Evde kuran okutmak...

combine

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
1.437
751
688
Hanımlar,belki de yanlış yere konu açtım bilemiycem ama aranızda bilen vardır belki,kızımın evi büyükçekmecede ve evinde kuran okutulacak gelen hoca hanıma vereceğimiz ücret ne olabilir...Benim bu konuda fikrim yok çünkü bizim yıllık hatimlerimiz olur ve sadece Allah rızası için her cuma birimizde toplanırız ve cüzümüzü okuyup dualarımızı yaparız dolayısıyla tanımadığımız bir hocaya karşı mahçup olmak istemiyorum,önerisi ve bilgisi olanlara teşekkür ederim....

valla para verildiğini ilk kez duruyorum genelde allah rızası için okurlar
türbent yada havlu verilir bizde para mevzusu hiç bilmemlmaz:

bence para mevzusu yapmayın
para isteyen hocaya da okutmayın derim
sizde yiyeceği bi tabak ikram yeterlidir
en azından bize gelen kimseye biz para mara vermedik
isteyen de olmadı
bu işler ALlah rızası için yapılır benim bildiğim
para işin içine girmemli diye düşünüyorum

Arkadaşlarla aynı fikirdeyim.Parayla Kuran okutulmaz Allah rızası için okur gelen hoca.Ama isterseniz bi tülbent,havlu vb.hediye verebilirsiniz.Şimdiden Allah kabul etsin

bende kızım için okutmuştum ,bir poşete havlu ,tülbent ve çetik koydum ,arasına da 20 tl sıkıştırdım ,para için okumadı ama bir ihityacını karşılar diye yapmıştım ,dilerseniz sizde yapabilrisiniz ..

Para ile Kuran okunmaz elbette Allah rızası için okunur.Ama arkadaş tanımadığı bir hocaya okutacakmış.Bence bir miktar para konabilir.Çünkü hiçbir din görevlisinin mevlit okumak gibi bir görevi yoktur.

kurana elbette paha biçilemez ama ihtiyacını gidermesi için durumunuza göre bir miktar para verilebilir.tabi eşarp havlu v.b konulan poşete.

arakdaşlara katlıyorum para verilmez para ama hediye verebilirsiniz para vermeye kalksanızda gereçk bir hocaysa zaten almaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…