- 15 Şubat 2015
- 13.376
- 47.268
- 798
Arkadaşım kedi pisliğini gömen bir canlı. Olurda çok zor durumda kalır parkeye yaparsa bile parkeyi eşeler ki gömebilsin. Kedi pisliğini görüp koku almanız imkansız. Ama kısırlaştırılmadı ise işaretleme durumları var. Kedi kızgınlık döneminde bölgesini işaretlerse o kokabilir. Ya da millet çoluğunu çocuğunu işetmiştir bahçeye. O bile olabilir.
Kadın iş yerine kadar o koku ile geliyorsa kişişel hijyenine dikkat etmiyordur. Yani ömrü hayatınızda sizce sadece 1 tane kedi annesi ile mi haşır neşir oldunuz? Hayır belki de hiç bilmeden günde onlarca kedi annesi ile iletişim halindesiniz. Ama onlar kişisel hijyenine de dikkat ettiğinden bilmiyorsunu.
Bir tane kedi annesinden genellemeyelim. Ben size pis olan pek çok insan söyleyebilirim. Bunun kedi ile alakası yok.
Oturdugum ilcede hayvanlari cok seviyorlar. Her kose basi su, mama, kedi evleriyle dolu. Hatta kendimde evde yogurt kabi bulamadigimda corba kaseleriyle su koyan bi insanim. Ama hayvanlar artik ic güdülerini kaybetmis gibi geliyor. Eski erkek arkadasim zemin katta oturuyordu, abartmiyorum, hayvan esemelemeden pisliğini yapiyordu. Havalar isindiginda da o seyler kokuyordu. Hayvan besliyorsaniz bahsettigim kokuyu tahmin edebildiginizi düşünüyorum.
Ek olarak Belki dediginiz gibi is arkadasimin temizlige onem vermemesinden kaynaklaniyordur.