• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde kaset test

dila69

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2025
132
32
13
31
Hanımlar merhaba ilişkiden kaç gün sonra evde test yapmam daha sağlıklı olabilir kaşık ağrım ve sık idrara çıkmam var ve adetime iki gün var adet belirtim sadece baş ağrısı olur genelde

Hanımlar merhaba ilişkiden kaç gün sonra evde test yapmam daha sağlıklı olabilir kaşık ağrım ve sık idrara çıkmam var ve adetime iki gün var adet belirtim sadece baş ağrısı olur genelde
Ben adetim geçtikten 3 gün sonra yapmıştım iki koyu çizgi çıkmıştı

He durumdasın canım varmı gelişme
Jinekolağa gittim altta muayene oldum kanama var dedi ama şuan bir şey göremiyorum dedi ara kanama olabilir dedi kanın kesilmesi için ilaç verdi kist miyom polip vs hiç bir şey yok rahim duvarın ince gayet sağlıklısın dedi

Jinekolağa gittim altta muayene oldum kanama var dedi ama şuan bir şey göremiyorum dedi ara kanama olabilir dedi kanın kesilmesi için ilaç verdi kist miyom polip vs hiç bir şey yok rahim duvarın ince gayet sağlıklısın dedi
Hadi yaa belki tutunma olabilir o zaman bakalım inşallah öyledir

Kaç yaşındayım hiç ara kanama yaşamadım ilk kez oldu bende açıkçası tutunma diye düşündüm çok erken kese görülmemiş olabilir belki
Olabilir tabi canım neden olmasın bekleyip göreceğiz şimdi çok erken zaten 1 hafta sonra belli olur

Back
X