Evde kalmak istemiyorum

anon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2017
2.695
7.106
108
Bu aralar ruh halimin sağlıklı seyretmediğinin farkındayım. Farkında olmaktan ziyade biliyorum. Evde olmak zaten kasvetli, uzun yıllardan beri. Annem en çok da babam yüzünden ama bu aralar daha bir farklı. Kapısından adım attığımda anlatamayacağım kadar soğuk bir huzursuzluk sarıyor. Sağımı- solumu. Beynimden çıkarmaya çalıştığım ne varsa tüm gerçekliğiyle karşıma dikiliyor, üstesinden gelemiyorum. Obsesyonlar bitmek bilmiyor. Sürekli endişe halindeyim. Hep o gün bitsin istiyorum. Bittiğinde hep yeni bir gün başlıyor ve ben yine bitmesini istiyorum. Yarınlar güzel olacak diye düşündüğüm için belki. Güzel olmuyor hiçbir şey, yarınlar güzellik getirmiyor. Bu evde tüm bu düşüncelerle boğuşmaktan sıkıldım. Gözlediğim kadarıyla evin dışında daha iyiyim. Daha olumlu bir insanım. Vee yaşadığım huzursuzluğu bir evin duvarlarına yoracak kadar, kafayı kurtarmış oluşum...

Ev sizi bu kadar sıkıyorsa taşınsanız? Ailenizden ayrılma imkanınız yok mu?

Ben de hep evdeyim çok sıkılıyorum havalarda soğuyunca iyice eve tıkılacaz dışarıda daha iyiyim ama her zaman da çıkamıyorum 2 yaşında kızım var çok fazla gezemem

Bence en temizinden evde kal kafa rahat oh hayat var :D

Katılmıyorum mekanların insanların ruh hallerini çok fazla etkilediğine inanıyorum aynı şeyi yaşadım ve taşınınca tamamen attım üzerimden o ruh halini
kişiye göre değişebilir ama genelde ruh haliyle ilgili sıkıntılar çok iyi tanımlanamıyor. insan çevresindeki insanlara, mekana, dış dünyaya bağlayabiliyor sorunları.eğer sorun içindeyse mekan değiştirmek işe yaramaz çok örneğini gördüm taşınan, iş değiştiren, şehir değiştiren. ama sorun çözülmedi. bazı kişiler hiçbir yere ait olamıyor.

Her akşam 1 saat tempolu yürüyüşe çık gel. Sonrasında duşunu al mis gibi uyu.
Otur otur yapıyorsan düşüncelerin boğması çok normal.
Düzenli yürüyorum evet, evde boş boş da durmuyorum aksine. Hatta fiziksel olarak yorucu şeyler yapıyorum. Anlatmaya çalıştığım evin havasında bir şey olduğu. Beni depresifliğe sürüklüyor. İçerde huzursuz eden, içime
sinmeyen bir şeyler var. Boğuluyorum. Bunu evden uzaklaştığımda daha net görebiliyorum. Ya ben aslında gülümsemeyi bilen bir insanmışım dediğim oldu birçok kez.

Düzenli yürüyorum evet, evde boş boş da durmuyorum aksine. Hatta fiziksel olarak yorucu şeyler yapıyorum. Anlatmaya çalıştığım evin havasında bir şey olduğu. Beni depresifliğe sürüklüyor. İçerde huzursuz eden, içime
sinmeyen bir şeyler var. Boğuluyorum. Bunu evden uzaklaştığımda daha net görebiliyorum. Ya ben aslında gülümsemeyi bilen bir insanmışım dediğim oldu birçok kez.
Evden değil o Desmond ailenizden. Anne babanızla ne yaşadınız bilmiyorum ama belli ki bir takım problemler var ve o problemler sizi anne babanızdan soğutmuş, onlarla evi bütünleştirdiğiniz için ev üstünüze üstünüze geliyor:KK43:

Tranva mı yaşadınız ne oldu da ev sizi sıkıyor ? Neden böylesin sebebleri neler onlardan bahset özel değil ise ?

Ailenizle alakalı geçmişten gelen olumsuzluklar varsa zamanla dahada kötü hissettiriyor. Ki öyle olduğunu tahmin ediyorum. Yoksa huzurlu bir ev olsa aksine keyif verirdi evde olmak.
Geçici oldugunu düşünerek kendinizi telkin edin. Öğrenci oldugunuzu yazmışsınız. Maddi olanaklarınızı sağlayınca taşınır kendi düzeninizi kurarsınız.

Back
X