- 13 Kasım 2020
- 1.912
- 3.046
- 83
Burhan altıntop reyizin dediği gibi, “30una kadar evlendin evlendin, evlenemediysen başını eğeceksin kim seni beğendiyse he diyeceksin.”
Hahaahhahahaha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burhan altıntop reyizin dediği gibi, “30una kadar evlendin evlendin, evlenemediysen başını eğeceksin kim seni beğendiyse he diyeceksin.”
Thats the spirit hemşiremHahaahhahahahaddddd aynen öyle bu saatten sonra kim beni beğenip isterse o, karşımdaki ne derse o. Nefes alsın başımda beyim olsun yeter
![]()
hele bir de kızkurusu lafı laf bu lafı icat edenin............Thats the spirit hemşirem![]()
Mesela güneşte kurutulmuş gibi mihele bir de kızkurusu lafı laf bu lafı icat edenin............
ben de bekar kuzen var erkek 81 li oda evde kaldı bence de kendine kabul ettiremedim fikrimiiMesela güneşte kurutulmuş gibi mime hikmetse erkek kurusu olmaz hiç
İşte erkekler ne güzel hadi ordan diyolar evde kaldım diyen hanım kızlarımız örnek almalıben de bekar kuzen var erkek 81 li oda evde kaldı bence de kendine kabul ettiremedim fikrimii![]()
27 iyi 30 evde kalır diyorsun27 ve evde kalmak? 30 bile olmamışsın daha.![]()
Yoo alakası yok niye bu kadar gocundunuz27 iyi 30 evde kalır diyorsunşaka gibisin gerçekten
Gocunmak değil mantığın ilginç geldiYoo alakası yok niye bu kadar gocundunuz20li yaşları bitirmeden moda girmissin diyorum sadece
Herkes cok gergin![]()
Sen de evlen evlen ki BDV şenlensin27 yaşındayım evlenmek için geç mi kaldım? Bütün arkadaşlarım evlendi çok kafama takılıyor bu durum lütfen beni yadirgamayinkimle görüştüysem sonu gelmedi hep bozuldu. Sizler kaç yaşında evlendiniz?
Merak etmeyin o yaşta öyle oluyor sonra geçiyor. Benimde bir sürü arkadaşım o yaşta evlendi ben yalnız mı olacağım diye korktum bi süre hatta sonra geçti. He şunu da belirteyim 20’lerin sonunda evlenen arkadaşlarımın yarısı boşandı, 30’larda evlenenler mutlu bir şekilde devam ediyor.27 yaşındayım evlenmek için geç mi kaldım? Bütün arkadaşlarım evlendi çok kafama takılıyor bu durum lütfen beni yadirgamayinkimle görüştüysem sonu gelmedi hep bozuldu. Sizler kaç yaşında evlendiniz?
Hayır İstanbul'da yaşıyorumYaşın çok genç. Küçük bir yerde mi yaşıyorsun?
Kahkaha attımYa ben birini bulma olayını çok merak ediyorum. Böyle konularda hep birini bulsan fena olmaz deniyorBiri nasıl bulunuyor? Mesela birini gözüme kestirdim adama hazırlan akşam seni eve götürecem mi demeliyim, istemiyorsa zor kullanabilir miyim
19 yaşında okulu birakarak evlenme kararı aldık. Eşim 27 yaşındaydı. Çevremdeki herkes 19 20 21 li yaşlarda evleniyordu hani kimsede benim evlenmemi garipsemedi. Şuan eşimden Allah razı olsun çok mutluyum. Sorunlarımiz oldu tabiki de. Ama bir daha dunyaya gelsem. İlk önce okurum. Üni mezunu olurum. İlk isim çalışmak olurdu. Sonra evliliği düşünürdüm. Yani 27 yaş evlilik için ideal bir yaş ama evde kalınmış bir yaş asla değil. Şimdi kimse 30dan önce evlenmiştir ki.27 yaşındayım evlenmek için geç mi kaldım? Bütün arkadaşlarım evlendi çok kafama takılıyor bu durum lütfen beni yadirgamayinkimle görüştüysem sonu gelmedi hep bozuldu. Sizler kaç yaşında evlendiniz?