evde kavitasyon aleti tavsiye

Annem için dün sipariş verdim kızlar yarın gelicek. sonuçları sizinle paylaşırım

çok merak ettim sonuç ne oldu acaba , alan arkadaş bi yorum yaparsa çok iyi olur

kızlar perşembeden beri evde değildim dün gece geldim, yani annem bir hafta içinde ne kadar kullandı aleti bilmiyorum. diyette yapıyor. 1 haftada 1.5 kilo vermiş tek bildiğim bu.
aletten emin olunca sizleri bilgilendireceğim merak etmeyin :)

arkadaşlar evde kavitasyon cihazı satın alıp kullanan varmı.?deneyimlerini paylaşabilirse çok sevinirim.ben internetten goldslim 3 in 1 cihazı buldum.ama satın alma konusunda çok kararsızlıklar yaşıyorum.sizden gelecek cevaplar çok önemli benim için

Son düzenleyen: Moderatör:
Walla bugün aldım ama bilmiyorum boşa mı para verdim:S

zeynepyal alalı 2 ayı geçiş. düzenli kullanıp sonuç alabildiniz mi? öneriyor musunuz aleti

Ben kararsız kaldım, bu aletimi almalı yoksa tripoller pose mu ( 3 katı kadar para vererek!)

Bunla ilgili düzgünce bilgilendiren yok, yazmaya mı üşeniyorsunuz bayanlar.

Alanlar naptı, herkes memnun kalıp, köşesine çekilip diğerlerini unuttu mu

aynen ben de tripoller pose ile bunun arasında karasızım. ne kötü ya hiç yazan olmaması:26:

xxxxxx bu sitede bazı açkılamalar var bi bakın tripollar mı goldsim mi arada kaldım çin malı olmamalı cihaz

Son düzenleyen: Moderatör:
bu goldsilim çin malı

almadan önce bilerek, param buna yetiyor bir deneyeyim diyerek aldım artık.
günlerdir bir köşede duruyordu, buraya birisi olumsuz birşey yazarsa kullanmadan geri veririm diye düşünüyordum ama bir türlü kullanan birisi birşey yazmadı!

bende biraz önce denedim artık. sadece kollarıma dirsekten yukarıya yaptım. önce yanında gelen sıkılaştırıcı jeli sürdüm, sonra da çalıştırdım işte. 5 er dk yaptım. şimdi de ems modu dediği modda çalıştırıyorken buraya yazıyorum. ems modu dediği de, hani tens cihazları vayra, daha önce kullananlar bilirler, aynısı. tıklama, ovma, inceltme falan die 5 tane modu var, 5 te hız ayarı var. sıkılaştırma modunda çalıştırdım. içinden 4 tane ped çıkıyor ama hepsini aynı anda kullanmak imkansız. 2 sini kullanabiliyorsun çünkü makinede tek girişi var.

jeli de mentollü mü desem, onun gibi birşey kokuyo. Hemen bitiririm ben bunu, koluma bisürü sürdüm. ultrason jeli alıcam. Satıcada telefonda istediğiniz kayganlaştırıcı jeli kullanabilirsiniz demişti. İsterseniz bizden de temin edebilirsiniz vs. jelin içeriğini de yazayım merak edenlere (üstünde yazıyor) ; aqua, guarana extract, grapefruit oil, juniper oil, rosemmary oil, cinnamon oil, ginger oil, orange oil, ozonized olive oil, ozonized algea oil, triedcinolamin, carbomer.
kullanımı: günde 2 kez yağlanma ve selülit görünümünün olduğu bölgeye masaj yaparak uygulayınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…