Evde nisan toreni

holdmetight

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
291
80
38
Sevgilimin abisi ve sevgilisi evde aile arasinda nisan yapacaklar, bende davetliyim
Size sormak istedigim seyler var
Kucuk altin mi takmaliyim, yoksa ikisine 50ser liradan 100 lira mi? kucuk altin diyorsaniz kiza mi erkege mi takmaliyim?
Gece mavisi bir gomlek giyecegim ve herzaman fonlu gezen biriyim, degisiklik olsun diye su dalgasi yapsam sacima abartili olur mu?
Sizin dusuncelerinizi bekliyorum simdiden tesekkurler degerli uyeler :)

Altınını falan çok bilemem de, saç maç, her zamanki gibi git bana kalırsa. Neticede sevgilisiniz daha, yani yaaacağın her ekstra süs, seni biraz daha o ailedeki kutlamaya süslenerek gelecek kadar yakın biri yapar. