• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde kendi başıma halledebilir miyim_?

• Konu Sahibi Konu Sahibi elele
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ttnetse sozlesmen bıtmeden kapatamıyorsun ama 3ay dondurabılıyorsun bızde sıkısık oldugumuzda dondurmustuk 3 ay sonra tekrar actırdık para falan odemıyorsun 3 ay

canım komşudan ortaklaşa sınırsıza geçtik bi söyleyeyim kabul ederse dondurmayı donduracağız yok etmezse mecbur sözleşme bitene kadar kalacağız çok teşekkürler bilmiyordum bunu..

Öncelikle Allah borçlarınızı ödemenizde kolaylık versin.
bir öğretmen olarak çocuğunuzu ana okulundan almayın derim. yazık o kadar mutlu olduğu bir ortamdan kopmasın. evde kitap ve cd de olsa asla sınıf ortamı gibi olamaz.

işte ..herşeyi sağlarım belki ama arkadaş ortamını asla veremem...almamaya çalışacağım inşallah en zaından bi kaç ay daha...

canım ,bu okul aidatı banka hesabına yatıyor değil mi?..
eşinin ailesi,okuldan hesap numarasını alıp,eşine emrivaki yapıp, her ay yatırabilirler..
kayınvalidene böyle bir çıtlatma yapabilirsin..

siz elinize parayı almamış olursunuz..

aslında eşini bi taraftan da takdir ettim..onurlu,ailesinden yardım almayı istemiyor..
Allah kazancınızı bereketlendirsin canım, amin..
Allah razı olsun;aminnnnn...
canım anladım da kocanın bılmesı illaki gerekli mi onu anlayamadım söylemesen ne olur? kayınvalıdenle aranızda halledemez mısınız:6:

artık kayınvalideme para konusunda bişi demem aslında para da istemedim onlar yollayalım dedi çünkü bizim yaptığımız bi borç değil kayınvalidemin kardeşinin bize attığı bi kazıktı...sağolsunlar yolluyalım dediler ama eşim tel de "benim param var neden söyledin halledeceğim" diye bi sinirle bağırınca neye uğradığımı şaşırdım beni yalancı konumuna düşürdüğü için kızıp üzüldüm hakkımda kimbilir ne düşündüler die ayrı üzüldüm "gelin bizden para koparmaya çalışıyor" dediler belki...birdaha o yüzden diyemem...evet aidatlar bankaya yatıyor...Allah ıma dua ediyorum "Allah ım Sen den başka kimseye el açtırma Sen den başka kimseye ;kullarına muhtaç etme bizi "diye...Allah büyüktür...inşallah bi kapı açılır ..
çok teşekkürler..

Allah razı olsun;aminnnnn...

artık kayınvalideme para konusunda bişi demem aslında para da istemedim onlar yollayalım dedi çünkü bizim yaptığımız bi borç değil kayınvalidemin kardeşinin bize attığı bi kazıktı...sağolsunlar yolluyalım dediler ama eşim tel de "benim param var neden söyledin halledeceğim" diye bi sinirle bağırınca neye uğradığımı şaşırdım beni yalancı konumuna düşürdüğü için kızıp üzüldüm hakkımda kimbilir ne düşündüler die ayrı üzüldüm "gelin bizden para koparmaya çalışıyor" dediler belki...birdaha o yüzden diyemem...evet aidatlar bankaya yatıyor...Allah ıma dua ediyorum "Allah ım Sen den başka kimseye el açtırma Sen den başka kimseye ;kullarına muhtaç etme bizi "diye...Allah büyüktür...inşallah bi kapı açılır ..
çok teşekkürler..

canım niye yalancı konumuna düşeceksin..aile anlayışlı ,yardımcı olma taraftarı..
insan, evladı sıkıntı çekerken içi rahat duramaz
k.validenle güzelce konuş beni yanlış anlamayın, durum böyle olduğundan kabul etmek istemiyor diyebilirsin..
dayı beyin hatasını çocuklar mı çekecek..

bir süreligine kendi ailenden yardım isteyebilirsin.. çalısan kardeşin abin ablan var ise ?

