Evde kedi olur mu ya:(

evet gerceek:) maine coon cinsi:) soguklarda yorgan niyetine sarılıp uyuycan bunla :KK53:
mainecoonredtabbywhiteof10kgjpg-728x728.jpg
Ay ben bunu yeni görüyorum ya alacam bitanede bundan ama mama Nasıl yetirirlermiş ki bunlara kum için kap kafes sıkıntılarımız olacak birazcık :)

babam dışarıda bir kedi görmüş ablamda çok istiyordu diye anneme telefonda getireceğini söylemiş. annem hayır falan diye karşı çıktı ama birde baktık ki kedi kime gidecek kavgası olmaya başladı evde. pamuk bütün gün annemle vakit geçirdiği için en çok ona gider kendini sevdirir sürtünürdü bizde kıskanırdık bana gel bana gel diye. babam ona gelmiyor diye bi ara takmıştı hayvana neden bana gelmiyor bu hayvan diye.uzun lafın kısası bağırış çağırışla eve getirilen pamuk evin paylaşılamaz elemanı oldu.

Ahaha
Yok, öyle bir şey yapmadiklari kesin
Evinde kedi olan arkadaşım çağırdığında mümkün mertebe dışarda plan yapmaya çalışıyorum.

Neyse görüş meselesi
Ben hayvanli evde su içmeye bile tiksiniyorum
Dediğim gibi herkesin kendi fikri
Kedi sahibi arkadaşınızın çok da üzüldüğünü sanmıyorum. Şahsen köpeğim var diye evime gelinmemesi beni irrite etmiyor. Ki çok şükür "köpeğin var ıyyy" diye gelmemezlik yapan da olmadı.

Birileri evimde kahve içemiyor diye geceleri koynumda yatırdığım evladıma iğrenç varlık muamelesi yapmasına da izin vermiyorum.

Herkesin kendi fikri dediğiniz gibi. Benim şahsi fikrim ve dileğim de sizin gibi insanların çevremde olmaması. Kedi köpek de bunun için çok güzel bir filtre görevi görüyor Chelzy'nin dediği gibi ;)

En azından hiçbir kedi köpek, bu kadar kedi köpek sahibinin olduğu bir yere girip de "ıyrançlarrr" deme ihtiyacı duymuyor :)

:KK200:

Oy ben onun ponçik ponçik patilerini ısırırım :KK15: evinde kokuyordur şimdi senin pis :KK11:
Pek ponçik değil patilerimiz ya, iri biraz kızım :D Pati üstlerini öpmeyi çok seviyorum ama. İtim o benim.

Ben köpek insanıyım kedi tamamen kazayla oldu ben korunuyordum :KK53: :KK53::KK70:
Ya bırakın hep böyle korunurken olur bilmiyor muyuz biz sizi!

Kedileri severim ama bana kontrolsüz geliyor. Köpek insanı olduktan sonra kedinin başına buyrukluğu bana saç baş yoldurur :D Başkalarının kedisine yumulurum ama sorun yok :D

:KK200:

Pek ponçik değil patilerimiz ya, iri biraz kızım :KK70: Pati üstlerini öpmeyi çok seviyorum ama. İtim o benim.

Ya bırakın hep böyle korunurken olur bilmiyor muyuz biz sizi!

Kedileri severim ama bana kontrolsüz geliyor. Köpek insanı olduktan sonra kedinin başına buyrukluğu bana saç baş yoldurur :KK70: Başkalarının kedisine yumulurum ama sorun yok :KK70:
Alemsiniz kızlar valla çok güldürdünüz beni :KK70::KK70:

Ay ben bunu yeni görüyorum ya alacam bitanede bundan ama mama Nasıl yetirirlermiş ki bunlara kum için kap kafes sıkıntılarımız olacak birazcık :)
kuru mamadan cok balık veya taze et severlermis ehh bu tipe gore normal:) egzersiz icin alanları oldugu surece uyum saglamaları kolay oluyormus iyi huylu kedilermis ama cıkardıgı seslerden vahsi oldugu sanılsada cok sakinlermis :)

şimdi ev arkadaşımla yaşıyorum ama nişanlıma evlendiğimizde kedi alacağımızın sinyallerini verdim. Fakat şırnakta görev yapacağız 3 yıl tatillerde nasıl götürürüm onu diye düşünüp vazgeçiyorum hep.benim annemler sever de nişanlımın ki isteyecek mi mesela herkes aynı düşüncelere sahip olmuyor. yalnızda bırakılmaz o hayvan kafamda deli sorular.

kuru mamadan cok balık veya taze et severlermis ehh bu tipe gore normal:) egzersiz icin alanları oldugu surece uyum saglamaları kolay oluyormus iyi huylu kedilermis ama cıkardıgı seslerden vahsi oldugu sanılsada cok sakinlermis :)
Can'ım Bilgi için teşekkürler müstakil evim olursa bide köpecikle beraber bakılmaya değer ❣

şimdi ev arkadaşımla yaşıyorum ama nişanlıma evlendiğimizde kedi alacağımızın sinyallerini verdim. Fakat şırnakta görev yapacağız 3 yıl tatillerde nasıl götürürüm onu diye düşünüp vazgeçiyorum hep.benim annemler sever de nişanlımın ki isteyecek mi mesela herkes aynı düşüncelere sahip olmuyor. yalnızda bırakılmaz o hayvan kafamda deli sorular.
Sorun değil bizde gurbetteyiz al bi kedicik elbet çevren olur orda evlenince bırakırsın bakarlar 1 ayda bişey olma kafes ve kimlik aşılar olduğu sürece Seyehat edebilirsiniz ve Can'ım ailene bırakırsın dönüşte ordan alıp gidebilirsin ;)

3 - 4 damla sedapet'e bakar isiniz.Seyahatten yarim saat once iciyor.Kafa tertemizz :) 16 yil bu sekilde tatil yaptik biz.

Beni bırakıp KK ile uğraşırsan sen işerken alırım intikamımı der ve bilgisayarımı patisiyle kapatır...

Ama önce mutlaka klavyenin üstüne oturur :D

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 58
Back
X