- 12 Şubat 2011
- 803
- 1.515
- 313
- Konu Sahibi kizilelmam
insanlar hep konuşur o yüzden bizim kendimize bakıp olumsuz konusan hıc kımseyı de takmamamız gerekır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ÖLE ABLAN varsa düşnama ihtiyacın yokHerkese iyi geceler bu saat oldu üzüntüden uyuyamadım. Sorunum ise 28 yaşında henüz evlenmemiş olmam ve herkesin bunu yüzüme vurması beni aşağılaması acıyan gözlerle bakması okadar nefret ediyorumki yokmu bişey sorularından öyle canımı yakıyor ki anlatamam en yakınlarım ailem bile bunu yapıyor en son öz ablam benimle dalga geçti anneler gününü kutlarım hernekadar anne olamasanda dedi benim yine çocuğum var sen onuda yapamayacaksın diye beni sürekli aşağılayıp duruyor içimde herseye karşı nefret oluştu buyüzden. İnsanın en yakınlarının bile bunu yüzüne vurması okadar acıki günden güne umutlarım tükenmekte nolcak benim bu halim![]()
ooofff içim şişio böle şeylerde.. 28 yas gayet normal bundan sonra inş hayırlı nasibin cıkar.. seni aşağılayan acıyan insanları hayatından cıkar önceHerkese iyi geceler bu saat oldu üzüntüden uyuyamadım. Sorunum ise 28 yaşında henüz evlenmemiş olmam ve herkesin bunu yüzüme vurması beni aşağılaması acıyan gözlerle bakması okadar nefret ediyorumki yokmu bişey sorularından öyle canımı yakıyor ki anlatamam en yakınlarım ailem bile bunu yapıyor en son öz ablam benimle dalga geçti anneler gününü kutlarım hernekadar anne olamasanda dedi benim yine çocuğum var sen onuda yapamayacaksın diye beni sürekli aşağılayıp duruyor içimde herseye karşı nefret oluştu buyüzden. İnsanın en yakınlarının bile bunu yüzüne vurması okadar acıki günden güne umutlarım tükenmekte nolcak benim bu halim![]()
Bu ne alcakca bir asagilamadir.hic takilma evlenirsin cocuk yokmu derler cocugun okur 2. Ne zaman olucak derler.Herkese iyi geceler bu saat oldu üzüntüden uyuyamadım. Sorunum ise 28 yaşında henüz evlenmemiş olmam ve herkesin bunu yüzüme vurması beni aşağılaması acıyan gözlerle bakması okadar nefret ediyorumki yokmu bişey sorularından öyle canımı yakıyor ki anlatamam en yakınlarım ailem bile bunu yapıyor en son öz ablam benimle dalga geçti anneler gününü kutlarım hernekadar anne olamasanda dedi benim yine çocuğum var sen onuda yapamayacaksın diye beni sürekli aşağılayıp duruyor içimde herseye karşı nefret oluştu buyüzden. İnsanın en yakınlarının bile bunu yüzüne vurması okadar acıki günden güne umutlarım tükenmekte nolcak benim bu halim![]()
olayı fazla dramatize etmemiş misiniz? Üzüntüden uyuyamamalar, aşağılanmalar, acıyan gözler fln. Tek sorun koca yani bu hayatta. bi adam olsun o da bu gece olsun her şey düzelecek?Herkese iyi geceler bu saat oldu üzüntüden uyuyamadım. Sorunum ise 28 yaşında henüz evlenmemiş olmam ve herkesin bunu yüzüme vurması beni aşağılaması acıyan gözlerle bakması okadar nefret ediyorumki yokmu bişey sorularından öyle canımı yakıyor ki anlatamam en yakınlarım ailem bile bunu yapıyor en son öz ablam benimle dalga geçti anneler gününü kutlarım hernekadar anne olamasanda dedi benim yine çocuğum var sen onuda yapamayacaksın diye beni sürekli aşağılayıp duruyor içimde herseye karşı nefret oluştu buyüzden. İnsanın en yakınlarının bile bunu yüzüne vurması okadar acıki günden güne umutlarım tükenmekte nolcak benim bu halim![]()
Herkese iyi geceler bu saat oldu üzüntüden uyuyamadım. Sorunum ise 28 yaşında henüz evlenmemiş olmam ve herkesin bunu yüzüme vurması beni aşağılaması acıyan gözlerle bakması okadar nefret ediyorumki yokmu bişey sorularından öyle canımı yakıyor ki anlatamam en yakınlarım ailem bile bunu yapıyor en son öz ablam benimle dalga geçti anneler gününü kutlarım hernekadar anne olamasanda dedi benim yine çocuğum var sen onuda yapamayacaksın diye beni sürekli aşağılayıp duruyor içimde herseye karşı nefret oluştu buyüzden. İnsanın en yakınlarının bile bunu yüzüne vurması okadar acıki günden güne umutlarım tükenmekte nolcak benim bu halim![]()