Şekerim 28 yaşında evde mi kalınır?
Sanırım yaş 30a yaklaştığında biz kadınları bir telaş aliyor. Evlenmeliyim çocuk yapmalıyım. Hatırlıyorum o zamanlarımı. Ben de girmiştim o psikolojiye. Hayatimda kimse yok, yumurtalarim yaşlanıyor, evlenemeyeceğim, çocuğum olmayacak, yaşım geçiyor kesin ileri yaşta sorunlu hamilelik yaşayacağım, vs vs vs
Ve gelelim yaşadığıma..
35 yaşında, evlendim. Şu an 38den 39'a doğru gidiyorum. Karnımda 21 haftalık bir minnak taşıyorum. Pisman mıyım, kesinlikle değilim. Şimdiki aklım olsa yine 35imde, yine kocamla evlenirdim.
Çalıştım, gezdim, eğlendim.. Yukatıda yazdığım endişe ettiğim hiçbirseyi yaşamadim. (Bebek için biraz uğraştık ama

)
Yani diyeceğim şu ki.. Evde kalmamak için evlenmek, sadece evlenmis olmak için evlenmek büyük hata.. Etrafındakiler ancak yaşın geciyor evlen demesini bilir ama evlilikte sorun yasadığında kimse umursamaz. Ondan sebep, evlenmek için evlenme.. Bir ömür geçirmeyi düşünemedigin bir adamla hiç ama hiç evlenme. Senin de karşına seni mutlu edecek biri illaki çıkacak. Yeter ki sen doğru kişiyi sec

Sevgiler..