Kına Gecesi Evde Kına Gecesi

papatyam2011

.:AŞIK:.
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2010
1.782
3
116
Eskişehir
Kizlar yardiminiza ihtiyacim var.. Benim kina gecem evde olucak. Sadece iki ailenin kadinlari ve yakin dostlar olsun istiyorum. Buyuk bi kina gecesi istemiyorum oyle mekan tutup falan. Benim sorunum.. Evde olcagi icin sadece bindallı giysem nasil olur sizce? Yoksa yine bi abiye giyip sadece kina sirasindami giymeliyim?

Bende oyle dusunuyodum canim ama sizin bi fikrinizi aliyim dedim. Ben evde sadece yakinlar arasinda olsun istiyorum kina gecem. Sadece bindalli daha hos olur demi nasil olsa evde olucak yani.. Saol tatlim yazdigin icin.

bindallı modelin harika canım
Ben de apartmanın bahçesinde yapmayı düşünüyorum kına gecemi,ben de sadece bindallı giymek istiyorum zaten adı üzerinde kına gecesi yanii bindallı daha uygun diye düşünüyorum

Çok Şık bındallıı allah gıymeyı nasıp etsın canımm..
Abıye ıle uĞraŞma bıdaha bence sadece bındallı yeterlı ollucaktır..

Saol tatlim.. Evet bende oyle daha hos olcagini dusunuyorum senin gibi. Her zaman giymiyoruz bindalliyi nasil olsa butun gece giyelim tadini cikartalim demi :dance:

Çok Şık bİndallıı allah gİymeyİ nasİp etsİn canımm..
Abİye İle uĞraŞma bİdaha bence sadece bİndallı yeterlİ ollucaktır..

Bende ayni fikirdeyim senin gibi canim, soyle butun gece doya doya giymek istiyorum bindalliyi nasil olsa hayatta sadece bir kere giyme firsatimiz oluyor.. Insallah canimmm.yerimseniben Allahim hepimizin bu mutlu gunlerimizde icimize sinmesini nasip etsin.

Bence de en güzeli
Hele bir de bir abiye, bir bindallı, bir de kabarık elbise değiştiriyorlar ya o çok saçma geliyor bana.
Ben de sadece bindallı giymek istiyorum
Dediğin gibi adı üstünde kına gecesi
ona da bindallı yakışır
guclubacismile

aynen canim... salonda yapiyo olsam kina gecemi hadi yine farkli olur ama evde olunca sadece kizlar arasinda sadece bindalli kulaga hos geliyor. :1hug:

canım bende evde yapıcam kına gecemi,bugün e kadar hiç düşünmedim,elbise gibi bindallıyla misafirleri karşılamak nasıl olur kibilmiyorumkismile

canım bende evde yapıcam kına gecemi,bugün e kadar hiç düşünmedim,elbise gibi bindallıyla misafirleri karşılamak nasıl olur kibilmiyorumkismile

Bence daha guzel olur tatlim yaa, butun gece doya doya giyeriz bindallilarimizi. Abiyeyi baska bi zamanda giyiyoruz nasil olsa.. tadini cikartalim hayatim.

ben evde de olsa sade bir abiye giymek istiyorum sonra bindallı
bana göre bindallı giymek kına yakılacağı anı temsil ediyor
abiye ile oynar döktürür bindallı ile ağlarız

ben evde de olsa sade bir abiye giymek istiyorum sonra bindallı
bana göre bindallı giymek kına yakılacağı anı temsil ediyor
abiye ile oynar döktürür bindallı ile ağlarız

ben bindalli ilede oynar doktururum canim :teytey:
tercih meselesi ama canim, artik herkez abiye sonra bindalli giyiyor.. ben acikcasi evde 30-35 kisilik kizlar arasinda bi eglence icin degismek falan istemiyorum hehehe beylerde o aksam bekarliga veda partisi yapicaklar.. oyle anlastik hadi hayirlisi ( tabiki babami ve kayinpederimi yanlarina goreve gonderiyorum ama ) :sm_cool:

bende sadece bindallı giydim kınamda , abiyeyi heryerde giyebiliriz ama bindallı yı sadece bi kez giyme şansımız var, ki benim bindallım çok şıktı hiç abiyeyi aratmadı zaten .

ama önce abiye sonra bindallı giyenlerde var tabi ama bana anlamsız geliyor

evet canim bende oyle dusunuyorum.. sadece bindalli giyicemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…