Saolun benim sorunum içsel sanırım biraz.Yalnızlık zor,fakat mutsuz evlilik ve onu bitirmeye çalışmak daha zor. En hayırlı zamanda,en hayırlı insanla olmanız dileğiyle..
Kendinizemi güveniniz yok karşıdaki kişilere mi? tamam bu diyebileceğiniz biri çıkmamış sanırım ama kendinizi niye değersiz hissediyorsunuz.Daha öncede buna benzer konu açmıştım amacım içinizi baymak değil birazda olsa yazarak rahatlamak. 27 yaşındayım ve bu zamana kadar hayatımda düzgün birisi olmadı çok sosyal değilim dışarıdan öyle gözüksemde tipim kötü değil işim eğitimim de var ama bir türlü kendime güvenim Yok olumsuz bir cümle duyduğum zaman kendimi değersiz hissediyorum ömür boyu yalnız kalacağımı düşünüyorum çünkü çevremde aday yok hoş birini beğensem dahi yaklaşmakta cesaretin Yok reddedilme korkusu ile.
Yalniz ölmek yanlış biriyle ölmekten daha iyi birsey. Buradaki konuları takip ediyorsaniz ne demek istediğimi anlarsınızHaklısınız arkadaşlar ama sanki yalnız ölecekmişim gibi geliyor gereken çabayı gösteriyorum dış görünüş olarakta ve çeşitli sosyal ortamlara kurslara katıldım birileri çıktı ama işler istediğim gibi gitmedi sorun birini bulmak değil gerçekten birini bulmak bulmaya değer
O kadar doğru ki yalnız olmak hissi ve kırılganlığım bunlarla yaşıyorum koca meraklısı değilim tabiki sadece benimde konuşurken bahsedeceğim biri olsun benimle ilgilensin çok mu şey istiyorum acaba :)Aynen hayatında kimsenin olmayışı ve bundan bahsedince insanlar evlilik meraklısı, sadece evlenmiş olmak için evlenmeyi düşünüyosun gibi küçümsüyolar. Özellikle burda öyle. Bence insanlarla tanış yani tanı en ufak bi olmazda kestirip atma. Biraz kırılgansın sanırım ama gerçekten tanıyınca fikirler hisler değişiyo bence. (yapamadıklarımı tavsiye veriyorum.)
Ve insanlar aslında bazı şeylere takılmıyolar sevmeye yönelik oluyolar ve ilişki bi şekilde oturuyo. En azından benim sorunum bu devam etmeye yönelik olamıyorum. Hani görücem ve hissedicem bu işte falan diye düşünüyorum galiba. Ama karşına çıkanları tanı ve kendini hiç bi zaman değersiz hissetme. Bu şekilde çok kırılır ve üzülürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?