Evde nasıl vakit geçiriyorsunuz

5+6 da kanamam oldu yatıyordum 12 hafta olduk tam kalktım o gün yine kanamam oldu plesentam aşağıdaydı yine yattım . Sonra 20 oldu kanama tehlikesi geçti tansiyonum hep 7-3 çıkıyordu ve bayılıyordum evdeydim . Son haftalarımda çıktım dışarı son bi ay falan.
:(zor geçmiş

Tansiyonun düzeldi mi daha sonraları.. Bide gebeliktë ilaç kullandın mi.. benim de tansiyonum düşüktü (şimdilerde düzeldi galiba ama yine cesaret edip dışarı çıkamıyorum benimde bayılmam oldu Dr tek çıkma dedi zaten çıkacak halim bile olmuyor du
Üç dört kere düşük tansiyonumdan dolayı serum verdiler. Hiç düzelmedi ilk gebeliğimde de böyleydi malesef

Maşallah s Rabbim bağışlasin.. Doğumda tansiyonunuz sorun oldu mu yada doğumdan sonra da devam etti mi.. çok soru sordum amaama
Sor CANım ne olcak :) en don Doğum sırasında serum taktılar . Şuan iyiyim Doğumdan sonrada düşük ama çok çok değil. Halsizlik Yok mesela baş dönmesi bayılmak falan Yok. 9-6 falan çıkıyor

Sor CANım ne olcak :) en don Doğum sırasında serum taktılar . Şuan iyiyim Doğumdan sonrada düşük ama çok çok değil. Halsizlik Yok mesela baş dönmesi bayılmak falan Yok. 9-6 falan çıkıyor
Cevapların rahatlattı canım çok sağol.. sanki doğumdan sonra bile aynı devam edecek korkusu oluyor bazen içimde

Aynen canım yaaaa kimisi hiç bilmiyo maşallah hamilelik sikintilarini önceki halleri gibi süreklidışarı.. ben bebeğin kıyafetlerini dahi net ten alıyorum
Bende bakıyorum netten ama şuan 24+2 olduk çok şükür ama hala çok halsizim 2 ay sonra nolur düşünmek bile istemiyorum o yüzden 10 gün sonra filan alışverişe çıkmak istiyorum artık çünkü sonra ağırlaşıp çıkamazsam kötü olur inşallah geçer bu halsizlikler Doğumdan sonra

Bende bakıyorum netten ama şuan 24+2 olduk çok şükür ama hala çok halsizim 2 ay sonra nolur düşünmek bile istemiyorum o yüzden 10 gün sonra filan alışverişe çıkmak istiyorum artık çünkü sonra ağırlaşıp çıkamazsam kötü olur inşallah geçer bu halsizlikler Doğumdan sonra
inşaallah canım inşaallah..

Ya benim arkadaşım maşallah hamile platesine gidiyordu sabah. Ordan çıkıp öğlen işe geliyordu. İlk ayları da şehir şehir gezmekle geçti. Ama kızlar suyu gelir gelmez hemen gitti doğurdu maşallah.Çok özeniyorum. Ben kılımı kıpırdatamıyorum öyle halsizim ki dün makineye bulaşık yerleştirdim iki üç tepsi yıkadım ocağımı sildim kendimi yatağa zor attım. Gündüz de yarım saat doktora gidip geldim onun dışında hep yattım. Arada ütü yapıyorum mecburen. Her şey gözümde büyüyor. Tv ile telefonla vakit geçiyor. Ben evimde asla sıkılmam yine sıkılmıyorum da çöpü çöp üstüne koyasım gelmiyor ev dandini

Ya benim arkadaşım maşallah hamile platesine gidiyordu sabah. Ordan çıkıp öğlen işe geliyordu. İlk ayları da şehir şehir gezmekle geçti. Ama kızlar suyu gelir gelmez hemen gitti doğurdu maşallah.Çok özeniyorum. Ben kılımı kıpırdatamıyorum öyle halsizim ki dün makineye bulaşık yerleştirdim iki üç tepsi yıkadım ocağımı sildim kendimi yatağa zor attım. Gündüz de yarım saat doktora gidip geldim onun dışında hep yattım. Arada ütü yapıyorum mecburen. Her şey gözümde büyüyor. Tv ile telefonla vakit geçiyor. Ben evimde asla sıkılmam yine sıkılmıyorum da çöpü çöp üstüne koyasım gelmiyor ev dandini
Bu halsizlik tansiyonun düşmesinden mi kaynaklı acaba:( çok şükür tahliller de iyi hormonlar alışamadı hamileliğe galiba... ama çok şükür 21.haftadan sonra düzeliyor öncekine göre

Back
X