• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde konusmayan sirtini dönen eş

Gene esim benim konularim hep esimle alakali ama anlatmak istiyorum.evlenmeden önce binbir dil döküp evlendikten sonrada dut yemis bülbüle dönen kocam var benim.disarda bulbul gibi eve gelince hic konusmuyor.karsilikli oturup sohbet etmisligimiz sayilidir .aksamda sirtini dönup yatmasida cabasi.niye arkan dönük sürekli diyorum öyle daha rahatmis beyefendi.iltifat desen 0 zaten.boyle bir evlilik iste

Bir aksam ondan once yataga girip yatakta her zaman yattiginiz tarafi degistirin belki bir tarafina donerek yatmaktan rahat ediyordur, yer degistiriseniz dondugu tarafda siz olursunuz bu sefer :-)
Konusmasi icin tatli dille bir yaklasin bakalim, derdi mi var, sizimi begenmiyor, fikirlerinizi mi onemsemiyor, yoksa ne derse desin hep elestiriyorsunuz ondanmi birsey anlatmiyor bir ogrenelim.
Sonucta kimse her aksam esiyle saatlerce sohbet edip romantik gelecek planlari yapmiyor, spor siyaset ulke ekonomisi konusmuyor veya akraba dedikodusu yapmiyor ama, esiniz size gununu bile anlatmiyor gun icinde yasadiklarini bile paylasmiyorsa vede birdenbire degistiyse bu kesin altinda bir sebep vardir.
Ama sabirli olup guzellikle konusturmaniz lazim ki adam 1-2 guzel deneyimden sonra kendi gelip konussun sizle, askim bugunde soyle oldu, su abi su hanim bilmemne beyde soyle dedi falan diye. Can kulagiyla dinliyor gibi yapin vede elestirmeyin kesinlikle.

Ahh bacim iste hatayi fazla beklentilerden yapyoruz boyle bir kocada olunca uzuluyor insan tabiki, ben mesela sunu yapak buaraya gidel falan soylerim hep onun huyuna alistim oda duruktur demz oyle dusuncelerini falan cok calisr mesala yatsada yanina giderim erkenden biliyorumki zamni yok oyle yakinlasir mutlu olurum, illaki o anlamda degil mahsat beraber olmak oda allah var hic tepkisiz kalmaz normal cok cittidir konusmaz fazla mecbur oyle kabul ettim onu, hep beklemiyorum yani gururu biraktim ben onunla yarismaya kakarsam mutsuz oluyorum cunku biliyorum bizler beklentilerimiz fazla olur duygusaliz cunku, ben cok kusen biriydim ilk yillarimda ama ne fayda o dahada inat yapiyordu naptim onun huyuna gitmeye calistim zamanla napcaksin bagzen biryerde yenemiyorsun hep ,tepkileirm tabiki oluyor ama yerinde daha cok hakli olabilmek icin daha sabir gerekiyor sen daha yeni evlisin galiba normal beklentilerin ama diyorumya sabir ve onu oyle kabul edip daha akilli davranki sana yaklassin umarim bekledigin huzurr sevgiyi bulursun
Ya sanki ayni beni ve esimi anlattin kadinda gurur olur derler ama bu soz anlayan kaldiracak erleklere gecerli benimki benden once gurura yatar hayat umrundami oda mechul

Bir aksam ondan once yataga girip yatakta her zaman yattiginiz tarafi degistirin belki bir tarafina donerek yatmaktan rahat ediyordur, yer degistiriseniz dondugu tarafda siz olursunuz bu sefer :-)
Konusmasi icin tatli dille bir yaklasin bakalim, derdi mi var, sizimi begenmiyor, fikirlerinizi mi onemsemiyor, yoksa ne derse desin hep elestiriyorsunuz ondanmi birsey anlatmiyor bir ogrenelim.
Sonucta kimse her aksam esiyle saatlerce sohbet edip romantik gelecek planlari yapmiyor, spor siyaset ulke ekonomisi konusmuyor veya akraba dedikodusu yapmiyor ama, esiniz size gununu bile anlatmiyor gun icinde yasadiklarini bile paylasmiyorsa vede birdenbire degistiyse bu kesin altinda bir sebep vardir.
Ama sabirli olup guzellikle konusturmaniz lazim ki adam 1-2 guzel deneyimden sonra kendi gelip konussun sizle, askim bugunde soyle oldu, su abi su hanim bilmemne beyde soyle dedi falan diye. Can kulagiyla dinliyor gibi yapin vede elestirmeyin kesinlikle.
Tesekkutler bugun bu tavsiyrni yapacam yarin sana donus yapacam ins bit iki adim atariz aramizda

Bir ara canima tak etti bosanmayi bile dusundum yalvardi yakardi bu evlilik bitmez diye aile buyuklerini koydu araya kustuk baristik gene ayni tas ayni hamam bir insan hic degismezmi.bana bir gelse ben

tesekkutler bes yillik evliyim ya alismak istemiyorum bu davranislarina bilmem ne yapsam onu dize getiririm diye dusunuyorum ama yarayacagini sanmiyorumm
Adamları değiştirecem diye diye ömür bitiyor ben 13 yıllık evliyim çok küçük yaşta evlendim hiçte huylarını değiştiremedim ama bendekide ne azimmiş hala uğraşıyorum istemediğim huylarını değiştirmek için en iyisi olduğu gibi kabul edip oluruna bakmak inan bende sinir küpü oldummm:KK34:

Ay
Ya sanki ayni beni ve esimi anlattin kadinda gurur olur derler ama bu soz anlayan kaldiracak erleklere gecerli benimki benden once gurura yatar hayat umrundami oda mechul[/QUOTE aynen canim napcaksin basa gelen cekiliyor bir sekilde tekrer diyorum fazla bekleme boyle birinden her halinizle mutlu olmaya bak:KK54:

erkeklerin bazıları çok farklı.bi konu açmıştım bakı9n isterseniz.eşim ile şimdiki kişi arasında dağlar kadar fark var.ama bununla evlensen nolur derseniz bilemem:) ama standart erkekler köreltiyor onu söyleyeyim.

Back
X