- 17 Haziran 2015
- 18
- 0
- 30
- Konu Sahibi Caitlinpaine
Kızlar Merhaba . Ben dün itibariyle rowenta derma perfect lazer epilasyon aleti aldim . Daha onceden alex ve diode denemis birisiyim.alex soylendigi gbi kalici degil asla . Diode da oyle . Ikisini de uzunca seanslar yaptrdim . Fakat sonuç koltuk altimi normal kullanacagim sekle soktu . Yani cok az hatta yok gbi. Bikini bölgem azalma var ama bitmedi. Oyle orman gbi degil . Bacak ve kola gelince . Alt bacaklarda azalma var evet . Ust bacak cildirmis durumda ve cogaldigini ya da degisiklik olmadigini hissediyorum . Kollar da oyle . Yani şöyle diyeyim her bölgemde killarda müthiş bir incelme oldu . Bitmez kizlar denemis biri olarak soyluyorum . Bitmeyecegini bile bile o aleti aldim . Ha şunu da diyeyim rowenta secmekteki amacim basliginin degisebiliyor olmasiydi . 1200 liraya aldim evkurdan 15 taksit ayda 80 tl vercem . Canimi cok acıtıyordu guzellik salonlarında yaptırdığm uygulamalar ama mesela bir ya da iki seans bana yazi gecirtiyordu tuysuz kilsiz bi şekilde . Yarin aletim geliyor . Ve duzenli kullanip fotoğraflayip her asamasini sizinle paylaşacağım . Öpüyorum ..