• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde mi kaldım :(

bayangezenti

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
1.709
1.689
333
25 yaşındayım. Benden 1yaş küçük kız kardesim 5ay sonra evlencek 2yaş küçük erkek kardesimse seneye evlencek. Bende ise tık yok :( bekar arkadasım kalmadı gibi artık.. Görüştügüm kimse de yok, cevremdekilerde birileriyle tanıstırmak istiyolar ama benim hiç tanışasım gelmiyo direk kestiriyorum kalsın diyorum... Yani hic evlenesim yok, aslında bazen mutlu ciftleri heleki bebekli çiftleri görünce özeniyom ama yani nebilim, 'işte evleneğim kişi bu' diyebilcegim kimsede cıkmadı daha karşıma.... Ya 25 yaş geç bi yaş mı sizce? Calısıyorum buarada üni mezunuyum.

25 yaş en güzel yaş ..
evlenmek için evlilik yapılmaz ..
işte bu kişi dediğin zmn olur insallah ..
hayırlısı ..

Şimdi kim çıkarsa çıksın beğenmezsin, ama karşına nasibin çıktımı işte bu dersin.. Hatta sana kötüleseler ne bilim yakışıklı deil, kibar deil deselerde, sana göre sünyanın rn yakışıklı en romantik erkeği o olur o zaman seni kimse tutamaz :))) oyun deil cnm bu, yaşım 25 diyetek evlenilmez yada benşm küçüklerim evlendi diede evlenilmez.. Nasibin karşına çıkınca olur :))

25 yaş en güzel yaş ..
evlenmek için evlilik yapılmaz ..
işte bu kişi dediğin zmn olur insallah ..
hayırlısı ..

Evet evlenmiş olmak için evlenmek istemiyorum.. Benim bi tarzım, dünya görüşüm, düşüncelerim var. Eşim o orantıda biri olsun isterim... Ben böyle diyince, kimin eşi istedigi gibi diyolar ama bende öle uçuk şeyler istemiyorumki, düşünce yapıma uysun bi iki de dikkat ettigim karakterist özellikte olsun benim için kâfi... 25 yaşın bana geç kalınmış bi yaş oldugunu hissettiriyolar bi ara endişelendim. Ama dediğim gibi sırf yaşım geciyo diye de biriyle evlenmk istemem bi iki sene daha beklerim istedigim gibi biriyle evlenirim. Ha o kişi karşıma çıkmassa daha münasip birini degerlendiririm.... Yanii benim şuan icin tek kaygım, endişem yaşımın geçmemiş olması. Siz böyle bişi yok diyosunuz :) sevindim, sagolun

25 yaşındayım. Benden 1yaş küçük kız kardesim 5ay sonra evlencek 2yaş küçük erkek kardesimse seneye evlencek. Bende ise tık yok :KK43: bekar arkadasım kalmadı gibi artık.. Görüştügüm kimse de yok, cevremdekilerde birileriyle tanıstırmak istiyolar ama benim hiç tanışasım gelmiyo direk kestiriyorum kalsın diyorum... Yani hic evlenesim yok, aslında bazen mutlu ciftleri heleki bebekli çiftleri görünce özeniyom ama yani nebilim, 'işte evleneğim kişi bu' diyebilcegim kimsede cıkmadı daha karşıma.... Ya 25 yaş geç bi yaş mı sizce? Calısıyorum buarada üni mezunuyum.

Ben üniversiteyi tam 25 yaşımda bitireceğim ama böyle şeyleri hiç düşünmüyorum. Çünkü ne kadar düşünürsem düşüneyim kaderden ötesinin olmayacağını biliyorum. Kendinize bunu dert edinmeyin. Allah herkesin kaderini farklı yazar. Ne 25 yaş ne de herhangi bir yaş evde kalma yaşı da değildir. Hayırlı birisi olsun da varsın biraz geç olsun.:KK66:

Eskinin insanları 13-14 deyince evleniyormuş bu mantıkla evde kalmışsın. Bi de şöyle bi mantık var sen niye bi erkeğe ihtiyaç duyasın ki. Seni daha mı güçlü yapacak hayır. Daha mı mutlu yapacak hayır. Evlilik konusunda toplumsal bir baskı var ve bu baskının etkisiyle çoğu zaman mutsuz ve istemediğimiz evlilikler yapıyoruz. Bana lazım olan başkasının ne düşündüğü değil benim ne istediğim.

Ay saolun ya biraz rahatladım gibi :) 4sene oluyo üni biteli önceden ima ediliyodu evlen diye, simdiyse direk söyleniyo artık.. Helede kardesimin sevgilisi ve ailesi kardesimi istemye geldikten sonra üzerimde iyce baskı olmaya başladı... Sırf birileri istiyo diye rastgele biriylede evlenmek istemiyorum çok anlayışsız insan var çook

ayy delimisin hayatım sen ne yapcan evlenipte biz evlendik ne oldu :)) gayet normal gez dolaş ohh mis eğitimlisin çalışıyorsun ben 2,5 sene önce evlendim yeni 24 tüm şimdi aman ayrılayım diye uğraşıyorum aman boşver evlenip ki daha çok gençsin kısmet bu işler tabi de 28 ideal bence kardeşlerin erken davranmış Allah ta onları mesut etsin

Ay saolun ya biraz rahatladım gibi :) 4sene oluyo üni biteli önceden ima ediliyodu evlen diye, simdiyse direk söyleniyo artık.. Helede kardesimin sevgilisi ve ailesi kardesimi istemye geldikten sonra üzerimde iyce baskı olmaya başladı... Sırf birileri istiyo diye rastgele biriylede evlenmek istemiyorum çok anlayışsız insan var çook
bana da aynısı olmuştu ablam evlenince yaş farkı da az dı ablmala....sıra sana geldi allah hayırlısını tez amanda nasip etsin diyen şişman güncü (gün yapan) teyzeler etrafımı sardı sırf evlenmek için evlendim alın size kariyer sahibi adam dercesine tercihte bulundum aman gözünü seveyim mahalle baskısına kanma kulağını tıka gönlünden geçeni yap

Bi ablam, evlendiğin kişi dogru kişiyse evlilik cok keyifli bişi demişti.. Muhakkak öyledir hele cocukda olunca daha da güzelleşiyodur sonucta bayanız sevmeye sevilmeye ihtiyacımız var fıtrat gereği.. Ama herkesin bi vakti zamanı vardır insanlar bunun farkında degil beni üzen bu oluyo.. Yoksa tabi bende isterim evlenmek mutlu olmak ama dedigim gibi elimde olmayan bişey icin de sorgulanmak, incitici laflara maruz kalmak kırıyo.. Ve sonrasında acaba, gercektende evde mi kaldım düşüncesine itiyo insanı

bence öyle bişey yok böyle düşünmeyin benim hesaplarıma göre de iş bulma evlenme vs 27 felan oluyo ben daha 20 yaşındayım :) okul bitsin once aıleme yardı edeceğim bikaç sene sonra sevgilimle bakalım düşünüyoruz oyle hemen evlenme derdinde değiliz ıkımızde once okul ..
ablalarm flnda hep 27 felan hatta bizde erken evlenmeye kızıyolar :)
bence takılmaın ya nasip bulur inşallah :)

Back
X