Saç Rengi ve Saç Boyama Evde kendim boyasam mı?

Sulandırıcıyı ölçülü kullanıyormuş kuaförler (benim kuaför öyle diyor ondan sordum)
Tüp boya alırsam sulandırıcısını ayarlayıp dökülecek ya yıpranma az mı olur gibi düşündüm
Neyse kutu boya alayım hangi marka alayım
tüp boya alsanız bile yanında oksidan alman gerekecek yani tutmaz renk kapatmaz oryal gibi zarar vermez ozaman tüm saçını boyayanlar kel kalırdı bakım yaparsınız bisey olmaz ben palette 6.0 koyu kumral öneririm

Korktuğun gibi olmadı eşim iyi olmuş demişti ama bugün işyerinde ki arkadaşlara gösterdim arkalarda problem yokmuş
Hatta kuaföre gitmiş gibisin dediler
Bundan sonra evde boyarım arka dipleri boyamanın kolay yolunu da bulmam lazım:KK76:
bi aynanın önünde durup boyayın küçük bi makyaj aynasıyla da arkanıza dogru tutun arkada nerelerde yaz vs var elinizle orlarada boya koyup tarayın rahat olur

tüp boya alsanız bile yanında oksidan alman gerekecek yani tutmaz renk kapatmaz oryal gibi zarar vermez ozaman tüm saçını boyayanlar kel kalırdı bakım yaparsınız bisey olmaz ben palette 6.0 koyu kumral öneririm
Ben loreal 6.3 ile boyadım renk güzel oldu
Sizin renk bayağı koyu gibi geldi ama o renk banada olur aslında biraz daha aksın beyazlar çıkacak mı bunda bakayım olmadı onlada boyarım

Back
X