- 20 Ocak 2010
- 48.645
- 187.599
- 1.123
- 44
Oy ben onun ponçik ponçik patilerini ısırırımKöpeğim var diye resmen dışlanmış hissediyorum şu an
Beni de alın aranıza, beni de sevin yaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oy ben onun ponçik ponçik patilerini ısırırımKöpeğim var diye resmen dışlanmış hissediyorum şu an
Ben köpek insanıyım kedi tamamen kazayla oldu ben korunuyordumKöpeğim var diye resmen dışlanmış hissediyorum şu an
Ay ben bunu yeni görüyorum ya alacam bitanede bundan ama mama Nasıl yetirirlermiş ki bunlara kum için kap kafes sıkıntılarımız olacak birazcık :)evet gerceek:) maine coon cinsi:) soguklarda yorgan niyetine sarılıp uyuycan bunla
![]()
Kedi sahibi arkadaşınızın çok da üzüldüğünü sanmıyorum. Şahsen köpeğim var diye evime gelinmemesi beni irrite etmiyor. Ki çok şükür "köpeğin var ıyyy" diye gelmemezlik yapan da olmadı.Ahaha
Yok, öyle bir şey yapmadiklari kesin
Evinde kedi olan arkadaşım çağırdığında mümkün mertebe dışarda plan yapmaya çalışıyorum.
Neyse görüş meselesi
Ben hayvanli evde su içmeye bile tiksiniyorum
Dediğim gibi herkesin kendi fikri
İçinde hayvan sevgisi olan bizdendir Can'ım kedi köpek farketmez ❣❣
Ben köpek insanıyım kedi tamamen kazayla oldu ben korunuyordum![]()
![]()
Pek ponçik değil patilerimiz ya, iri biraz kızımOy ben onun ponçik ponçik patilerini ısırırımevinde kokuyordur şimdi senin pis
![]()
Ya bırakın hep böyle korunurken olur bilmiyor muyuz biz sizi!Ben köpek insanıyım kedi tamamen kazayla oldu ben korunuyordum![]()
![]()
Alemsiniz kızlar valla çok güldürdünüz beni
Pek ponçik değil patilerimiz ya, iri biraz kızımPati üstlerini öpmeyi çok seviyorum ama. İtim o benim.
Ya bırakın hep böyle korunurken olur bilmiyor muyuz biz sizi!
Kedileri severim ama bana kontrolsüz geliyor. Köpek insanı olduktan sonra kedinin başına buyrukluğu bana saç baş yoldururBaşkalarının kedisine yumulurum ama sorun yok
![]()
kuru mamadan cok balık veya taze et severlermis ehh bu tipe gore normal:) egzersiz icin alanları oldugu surece uyum saglamaları kolay oluyormus iyi huylu kedilermis ama cıkardıgı seslerden vahsi oldugu sanılsada cok sakinlermis :)Ay ben bunu yeni görüyorum ya alacam bitanede bundan ama mama Nasıl yetirirlermiş ki bunlara kum için kap kafes sıkıntılarımız olacak birazcık :)
Danua 'nın kedi versiyonuesim beni kandırırsa evimizde boyle bir kaplan pardon kedi olucakdaha once kedi besledim ama cesaret edemiyorum bu buyuklukte bir kediye bir bebegim olursa ikisi birlikte buyusunler isterim ama su guzellige bakın
![]()
Can'ım Bilgi için teşekkürler müstakil evim olursa bide köpecikle beraber bakılmaya değer ❣kuru mamadan cok balık veya taze et severlermis ehh bu tipe gore normal:) egzersiz icin alanları oldugu surece uyum saglamaları kolay oluyormus iyi huylu kedilermis ama cıkardıgı seslerden vahsi oldugu sanılsada cok sakinlermis :)
Sorun değil bizde gurbetteyiz al bi kedicik elbet çevren olur orda evlenince bırakırsın bakarlar 1 ayda bişey olma kafes ve kimlik aşılar olduğu sürece Seyehat edebilirsiniz ve Can'ım ailene bırakırsın dönüşte ordan alıp gidebilirsinşimdi ev arkadaşımla yaşıyorum ama nişanlıma evlendiğimizde kedi alacağımızın sinyallerini verdim. Fakat şırnakta görev yapacağız 3 yıl tatillerde nasıl götürürüm onu diye düşünüp vazgeçiyorum hep.benim annemler sever de nişanlımın ki isteyecek mi mesela herkes aynı düşüncelere sahip olmuyor. yalnızda bırakılmaz o hayvan kafamda deli sorular.
şimdi ev arkadaşımla yaşıyorum ama nişanlıma evlendiğimizde kedi alacağımızın sinyallerini verdim. Fakat şırnakta görev yapacağız 3 yıl tatillerde nasıl götürürüm onu diye düşünüp vazgeçiyorum hep.benim annemler sever de nişanlımın ki isteyecek mi mesela herkes aynı düşüncelere sahip olmuyor. yalnızda bırakılmaz o hayvan kafamda deli sorular.
Bu da ayrı bir güzelmiş valla çiftlik kurucam eve :)Wynonna benim serval kedileri çok hoşuma gidiyor. Doğanın bir yansıması resmen.
Türkiye'de bir kişide var bildiğim, daha fazla orjinal serval var mıdır bilmiyorum.
![]()
Beni bırakıp KK ile uğraşırsan sen işerken alırım intikamımı der ve bilgisayarımı patisiyle kapatır...
+1 de bizde varBeni bırakıp KK ile uğraşırsan sen işerken alırım intikamımı der ve bilgisayarımı patisiyle kapatır...
Ama önce mutlaka klavyenin üstüne oturur![]()