Merhabalar, 2 aydır Braun Expert 5 modelini kullanıyorum.
Bacaklar;
Tüylerim koyu renk ve jiletle alıyordum. Ertesi gün elime gelmeye başlardı. İlk 3 hafta haftada 2 kez tüylerimi jiletleyip cihazı kullandım. Mükemmel sonuç aldım. Tüylerimin %95’i çıkmıyor, çıkanlar dökülüyor. En son 20 gün önce kullanmışım makineyi dün yine yaptım. Aşırı memnunum.
Kollar;
20 senedir haftada 1 kere jiletle alıyorum. Cihazı yazın aldığım için kollarım çoktan bronzlaşmıştı ve kollarımda çiller var. İlk uygulamada cihazı en yüksek derecesinde kullandım kolumu yer yer yaktım. Bu yüzden kışa bıraktım.
Koltukaltı;
15 sene önce 3 seans lazerle bitmişti koltukaltım. O yüzden cihazla uygulama yapmadım.
Genital;
Üst kısımlara uyguladım bacaklarımdaki sonucu aldım. Diğer kısımlara şu an uygulama yapmadım.
Yüz;
Bıyıklarımı her gün cımbız+ip ile alıyorum. Lekelenmeden korktuğum için henüz cihazı uygulamadım. Kışın denemeyi düşünüyorum.
Sonuç;
Beklediğimden biraz daha acılı ama gittikçe eliniz alıştığı ve tüyler aşırı azaldığı için uygulama süresi 2 dakikaya kadar düşüyor.
Randevu saatlerinden, yabancının önünde soyunmaktan rahatsız olan biri olarak bana mükemmel geldi hanımlar. Yıllar boyunca senede 3-4 kere bu uygulamayı yapmak benim için makul. Çok memnunum.
Sevgiler