- 29 Ağustos 2016
- 278
- 76
- 98
- Konu Sahibi fascinatingjasminne
-
evet oyum,bunları anlatacak kişi olmadı pek,en yakın arkadaşıma bile anlatamıyorum yani,bu siteyi bulmuşum,dökeyim tüm dertlerimi dedimcanım sen komşuyu instagramdan engelledin diye ölüp ölüp dirilen üye değil misin?
gerçekten çok takıntılı olduğunu düşünüyorum.
daha yaşın çok genç.
daha önce bir sevgilin de olmadı sanırım?
ne güzel okul kazanmışsın okuyorsun idealist olsana biraz. işinde yükselmeyi plansana.
erken yaşta evlenince ne oluyor? lütfen toparlan biraz,her şeye de kafanı takma
hayır tabiki de ama bazı insanlarKonunu okudum şu an hayret ediyorum sana.
Gerçekten ama gerçekten hayatını kariyerini bile evlenme doğrultusunda mı çizeceksin yani ?
çizim kursuna gidiyordum,annem rahatsız olduğundan bıraktım,evin işini yapıyorum,bu gece de bunlar takıldı aklıma,sordum...Hazır tatildeyken birşeyler karalasanıza? Çizime agırlık verin mesela.
Hem kafanızı dagıtmış olursunuz hem de egitim ogretim donemi basladıgında biraz eliniz kırılmış olur, okurken size bazı derslerde koylaylık saglar.
Evlilikmiş, kim kimi engellemiş vs. bunları düşünüp bunaltmayın kendinizi.
Daha çok şey yaşayacaksınız, önünüzde uzun bir hayat var nelerle kimlerle karşılaşırsınız...
Bir o kadar gecenizin gündüzünüzün birbirine karıştığı egitim hayatı da sizi bekliyor olacak. Her şeyi bu kadar takmamaya çalışın, daha çok gencsiniz.
kesinlikle öyle olmadı,ama çevremdekiler "kız olup da okuyup ne yapcan,zaten kocaya gidecen" görüşündeler,bizim aileden okuyan yok pek,ben onlar gibi düşünmedim hiçbir zaman,ama bu aralar bir endişe sardı içimi,arkadaşlarımdan evlenenler varÜniversiteyi koca bulmak icin kazanmadiysaniz bende hic bisey bilmiyorum
hayır tabiki de ama bazı insanlar
çizim kursuna gidiyordum,annem rahatsız olduğundan bıraktım,evin işini yapıyorum,bu gece de bunlar takıldı aklıma,sordum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?