• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde mi kaldım :(

Ben de 25 yaşındayım. Bizim sülalede evlenmeyen kalmadı resmen.
Ama çoğunun yaşı 27i aşkın. 20lerinin başında evlenen azdır bizde.
25 yaşında olup da evlenmeyen bir ben; bir de kuzenim var. Ben 27den önce evlilik düşünmüyorum bu arada.
Ve yeni evlenen akraba çocuklarıyla ilgili konu açılınca "Allah mesut etsin hepsini. Darısı bekarların başına." deyip kuzenimle bana doğru bir bakış fırlatıyor insanlar. :S
Çok sinirleniyorum. Yüzlerine hiç bakmıyorum o sırada ve tamamen ifadesiz duruyorum.
Salak salak işler. Benim daha nice planlarım var.
Evlilik çok zor iş. Çok sevmeden evlenmek olmaz. O da kısmet herkesin dediği gibi.
Asla ve asla bu aptal toplum baskısına yenilme. Yenilirsen kafana takarsın, üzülürsün.
Herkesin yolu başka. Seninki de kendine özgü olacak.

takma kafanaaa.ablamda hiç istemezdi şimdi 29 yaşında düğün hazırlığı yapıyo hiç aklında yoktu birden çıkıverdi işte kısmet bu işler.hayırlı bi aday çıkar karşına inşallah

25 yaşındayım. Benden 1yaş küçük kız kardesim 5ay sonra evlencek 2yaş küçük erkek kardesimse seneye evlencek. Bende ise tık yok :KK43: bekar arkadasım kalmadı gibi artık.. Görüştügüm kimse de yok, cevremdekilerde birileriyle tanıstırmak istiyolar ama benim hiç tanışasım gelmiyo direk kestiriyorum kalsın diyorum... Yani hic evlenesim yok, aslında bazen mutlu ciftleri heleki bebekli çiftleri görünce özeniyom ama yani nebilim, 'işte evleneğim kişi bu' diyebilcegim kimsede cıkmadı daha karşıma.... Ya 25 yaş geç bi yaş mı sizce? Calısıyorum buarada üni mezunuyum.
Kalmadın canım merak etme.Herkes kendi alınyazısını yaşar.Herkes kendi tercihleri doğrultusunda yol alır.Kardeşlerin erken evlenmeyi seçmişse,kimse sana yüklenemez.

Evet evlenmiş olmak için evlenmek istemiyorum.. Benim bi tarzım, dünya görüşüm, düşüncelerim var. Eşim o orantıda biri olsun isterim... Ben böyle diyince, kimin eşi istedigi gibi diyolar ama bende öle uçuk şeyler istemiyorumki, düşünce yapıma uysun bi iki de dikkat ettigim karakterist özellikte olsun benim için kâfi... 25 yaşın bana geç kalınmış bi yaş oldugunu hissettiriyolar bi ara endişelendim. Ama dediğim gibi sırf yaşım geciyo diye de biriyle evlenmk istemem bi iki sene daha beklerim istedigim gibi biriyle evlenirim. Ha o kişi karşıma çıkmassa daha münasip birini degerlendiririm.... Yanii benim şuan icin tek kaygım, endişem yaşımın geçmemiş olması. Siz böyle bişi yok diyosunuz :) sevindim, sagolun

Senin yaşın geçtiyse o zaman biz çok geç kaldık desene :)

31 yaşındayım her sene bu yaz olur belki derim içimden ama klasik cümle herşey nasip işi.

Bir ay sonra evet iş de o der evlenirsin belki de 10 sene sonra evlenirsin.

Çok istersin olmaz , istemezsin olur.

evlenmek ev almak olmayınca da satmak gibi olmaz. Anlaşarak veya modern görücü usulü ile olsun kalbin karşındaki kişi için evet dediğinde olacak.

daha 25 yasındasın, ne gecikmesi ne evde kalması.. böyle düşünürsen, Allah korusun yanlış birine de evet diyebilirsin evlilik için.. telaşa gerek yok, hayırlı olanı dile.. ve şu an hayatında biri olmadığı için böyle hissetmen çok normal ama geçerliliği yok

Back
X