Saç Rengi ve Saç Boyama Evde Nasıl Platin Sarısı Yapabilirim?

fuzzygirl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2012
118
6
118
Arkadaşlar saçlarımı evde platin sarısı yapmak istiyorum. Saçlarım koyu sarı veya biraz daha koyu. Ve uzun da. Kuaföre gitmeyi düşünmüyorum. Nasıl yapabilirim evde lütfen bilenler paylaşabilirler mi?

Son düzenleme:
Merhabalar
benım saçlarım da yaklaşık 2 yıldır platın . bakır kızıldan kendım gecıs yaptım .
Kuaforlerın kullanıdgı mavı toz denen tozu 40 volume oksıdanla karıstırıp ( yaklasık 2 yemek kasıgı kadar mavı toz ) daha sonra neva color platın rengıne eklıyorum ve boyuyorum . Sonuc super boyayı dıplere surerken uclarada yanmasın dıye bakım yagı suruyorum tavsıye ederım

ben bugun denedim rofle setiyle acik kumral sacimi actim.ardindan kullu sari vurdum.renk berbaaatttt.napicam bilemedim suan.

Ben bu konuya biraz geç olsa da yazayım, mavi toza 30 vol oksidan ile saçımı platin yaptım. Tabi kızıllık oldu saçımda boya olduğu için, onu da küllü sarı (10.1-11.1 numara) ile boyarsanız turunculuk gidiyor. Ama direkt boyasız kendi saçıma uyguladığımda kızıllık olmuyor. Saç tellerim ince ve açık kumral olduğu için çok kolay ve hızlı açılıyor.

Back
X