Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben adetim geçtikten 3 gün sonra yapmıştım iki koyu çizgi çıkmıştıHanımlar merhaba ilişkiden kaç gün sonra evde test yapmam daha sağlıklı olabilir kaşık ağrım ve sık idrara çıkmam var ve adetime iki gün var adet belirtim sadece baş ağrısı olur genelde
1 ağustosta adet oldum şimdi pembe leke gelmiş sence yerleşme mi afet mi alt karın ağrım var hafifBen adetim geçtikten 3 gün sonra yapmıştım iki koyu çizgi çıkmıştı
yumurtlama lekelenmesidir1 ağustosta adet oldum şimdi pembe leke gelmiş sence yerleşme mi afet mi alt karın ağrım var hafif
Normalde kaçıncı gün ovülasyon oluyor1 ağustosta adet oldum şimdi pembe leke gelmiş sence yerleşme mi afet mi alt karın ağrım var hafif
Adet değildir dimi çünkü aşırı erken bir ayda iki kez adet olmuş olacağımyumurtlama lekelenmesidir
Yerleşme olabilir folik asit kullanmıyorsan foliğe başla hemen 1 hafta sonrada test verirsin inşallah güzel haber olur1 ağustosta adet oldum şimdi pembe leke gelmiş sence yerleşme mi afet mi alt karın ağrım var hafif
Belim ağrıyor şu saat hala hafif kanama var adet olur muyum bekliyim mi sizceYerleşme olabilir folik asit kullanmıyorsan foliğe başla hemen 1 hafta sonrada test verirsin inşallah güzel haber olur![]()
Başladımı adetinBelim ağrıyor şu saat hala hafif kanama var adet olur muyum bekliyim mi sizce
Evet sanırım adet oldum ama hala az yoğun değil sence adet gibi yerleşme kanaması olur mu duydun mu hiçBaşladımı adetin
Hamilelikte kanama riskli diyorlar bilmiyorum ki canım benim hiç kanamam olmadı belki dış gebelik gibi bişeydirEvet sanırım adet oldum ama hala az yoğun değil sence adet gibi yerleşme kanaması olur mu duydun mu hiç
Şuan belim aşırı ağrıyor başım da anlamadım bendeHamilelikte kanama riskli diyorlar bilmiyorum ki canım benim hiç kanamam olmadı belki dış gebelik gibi bişeydir
He durumdasın canım varmı gelişmeŞuan belim aşırı ağrıyor başım da anlamadım bende
Jinekolağa gittim altta muayene oldum kanama var dedi ama şuan bir şey göremiyorum dedi ara kanama olabilir dedi kanın kesilmesi için ilaç verdi kist miyom polip vs hiç bir şey yok rahim duvarın ince gayet sağlıklısın dediHe durumdasın canım varmı gelişme
Hadi yaa belki tutunma olabilir o zaman bakalım inşallah öyledirJinekolağa gittim altta muayene oldum kanama var dedi ama şuan bir şey göremiyorum dedi ara kanama olabilir dedi kanın kesilmesi için ilaç verdi kist miyom polip vs hiç bir şey yok rahim duvarın ince gayet sağlıklısın dedi
Kaç yaşındayım hiç ara kanama yaşamadım ilk kez oldu bende açıkçası tutunma diye düşündüm çok erken kese görülmemiş olabilir belkiHadi yaa belki tutunma olabilir o zaman bakalım inşallah öyledir
Olabilir tabi canım neden olmasın bekleyip göreceğiz şimdi çok erken zaten 1 hafta sonra belli olurKaç yaşındayım hiç ara kanama yaşamadım ilk kez oldu bende açıkçası tutunma diye düşündüm çok erken kese görülmemiş olabilir belki
Bir hafta sonra normal adet olur muyum acaba bu arama kanamasıysa eğer adet olmam gerekiyor 6 gün sonraOlabilir tabi canım neden olmasın bekleyip göreceğiz şimdi çok erken zaten 1 hafta sonra belli olur
10 gün bekle o zaman olmazsan test yaparsınBir hafta sonra normal adet olur muyum acaba bu arama kanamasıysa eğer adet olmam gerekiyor 6 gün sonra