- 12 Ağustos 2017
- 1.922
- 3.528
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eski is yerimden bir cocukla olan diyalogumuzu duysan boyle demezdin ... Hep derlerdi ki dul damgası ağirdir. Sahiden oyle. Bosandigimi bile bile bana yanasip sonda kendi kendine tavirlara girdi , sacmaliga bakar misin ? :) yok yok erkeklerin hepsi aynı.Ilk baslarda o karmasik duygular cok fazla oluyor, neler neler dusunuyorsun.. Cok normal hepsi.. Zaman geçtikçe değişiyor dusuncelerin illa ki..
Bosanmis olmak biriyle olmana engel degil, kendini eksik veya kusurlu gorme asla ve seni oyle goren de uzak dursun zaten bi zahmet..
O karaktersizle hic evlenmeden de tanissan bi yamuk yapardi, bosanmis olmanla ilgisi yok emin ol..Eski is yerimden bir cocukla olan diyalogumuzu duysan boyle demezdin ... Hep derlerdi ki dul damgası ağirdir. Sahiden oyle. Bosandigimi bile bile bana yanasip sonda kendi kendine tavirlara girdi , sacmaliga bakar misin ? :) yok yok erkeklerin hepsi aynı.
Bana da son zamanlarda,ailem dahil , güzelliğini heba ediyorsun evlenmeyerek... diyorlar kardeşim yok sa yok napalım yani .
Kafama göre ,gözlerime göre birini bulamadım .
Sırf evlenmek için istemediğim biriyle evleneceğime evde kalırım daha iyivelhasılkelam kaldım da
![]()
27Yas kac ki![]()
Amaaann
Aynen. Sevgilim var evlenmeyi düşünmüyorum açıkçası .bekarlık sultanlıkAmaaann
Evde kalma yaşı veya evde kalmak diye bi sey yok zaten ama 27 de kucuk yani..
Hersey nasip kısmet canım.bende 31 yaşındayım hayatımda biri yok . Adaylar oldu ama hoşlandiklarim adam cikmadi benden hoslananlarada ben ısınamadım. Sırf evli olayim diye de beni üzen yada bişey hissetmedigim biriyle olamam. Zaten Beni üzen yipratan biri olmasindansa tek olurum daha iyi. Allah bizi değer veren iyi insanlarla karsilastirsin.
Bekârlığın tadını çıkar. Benim hiç evlenmeyen 40 yaş üstü çok arkadaşım var. Hiçbirine de ‘kimse yok mu hayatında vb.’ densiz sorular sormam. Yanlarında habire eşim ve çocuklarımdan bahsetmem. Bunu onlara üzüldüğümden değil aksine ortak konularda sohbet edebilmek için yaparım. Doğrusu şu hayatta illa ki evlenmek gerekmiyor ya da çocuk sahibi olmak. ‘Herkes gibi’ olunca mutlu olunacak diye bir kural yok. Mutluluğun sırrı da kaynağı da formülü de siz, kendinizsiniz. Bunu başkalarına bağlamayın. Siz böyle mutlu ve özgüvenli olursanız kendinize öyle kişileri çekersiniz ve belki hayatınıza eşlik edecek doğru kişiyle de birbirinizi bulursunuz böylece! Olaya bir de böyle bakın ‘evde kaldım demek yerine, ne dersiniz?Merhaba hanımlar, bütün arkadaşlarım evlendi. Hep aynı soru bana sorulan. Eee senin düğün ne zaman? Çalışan 28 yaşında biriyim ama sanki görünmezim. Bu işler nasiptir de insan yine de üzülüyor işte.
Ben artık benimle evlenmeyi kimse istemiyor düşüncesine sahip biriyken sizr inanmak istiyorumBekârlığın tadını çıkar. Benim hiç evlenmeyen 40 yaş üstü çok arkadaşım var. Hiçbirine de ‘kimse yok mu hayatında vb.’ densiz sorular sormam. Yanlarında habire eşim ve çocuklarımdan bahsetmem. Bunu onlara üzüldüğümden değil aksine ortak konularda sohbet edebilmek için yaparım. Doğrusu şu hayatta illa ki evlenmek gerekmiyor ya da çocuk sahibi olmak. ‘Herkes gibi’ olunca mutlu olunacak diye bir kural yok. Mutluluğun sırrı da kaynağı da formülü de siz, kendinizsiniz. Bunu başkalarına bağlamayın. Siz böyle mutlu ve özgüvenli olursanız kendinize öyle kişileri çekersiniz ve belki hayatınıza eşlik edecek doğru kişiyle de birbirinizi bulursunuz böylece! Olaya bir de böyle bakın ‘evde kaldım demek yerine, ne dersiniz?
Ev lenn miyyy cemm
Verirlerse ga ça cam
Bu boyle daha iyi