Evde mi kalacam ben?

özgüvenini tiyatro koro dans etkinlikleri gibi kalabalık ve ön planda olabiliceğin şeylerle kazanabilirsin.

aktif olmaya çalış. üni. de öğlen yada akşam yemeğinde beğendiğin kişiyle gözgöze gelmekten çekinme mesela.

ahhha ahh bi beğendiğim kişi bile yokki. itici hepsi,erkeklere karsı bi antipatim var sanki. nolduysa bana yok. ilkokulda ve lisede cok fırtınalı hoslanırdım en azından.

ee madem erkeklerden hoşlanmıyorsun. nesine utangacım bakamam edemem diyorsun.
ve ne diye koca ne zaman bulucam diyorsun.

önce içindeki fırtınayı dindir ne istediğine karar ver.

sonra nasıl bir eş arkadas istiyosun düşün öyle koyul yola.

ee madem erkeklerden hoşlanmıyorsun. nesine utangacım bakamam edemem diyorsun.
ve ne diye koca ne zaman bulucam diyorsun.

önce içindeki fırtınayı dindir ne istediğine karar ver.

sonra nasıl bir eş arkadas istiyosun düşün öyle koyul yola.
aşkolsun er-ca surda bi saattir muhabbet edioruz bi hukukumuz var,neden öyle dedin simdi. sadece nerde nası tanıstınız diye sormustum zaten.benneyaptımki

yoo evlenince evde kalıyon kocan bir yere çıkarmıyor :delphin:
depresyonik olup çıkıyosun :a015:
bekarken giyin süslen gez valla delikafadulden

aşkolsun er-ca surda bi saattir muhabbet edioruz bi hukukumuz var,neden öyle dedin simdi. sadece nerde nası tanıstınız diye sormustum zaten.benneyaptımki

ayy hemen de küsmea.s.

sen birden erkeklere antipatim var diyince şaşırdım. hem eş istiyor hem antipati duyuyo diye.

yoo evlenince evde kalıyon kocan bir yere çıkarmıyor :delphin:
depresyonik olup çıkıyosun :a015:
bekarken giyin süslen gez valla delikafadulden

21 yıldır giyinip o ankamall senn bu armada benim,bu panora senin bu cepa benim geziyorum bık geldi inanın. yeni heyecanlar lazım. bi kocam olsa koluma takıp gezsem gölbasına gitsem fena mı olurdu.

belki erkeklerin yanında geriliyorsundur utangaçlığın çekimserliğin bu yüzden olabilir mi?

işte bu bilinçaltı bir sebepten olabilir. ne zamandır. bunu yaşıyorsun. rahat konuşsan ne olmasından korkuyorsun endişe duyduğun şeyler neler.

istersen bir psikolağa gidebilirsin.

gittim bi kere. hiç konusmuyo benle. kafa sallayıp duruyo ne anlatcamı sasırdım. insan bi deşer beni,soru sorar yok. psikologa gitceme sizin gibi degerli kk üyeleriyle konusurum daha iyi.

21 yaşındasın ve üniversite okuyosun.
bırak okulunu oku meslegini edin o seni zaten bulur
bunlara takılıp kalma
herkes okumuyor diye ben okumucak degilim herkesin sevgilisi var diye benimde olması şart degil.
ondan bundan şundan banane
beni ben ilgilendirir. :1closedeyes:

canim benim bu isler kismet isi...calismiyorsan calisip is yerinden cevre edin, okuyorsan arkadaslar edin bulundugun yerlerden. ben esimle lise 2 yazinda bir ajansta calisirken tanistim, aramizda sadece is iliskisi vardi, merhaba merhabaydik ama o ben isten ayrilinca bana bir takildi bir daha da birakmadi. aktif ol biraz, arkadas ortamlarinda bulun bence kesin karsina birisi cikar.

ewdemi kalcam deincee bende 30u geçti heralde dedimm. oooooo daha 21 yaşındasınn.yolun başıı.çok kişiler çıkar karşınaa emin ol.sorun etme bunları.

canım valla güldüm okuyunca senin yaşın kaç başın kaç kaydirigubbakcemile3
hele ki günümüzde evlilik yaşı o kadar üste çeklimişken senin bu yaşta endişelenmen çok yersiz...
eşlerimizi nerde bulduğumuzu sormuşsun..öyle belli bi yeri yok canım,git şurda bul diyemem kaydirigubbakcemile3
tam yerindesin aslında üniv bu işler için uygun:)
ben de üniv 3.sınıfta karşılaştım nişanlımla 5 yıldr beraberiz.25 yaşına geldm ama evli değilim yani ben de mi evde kalmış oluyorum senin hesabına göre :olmaz:
senin sanırım ilk yılların okulda ve daha çok şey göreceksin.belki 25 inde karşına çıkcak adamla 26ında evlenceksin ne biliyosun? sen çevrende gördüklerine özeniyosun bence.olur böyle şeyler ama umutsuz olma.
okuyosun ne güzel bi çevren bi ortamın var mutlaka olcak bi aşk..
öptüm şeker opuyorumnanaktan

biz lisede tanıştık ben lise 1 de o 2 de idi...ben 15 o 16 yaşında...a.s
okul kantininde sırnaştı bana,bende yüz vermedim:dilcikar: ...sonra ortak arkadaşımız sayesinde bana yakınlaşmaya çalışıp heber gönderdi,ortama girdi derken zaman la oldu ...:jeyyar:5 yıllık evliyizz...birdeveledimiz var 4 yaşında..:1hug:

bu arada o artık 32 yaşında..ben 18 kaydirigubbakcemile3

çok güzel yaaaaaasositososito

gittim bi kere. hiç konusmuyo benle. kafa sallayıp duruyo ne anlatcamı sasırdım. insan bi deşer beni,soru sorar yok. psikologa gitceme sizin gibi degerli kk üyeleriyle konusurum daha iyi.

ecem hangı okuldasın, aynı yerdeysek gel beraber dışarılarda takılalım değışık ortamlara gıdelım :) belkı hoşlandığın bırıleri çıkar karşına....

kaydirigubbakcemile2

ooooo bu yaştasın evde kaldım mı diyosun üstelik ünide öğrencisin aranarak bulunmaz zamanı gelince o gelir seni bulur

Back
X