- 25 Mayıs 2015
- 1.417
- 1.237
- 133
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
Malesef onu artık yapamıyorum ..Eve Abur çubuk almayarak.
Bekarken eve hiç birini sokmazdım. Çok canım isterse alırdım. Evlenince hepsi girdi eve şimdi hamilelikle birlikte 87 kiloyum.
Eşime kızıyordum sokma şunları eve diye. O da yeme derdi. Ama evde olunca yeniyor işte. Anlatamıyorum ona bunu. Siz almayın bari.
Yemek bişey olmadığı zaman küser ..Karamel sosu ekmek arası yapan adamı aç bırakmaya korkarım ben
Benim hamilelik sürecimden sonra oldu ..Sürekli mi böyle yoksa sonradan mı oldu.
Gerçekten bu kadar acıkıyor mu hiç şekerine baktırdı mı.Benim hamilelik sürecimden sonra oldu ..
Normalde çalışıyorduk birlikte pendikte oturuyorduk ..
Her yaz gecesi yürüş yapardık pendik sahilden maltepeye kadar bisikletle sahil turu yapardık yediğimize dikkat ederdik ama nolduysa anlayamadım ..
İzliyoruz düzenli olarak hatta en çok izlediğimiz kanal eşim arada ya buda tekrar veriyor sürekli ya diye kızıyor .en sevdigim sey butun abur cuburlari onume alip tlc deki agir yasamlari izlemek
tabiki esim direk isyan ediyo, yedigimiz seye bak izledigimiz seye bak diye, sen yeme ver ben rahatsiz olmuyorum diyorum
bence internetten surekli bunlari izletebilirsin tvde surekli verilmiyo çunku
eskiden esimde cok pis bogazdi, dikkat et deyince kavga edecek yer arardi, artik fit ve vucut calisiyogerci ben de hala bazen cikolata kavanozlarini bos buluyorum
Ben almıyorum ..Benim eşim de öyle malesef. Hep bir yeme modunda. Saat başı yemek yer. Hatta şuan da yine yiyor. Ivır zıvır almıyoruz ama onun için farketmiyor yemek yiyor bu seferde ne zaman görsem elinde tabak ya da ekmek arası. Yeni doğum yaptım annem ve eşimin annesi gelip gidiyorlar. Onlar bile farketmiş de sen mi emziriyorsun dedikleri halde tınlamadı bile. Ivır zıvır almayın eve. Belki birazcık rahatlarsınız.
Yemek bişey olmadığı zaman küser ..
Sevdiği yemeği yap istersen öldür sesi çıkmaz makarna asla yemez gecen makarna yaptım diye küstü bana ..
Dolaptan kıyma verdim eline kıymalı yumurta yaptı barıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?