Evde kedi olur mu ya:(

Kediler dışarıda çok mutlu (!) evet ne de olsa sokaklar kedilerin yaşam alanı, tabii herhangi bir sokak kedisinin 3 yıldan fazla neden yaşayamadığını da sorgulamak lazım. En iyi ihtimalle böbrek hastalığı, fip, fiv gibi sebeplerden en kötü ihtimalle tekmelenerek veya araçlar tarafından ezilerek öldürülüyorlar, buradan yola çıkarsak yaşam alanından ziyade ölüm alanı demek daha doğru olur. Ha bu arada ortalama bir kedi ortalama bir insandan temizdir. Bunu mubalağa olarak söylemiyorum, ben bu güne kadar leş gibi ter kokan kediye rastlamadım, banyoda yıkandıktan sonra dökülen kıllarını toplamaya üşenen erkeklerimiz şöyle dursun bu hayvanlar gün içerisinde sık sık yalanıp kendilerini temizlerler. Hele yemek içmek konusuna değinmeniz şahane olmuş. Aynı bulaşık süngeri ile önce bulaşık yıkayıp, sonra ocağın üzerini silip sonra mutfak tezgahını temizleyen insanlar gördü bu gözler, siz iyisi mi yeme içme mevzusunu pas geçin.

Kedi-köpekleri sevmiyor olabilirsiniz, yaklaşamıyor korkuyor olabilirsiniz ama hayvan sahiplerini pis olarak nitelendirmek mi? Orada durun işte...
Niye bu kadar tepki gosterdiniz anlamiyorum bana gore kedi olan bir ev pis geliyor size gore olmayabilir.icim almiyor benim.evet hayvan olmadigi halde daha pis insanlar da var.ben kedi kopekleri sevmiyor degilim sadece asiri korkuyorum.hayvan sevmeyecek kadar hasta ruhlu bir insan degilim.hayvan besleyen insanlar ,hayvanlardan korkan insanlarin da hayvanlari sevebilecegini bir turlu anlamiyorlar.gecen ben de bir cocugun kediyi cekistirdigini gordum ve cok sinirlendim tepki gosterdim cocuk kacti,ben de hemen kediden kactim tabi :) .bir de kizima disarda daha mutlular dedigimi ne kadar yanlis anlamissiniz.ben kizim ikna olsun diye bahane uretmeye calisiyorum.mesela o hayvani annesinden ayirmis oluruz falan da diyorum .disarda zor yasamlarinin oldugunun farkindayim ben de ,oyle sandigim icin oyle demedim.

Kedi kokuyor diyen insanlarin yarisinin koltukaltinda kokarca ölmüş gibi kokuyorlar ama farkinda degiller.
Evinde 20den fazla kedi besleyen bir ablam var, evinin gunlerce kapali kalmis halini de gordum ama herhangi bir yaz gunu toplu tasima aracindan daha kötü kokmuyordu.

Kedi kokmuo bi arkadaşında dediği gibi esneyince ağzı kokuo o da mamadan kaynaklio.maması da koktugu için ev kokuodur.. mama kabinin olduğu yer kokuo bana göre.

Niye bu kadar tepki gosterdiniz anlamiyorum bana gore kedi olan bir ev pis geliyor size gore olmayabilir.icim almiyor benim.evet hayvan olmadigi halde daha pis insanlar da var.ben kedi kopekleri sevmiyor degilim sadece asiri korkuyorum.hayvan sevmeyecek kadar hasta ruhlu bir insan degilim.hayvan besleyen insanlar ,hayvanlardan korkan insanlarin da hayvanlari sevebilecegini bir turlu anlamiyorlar.gecen ben de bir cocugun kediyi cekistirdigini gordum ve cok sinirlendim tepki gosterdim cocuk kacti,ben de hemen kediden kactim tabi :) .bir de kizima disarda daha mutlular dedigimi ne kadar yanlis anlamissiniz.ben kizim ikna olsun diye bahane uretmeye calisiyorum.mesela o hayvani annesinden ayirmis oluruz falan da diyorum .disarda zor yasamlarinin oldugunun farkindayim ben de ,oyle sandigim icin oyle demedim.
Hayvan sevginize değil yaptığı yemek yenir mi dediğinize tepki veriyoruz. Neden bi b.k mu yiyoruz ? Hala terbiye sınırlarını zorluyorsunuz. Bence sizde kedi köpek besleyen insanların evine gitmeyin zaten ben sizin gibileri kabul etmiyorum.

Kizim da var 8 aylık onu görünce deli oluyo resmen ama oglusum korkuyo kızım hareketli elini koklamak istio hareket edince korkup kaciyo..:KK55:bigün uyandım baktım beşiğine girmiş ayak ucunda yatıyo. Oyyyy Kıyamam yaa:KK6::KK73:

Hayvan olan evden tiksinen, o evde yemekten tiksinen, yok kokuyo yok batıyo diye yavrularımıza b...k atanlar sizin insanlığınızdan tiksindim.
Benim küçük kuşumun kakası herkesden temiz hepinizden misssssss.
Oğluşum evin her köşesini geziyor kafese kapatmıyorum diye kedi besleyemiyorum olsayadı o da bu kirli insanlardan daha temiz olurdu emin olun.
Peygamber efendimizin evinde beslediği kedisi varmış, dini inançlarınızı bilmiyorum ama çoğunluk müslümandır bu site de diye belirtmek istedim, insanlığınızı sorgulayın bence.
Kendinizin minicik canlara bir faydası yok bari sahiplenmek isteyen insanlara saçma sapan bilgiler verip hayvanların vebalini almayın.