canım allah yardımcınız olsun
ama kızınızı okuldan almayın ya
henüz kardeşi de yok tek çocuk onun paylaşıma arkadaşa her şeyden çok ihtiyacı var
okulla görüşseniz en azından yardımcı olsalar

canım niye yalancı konumuna düşeceksin..aile anlayışlı ,yardımcı olma taraftarı..
insan, evladı sıkıntı çekerken içi rahat duramaz
k.validenle güzelce konuş beni yanlış anlamayın, durum böyle olduğundan kabul etmek istemiyor diyebilirsin..
dayı beyin hatasını çocuklar mı çekecek..

yok canım denemek için kayınvalideme "tamam anne sen geçen demiştin ya eşinden gizli parayı havale alıp sen yatır diye..tamma benim adıma yollayın ben gizlice yatırayım kredi kartlarına yatırdıktan sonra kızarsa kızsın napım"dedim..yanaşmadı...yok kızım die kem küm etti o kadar kötü oldum ki..baban gelsin bi ara oğlunu alıp götürsün yatırsın beraberce dedi ya neye uğradımı anlatamam..sağolsun eşimin yüzünden...1 hafta önce kızım senin adına yollayalım diyen 1 hafta sonra nedense vazgeçiyor baban gelcek o halleder diyor..şimdi de sordum babası falan da gelmiyormuş....ya eşimin bi lafı sayesinde bana güvenlerisarsıldı..ya da iş ciddiye bindi de yollamıyorlar dedim ..o yüzden asla bir daha demem onlara bu konuda bişi..aslında onların ödemesi gerk tabi yapan kayınvalidemin öz kardeşi....bizim yapmadığımız bir borççç...:47:

Son düzenleme:
canım allah yardımcınız olsun
ama kızınızı okuldan almayın ya
henüz kardeşi de yok tek çocuk onun paylaşıma arkadaşa her şeyden çok ihtiyacı var
okulla görüşseniz en azından yardımcı olsalar

sağol canım amin inşalah..okulla görüştüm 2-3 aylık birikmişti bi kısım ödedim ama dönem bitmeden kesinlikle hepsi bitecek dediler.....biz o kadar bekledik yoksa 15 gün içinde ilişiği kesilirdi okuldan dediler..çok ağrıma gitti ne yalansöyleyim hani alışmamışım borç için böyle laflar işitmeğe eve gelince doya doya ağladım...çok zormuş hakkaten borcu ödeyememek sanki çocuk azar yer de o çocuğun ağrına gider ya öyle geldi bana...

yok canım denemek için kayınvalideme "tamam anne sen geçen demiştin ya eşinden gizli parayı havale alıp sen yatır diye..tamma benim adıma yollayın ben gizlice yatırayım kredi kartlarına yatırdıktan sonra kızarsa kızsın napım"dedim..yanaşmadı...yok kızım die kem küm etti o kadar kötü oldum ki..baban gelsin bi ara oğlunu alıp götürsün yatırsın beraberce dedi ya neye uğradımı anlatamam..sağolsun eşimin yüzünden...1 hafta önce kızım senin adına yollayalım diyen 1 hafta sonra nedense vazgeçiyor baban gelcek o halleder diyor..şimdi de sordum babası falan da gelmiyormuş....ya eşimin bi lafı sayesinde bana güvenlerisarsıldı..ya da iş ciddiye bindi de yollamıyorlar dedim ..o yüzden asla bir daha demem onlara bu konuda bişi..aslında onların ödemesi gerk tabi yapan kayınvalidemin öz kardeşi....bizim yapmadığımız bir borççç...:47:

o zaman haklısın bırak üzülme kocan madem bu kadar gururlu o halletsın sen karışma:19:kayınvalıdenın yançizmesi enteresan doğru dıyorsun.boşver bazen kocaları düşünmek işe yaramıyor nasıl halledıyorsa halletsın sende kızını okuldan alma.para ısterlerse de kocana soyle okul parayı istıyor hallet de bence.sonuçta evin reisi o sen elinden geleni yapmışsın üstelik hakkında şüpheli düşünceler olmuş çok belli:20:

Back
X