük bir başarı değil. Evlenmek istedin mi sağa sola söylersin gorucu gelir, arkadaş vesilesi olur vs olur yani. Evlenirsin ama önemli olan hayatının aşkı mi bu kişi. Ömrünü geçirmek istediğin kişi mi. Bunlar önemli.

Bende sendeki korkunun değişik versiyonu var. Böyle yalnız kalmak. Hep bir erkeğin ilgisi olsun, sevsin ilgilensin benimle kedi gibi :D olmayınca boşluğa dusuyorum. Bende de böyle bir sorun var.

Kardeşlerim erken evlendi . Ben onların büyüğüyum 36 yasimda evlendim . Nasip bu zaman mis. 20 li yaşlarda Babam bana kızım etraftan seni istemeye gelecekler ne cevap vereyim dediğinde daha erken bana bırak dedim. İşini bul . Ayakların sağlam yere bassin . Ondan sonra evlen zaten. Abla tavsiye si

Back
X