İs yerimizde bi bayan kedi besliyordu. sabah aksam serviste klima acamiyoduk, camlar acik gidiyoduk. Hatta odasina gun icinde girmeye korkardik o kadar kokuyordu. Onun oturdugu yerede kimse oturmazdi, ustundeki tuyleri doktugu icin.
Yuhhh :KK57:
Kedi kokmuş kokmuşta bi de sahibini mi kokutmuş....
Yalan gördüm de bu kadar desteksizini görmedim :KK14:

Kedi pisligi kokuyor kadin. Bizim bahcede de vardi kedimiz. Kokuyu ayirt edebiliyorum. Kadin kokuyor evet, kedi degil.

Arkadaşım kedi pisliğini gömen bir canlı. Olurda çok zor durumda kalır parkeye yaparsa bile parkeyi eşeler ki gömebilsin. Kedi pisliğini görüp koku almanız imkansız. Ama kısırlaştırılmadı ise işaretleme durumları var. Kedi kızgınlık döneminde bölgesini işaretlerse o kokabilir. Ya da millet çoluğunu çocuğunu işetmiştir bahçeye. O bile olabilir.
Kadın iş yerine kadar o koku ile geliyorsa kişişel hijyenine dikkat etmiyordur. Yani ömrü hayatınızda sizce sadece 1 tane kedi annesi ile mi haşır neşir oldunuz? Hayır belki de hiç bilmeden günde onlarca kedi annesi ile iletişim halindesiniz. Ama onlar kişisel hijyenine de dikkat ettiğinden bilmiyorsunu.
Bir tane kedi annesinden genellemeyelim. Ben size pis olan pek çok insan söyleyebilirim. Bunun kedi ile alakası yok.

100 tane kedi öptüysem hiç birinden pis koku almadım...en fazla sokak kokuyorlar...
Annesi temizliği ile övünen 100 tane bebeğin de en az 90 ı kusmuk,çiş ve kaka kokuyor...
Napalım kedileri bebekleri hepsini çöpe mi atalım? Yoksa domestosa mı basalım?

100 tane kedi öptüysem hiç birinden pis koku almadım...en fazla sokak kokuyorlar...
Annesi temizliği ile övünen 100 tane bebeğin de en az 90 ı kusmuk,çiş ve kaka kokuyor...
Napalım kedileri bebekleri hepsini çöpe mi atalım? Yoksa domestosa mı basalım?
Mintaxla canım Mintaxla. ....:rolleyes::KK70:

Pis insanların kokusunu da hayvancağızlara atmayın yahu... Pis insan kedisiz de kokar, kedili de kokar. Kimi kediler çok tüy döker, o tüyün önlemini alamıyorsan, temizleyemiyorsan tüye bulanırsın tabii. Kedinin kumunu temizlemezsen o kum kedi pisliğini taşıyamaz hale gelirse bir yerden sonra kokar tabii. Çevrenizdeki leş gibi insanların kokusu hayvan besledikleri için değil, o insanlar pis olduğu için. Otobüsler leş gibi ter kokuyor mesela, kedili kedisiz farketmez. Pis olan insan, kedi değil. Kedi doğası gereği temiz titiz bir hayvandır. Sen dikkat etmiyorsan hayvan ne yapsın...

Yıllardır evde kedi besleriz, kedinin koktuğunu da ilk burdan duydum, eger bakımına dikkat eder belli aralıklarla yıkarsanız kokmaz tırnaklarını veterinere kestirebilirsiniz bir de kist aşısı pire aşısı filan gibi aşıları ihmal etmeyin tabi kumunu da sık sık değiştirin

Ay lütfen kapansın bu konu artık ya..
Konu sahibinin kedi bakacağı falan yok zaten...okudukça sinirlerim zıplıyo...kedimle beraber oludukça daha fazla sinirleniyorum...sanki tüm sözler ona söyleniyormuş gibi...

Kızlar oğlum ve babası eve kedi istiyor. Ben de evde sevmem hayvan. Varmı evde kedisi olan sizler aklıma geldiniz. Kokmazmi bu hayvan ya :KK43:
Okadar istiyorki off..
Insanlar kediden daha pis hayvanlardir.
Ayrica on yargiyla alacaksaniz hic almayin.
Oyle alip da sokaga atan sorumsuzlardan nefret ederim.

Ben de gidemiyorum zaten bir tek gorumcemin oldugu icin mecburen gidiyorum. Terbiye sinirlarini zorluyorsunuz demissiniz de tartisma olmus oluyor bu durumda aramizda bu da beni rahatsiz etti.hic tanimadigim bir kisiyle de olsa tartisma yapmak istemem.ne demek bk mu yiyoruz oyle demek istemedim neyse uzatmaya gerek yok ama bana gore hayvanlarla temas cok zor bu benim gorusum,ama burda besledigi hayvanla ilgili bircok sey yaziliyor gulumseyerek okuyorum baskasina gore de bu normal .herkesin gorusu farkli anlamak lazim tartismaya ne gerek var.kirdiysam ozur dilerim

Back
X