Evde mi kaldım?

Hayat kisa sen bu kadar kipir kipirken ici gecmis monoton bir adamla hic bir duygun olmayarak evlenmis olmak icin evlenmeyi göze alabiliyorsan güle güle evlenin..evde kalmamis olursunuz.. bekar olmanin absurt bir tarafi yok absurt olan abuk sabuk evlilikleri evli diye gozumuze sokarak zorla yurutmelerinde .

Şekerim 28 yaşında evde mi kalınır?
Sanırım yaş 30a yaklaştığında biz kadınları bir telaş aliyor. Evlenmeliyim çocuk yapmalıyım. Hatırlıyorum o zamanlarımı. Ben de girmiştim o psikolojiye. Hayatimda kimse yok, yumurtalarim yaşlanıyor, evlenemeyeceğim, çocuğum olmayacak, yaşım geçiyor kesin ileri yaşta sorunlu hamilelik yaşayacağım, vs vs vs :confused:

Ve gelelim yaşadığıma..
35 yaşında, evlendim. Şu an 38den 39'a doğru gidiyorum. Karnımda 21 haftalık bir minnak taşıyorum. Pisman mıyım, kesinlikle değilim. Şimdiki aklım olsa yine 35imde, yine kocamla evlenirdim.

Çalıştım, gezdim, eğlendim.. Yukatıda yazdığım endişe ettiğim hiçbirseyi yaşamadim. (Bebek için biraz uğraştık ama ;) )
Yani diyeceğim şu ki.. Evde kalmamak için evlenmek, sadece evlenmis olmak için evlenmek büyük hata.. Etrafındakiler ancak yaşın geciyor evlen demesini bilir ama evlilikte sorun yasadığında kimse umursamaz. Ondan sebep, evlenmek için evlenme.. Bir ömür geçirmeyi düşünemedigin bir adamla hiç ama hiç evlenme. Senin de karşına seni mutlu edecek biri illaki çıkacak. Yeter ki sen doğru kişiyi sec ;)
Sevgiler..

Evde kalmis desinler evlenip bosanmis demesinler.
cunku bu millet ne yapar ne eder adamin psikolojini bozacak bi yer bulup ordan girerler.

Şekerim 28 yaşında evde mi kalınır?
Sanırım yaş 30a yaklaştığında biz kadınları bir telaş aliyor. Evlenmeliyim çocuk yapmalıyım. Hatırlıyorum o zamanlarımı. Ben de girmiştim o psikolojiye. Hayatimda kimse yok, yumurtalarim yaşlanıyor, evlenemeyeceğim, çocuğum olmayacak, yaşım geçiyor kesin ileri yaşta sorunlu hamilelik yaşayacağım, vs vs vs :confused:

Ve gelelim yaşadığıma..
35 yaşında, evlendim. Şu an 38den 39'a doğru gidiyorum. Karnımda 21 haftalık bir minnak taşıyorum. Pisman mıyım, kesinlikle değilim. Şimdiki aklım olsa yine 35imde, yine kocamla evlenirdim.

Çalıştım, gezdim, eğlendim.. Yukatıda yazdığım endişe ettiğim hiçbirseyi yaşamadim. (Bebek için biraz uğraştık ama :KK66: )
Yani diyeceğim şu ki.. Evde kalmamak için evlenmek, sadece evlenmis olmak için evlenmek büyük hata.. Etrafındakiler ancak yaşın geciyor evlen demesini bilir ama evlilikte sorun yasadığında kimse umursamaz. Ondan sebep, evlenmek için evlenme.. Bir ömür geçirmeyi düşünemedigin bir adamla hiç ama hiç evlenme. Senin de karşına seni mutlu edecek biri illaki çıkacak. Yeter ki sen doğru kişiyi sec :KK66:
Sevgiler..
Mesajınızı okurkn yüzümde istemsiz tebessüm oluştu :) bebeğinizi sağlık sıhhatle kucağınıza alın inşallahhh .. sevgiler :)

Mesajınızı okurkn yüzümde istemsiz tebessüm oluştu :) bebeğinizi sağlık sıhhatle kucağınıza alın inşallahhh .. sevgiler :)
Dileklerin için çok sağol. Cok teşekkür ederim ;) Ne mutlu bana ki tebessum ertirebildim. Ama evlenmeye şartlama kendini lütfen. Keyfine bak. O kişi seni gelip bulacak sonra da bu mesajıni buraya gelip hortlatacaksın gor bak :)

Gercekten ni? Gebelik kaygısı sarmadı mı nesela? Benim adet aralığım bikaö aydır 28 den 36 ya cıktı. Oda etkiledi sanırım beni cünkü
Yok, sarmadi. Bebek icin hazir hissetmiyorum kendimi zaten! Hele bir 40'i goreyim. Saka bir yana genc evlenince bebek olacak, gec evlenince olmayacak diye kesin bir kural yok ki. Her seyin hayirlisi. Onceki yazilanlara katiliyorum. Yaninda mutlu hissettiginiz biriyle evlenmeniz onemli. O kisi de panik kafayla bulunmuyor. Sakin sakin, aslinda buna ihtiyacim yok, ama seviyorum ve istiyorum diyebildiginiz anda oluyor.

Eşimde tanışıp evlendiğimde 30 yaşındaydım. Her şey kısmet. Bir bakarsınız gelecek yıl evli barklısınız. Kafaya takmamak lazım :)

Insan bir konuda bosta kalinca istemedigi seyler bile gozune iyi geliyor her konuda boyle oluyor.

Yalniz kalinca aday olan kisiyi dusunuyorsunuz fakat evlenseniz belki cok farkliyiz diyerek konu acacaktiniz buraya, ha derseniz ki uygun kisiyi bulur muyum o da muamma buna da hayat deniliyor ayni gelgitleri ben de yasiyorum ama kendimi taniyorum ve bazen sinir oluyorum cozemedigim bir sorun oldu.

Bir ablam 45 diğer ablam 41 yaşında evlendi. Bense 27. Neye, kime göre geç? Nasip meselesi bu işler. Takma kafana.

Marliyn yoktur epeydin hoşgeldin. O başıbozuk herifi sepetlemene de ayrıca sevindim, bi evlenseydin onla o zaman görürdün dünya kaç bucak, evde kaldım dertlerini mumla arardın. Yaşıtız senle allah gönlümüze göre versin düzgün (ve de yakışıklı:KK53:) insanlarla karşılaştırsın ikimizi de tüm isteyenleri de. Evliliğimin son dönemlerinde ruhum o kadar sıkılıyordu ki eski özgür huzurlu günlerim tırıvırı dertlerim burnumda tütüyordu. Şimdi ne zaman yalnızlık hissetsem o günler aklıma gelir ve şu an sahip olduğum mutluluğa huzura şükrederim. Öyle ya o zamanlar evliliğin içinde yalnızdım, şimdi ailem arkadaşlarım bir sürü insan var paylaşacağım. Belki böyle düşünürsen faydası olur sana da.

Back
X