Evde kesilmis yabanci sac buldum

Duygus57

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2010
818
22
118
Merhaba kizlar cumartesi günü misafir geldi bize. Onlar gittikten sonra annem tuvalette bi plastik kabin icinde bi tutam kesilmis sac buldu. Ev halkindan kimsenin haberi yok ve bu sac gelen misafirin birine uyuyor. Bu durumun altinda bisey aramak gerekirmi? Nixe durduk yere birisi sacini kesip oraya koysun anlamda veremedik.
Sizce kizlar?

Benim de aklıma masum şeyler gelmedi açıkcası ?

O saçı uyan kişi büyü müyü inanır mı ??

Ne kadar yakınlığınız ve kendi tarafından mı eşinin tarafından mı ?

Amaç ne olabilir ki saçı kesmekte hiç farketmediniz mi saçını kesip geldiğini ?

BEN EŞİN FİLAN YAZDIM AMA SANIRIM BEKARSIN ANNE EVİNDE OLUYOR BU

Son düzenleme:
Al bendende o kadar hiçte masumca gelmedi. Kim keserki saçını durduk yere kutuya koyar.. :26:

şüphelendiğiniz kişiyle saç bulduk ne olabilir diye durumu konuşun..

Esimin tarafindan daha dogrusu esimin akrabasinin esi gelin olur kendisi. Inanirmi bilmiyorum ama söyle bi muhabbet gecti ben anneme (k.valideme) bicak uzattim oda elimden aldi bede sakasina aha kavga edicez dedim o gelinde bende böyle seylere inanirim dedi bicak uzatmak, terlik ters batil inanc ama inaniyorum dedi

şüphelendiğiniz kişiyle saç bulduk ne olabilir diye durumu konuşun..

Esimin tarafindan daha dogrusu esimin akrabasinin esi gelin olur kendisi. Inanirmi bilmiyorum ama söyle bi muhabbet gecti ben anneme (k.valideme) bicak uzattim oda elimden aldi bede sakasina aha kavga edicez dedim o gelinde bende böyle seylere inanirim dedi bicak uzatmak, terlik ters batil inanc ama inaniyorum dedi

Hmmm...düşündürücü bir durum..bende arkadaşlarıma katılıyorummm...masumca olan bir durum değill

birde plastik kutuya knulmuş...peki sacı uyan kişi bekar mı ve evde bekar erkek kardesin var mı?

birinin saç telini alıp büyü yapanı duydum da bu kadın kendi saçını ne diye koymuş onu anlamadım? acaba bekar mı ve bekar bir erkek var mı evinizde?

Masum şeyler değil bunlar...
Allah herkesi bu tarz insanlardan korusun.

Amacı öğrenmek için şunu yapabilirsiniz: aynı ortama denk geldiğinizde "ya bizim evde böyle böyle oldu, Allah onların başına versin, yakıcam onlarda cayır cayır yansın" deyin bakalım ne olacak?
Benim babaannem (yatacak yeri yok) bişeyler yapmıştı böle, annem muska falan bulmuştu, annem aynı yöntemle "atıcam ateşe yansın yapanda, Allah bildiği gibi yapsın" falan dedikten sonra, babaannemin tepkisi "aaa olur mu öyle, ver sen bana onu, ben bakarım icabına" gibi tereddütlü ve korkulu bakışlarla annemin elinden kapmıştı muskayı...

Allah herkesin gönlüne göre versin ne diyelim ve böyle kötü düşünceli, fikirli insanların gazabından korusun...

Vcye nıye atıyosun be kadın cope atsana allah allah pekı o kısı bekarmı esınde gozu varmı yada mutlulugunda evınde barkında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…