Bir ara canima tak etti bosanmayi bile dusundum yalvardi yakardi bu evlilik bitmez diye aile buyuklerini koydu araya kustuk baristik gene ayni tas ayni hamam bir insan hic degismezmi.bana bir gelse ben
tesekkutler bes yillik evliyim ya alismak istemiyorum bu davranislarina bilmem ne yapsam onu dize getiririm diye dusunuyorum ama yarayacagini sanmiyorummAhh bacim iste hatayi fazla beklentilerden yapyoruz boyle bir kocada olunca uzuluyor insan tabiki, ben mesela sunu yapak buaraya gidel falan soylerim hep onun huyuna alistim oda duruktur demz oyle dusuncelerini falan cok calisr mesala yatsada yanina giderim erkenden biliyorumki zamni yok oyle yakinlasir mutlu olurum, illaki o anlamda degil mahsat beraber olmak oda allah var hic tepkisiz kalmaz normal cok cittidir konusmaz fazla mecbur oyle kabul ettim onu, hep beklemiyorum yani gururu biraktim ben onunla yarismaya kakarsam mutsuz oluyorum cunku biliyorum bizler beklentilerimiz fazla olur duygusaliz cunku, ben cok kusen biriydim ilk yillarimda ama ne fayda o dahada inat yapiyordu naptim onun huyuna gitmeye calistim zamanla napcaksin bagzen biryerde yenemiyorsun hep ,tepkileirm tabiki oluyor ama yerinde daha cok hakli olabilmek icin daha sabir gerekiyor sen daha yeni evlisin galiba normal beklentilerin ama diyorumya sabir ve onu oyle kabul edip daha akilli davranki sana yaklassin umarim bekledigin huzurr sevgiyi bulursun