- Konu Sahibi bayangezenti
24 yaşındayım, evlilik aklımın ucunda bile yok. Geç kalmış falan değilsiniz : )
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ev de falan kalmamışşın kuzucuk bu yaşta ne evde kalması amenna doğru insan doğru zaman ve mekanda olursa mükemmele yakın bi evlilik olur amenna da bu şartlar aman gerçekleşsin diye çırpınmada aman boşver akışına bırak hayatını.. bu yaşlar inan gelmiyo bi daha mis gibi kafan rahat tek derdin kardeşimin düğününde ne giysem olur :)) çevreni de değiştiremezsin kafanı salla sonuçta evlendiğinde kapını kapattığında o çok konuşan şişman güncü teyzelerden hiçbirisi yanında olmayacak olmadıkları gibi de bu sefer evliliğin 2. gününden başlayacaklar çocuk ne zaman 3 ay sonra çocuğu olmuyooo bunun çevren hep konuşur konuşurr durur :)))Bi ablam, evlendiğin kişi dogru kişiyse evlilik cok keyifli bişi demişti.. Muhakkak öyledir hele cocukda olunca daha da güzelleşiyodur sonucta bayanız bizimde sevmeye sevilmeye ihtiyacımız var fıtrat gereği.. Ama herkesin bi vakti zamanı vardır insanlar bunun farkında degil beni üzen bu oluyo.. Yoksa tabi bende isterim evlenmek mutlu olmak ama dedigim gibi elimde olmayan bişey icin de sorgulanmak, incitici laflaa maruz kalmak kırıyo.. Ve sonrasında acaba, gercektende evde mi kaldım düşüncesine itiyo insanı
ayyy sizi gidi kız kuruları sizi ...tamam hepiniz izdivaç programına onlarda yeni döneme taze kan arıyorlardır.. delirdiniz mi kuzum hayat mis gibi gez toz ohh sorumluluğunuz yok daha ne olsunSen 25 sin daha ben 26 yim e ben ne yapayım şimdi. Aday adayinin adayı bile yokk
ev de falan kalmamışşın kuzucuk bu yaşta ne evde kalması amenna doğru insan doğru zaman ve mekanda olursa mükemmele yakın bi evlilik olur amenna da bu şartlar aman gerçekleşsin diye çırpınmada aman boşver akışına bırak hayatını.. bu yaşlar inan gelmiyo bi daha mis gibi kafan rahat tek derdin kardeşimin düğününde ne giysem olur :)) çevreni de değiştiremezsin kafanı salla sonuçta evlendiğinde kapını kapattığında o çok konuşan şişman güncü teyzelerden hiçbirisi yanında olmayacak olmadıkları gibi de bu sefer evliliğin 2. gününden başlayacaklar çocuk ne zaman 3 ay sonra çocuğu olmuyooo bunun çevren hep konuşur konuşurr durur :)))
Sen 25 sin daha ben 26 yim e ben ne yapayım şimdi. Aday adayinin adayı bile yokk
salarlar işleri güçleri yok o teyzelerin yiyolar hamur işlerini karbonhidrat şeker ala ala beyinleri ancak kim ne zaman evlencek bebek yapacak ancak ona çalışıyorEvet ya ne giycem ben bak yine geldi aklıma :) :) o şişko güncü teyzelerden nefret ediyorum annemi de salıyolar üzerime sonra yok şunun kızının cocugu olmuş yok şu 35 yasındaymıs kimseyi begenmemiş evde kalmış filan piff ya keşke büyümeseymişim ne rahatmışız kücükken meğer :/ kimbilir daha neler görcez
Size evde kaldiginiz yonunde incitici imalarda bulunanlar ya yalnizdirlar ya hayatlarindaki insan tarafindan yeterince sevilmiyorlardir ya da evlendiklerine pisman olmuslardir ustelik bunu belli etmemeye calisiyorlardir.
Genelde ucuncu şık oluyor dogrusu.
Cunku mutlu ve huzurlu hicbir insan baskasinin yasam sartlarini olumsuz yorumlamaz.![]()
ayy cok sevindim demek varmış benle birlik olan :) kısmet anacım kısmet. Ama anlamıyolar işte
senide sıkıştırıyolarmı evde kaldın diye
Ben 27 yasindayim canim uni mezunuyum is guc sahibiyim sirf meslegimden dolayi ( beni hic tanimadan) evlenmek isteyen pek cok insanla tanistirilmak istedi yakin cevrem kabul etmedim hala da etmiyorum, eskiden 30umda cocuk sahibi olsam diyordum artik 30umda evlensem falan diyorum bu isler nasip kismet isi evlenen arkadaslarimin hic biri de tavsiye etmiyor yemekcisin bulasikcisin falan diyorlar, beklentiyi yuksek tutmamak lazim yani. Sonuc sen evde kaldiysan ben en evde kalmisim dert etme tatlim gul gecÇok doğru söylediniz :) Allah iyilerle karşılaştırsın cümlemizi.
25 yaşındayım. Benden 1yaş küçük kız kardesim 5ay sonra evlencek 2yaş küçük erkek kardesimse seneye evlencek. Bende ise tık yokbekar arkadasım kalmadı gibi artık.. Görüştügüm kimse de yok, cevremdekilerde birileriyle tanıstırmak istiyolar ama benim hiç tanışasım gelmiyo direk kestiriyorum kalsın diyorum... Yani hic evlenesim yok, aslında bazen mutlu ciftleri heleki bebekli çiftleri görünce özeniyom ama yani nebilim, 'işte evleneğim kişi bu' diyebilcegim kimsede cıkmadı daha karşıma.... Ya 25 yaş geç bi yaş mı sizce? Calısıyorum buarada üni mezunuyum.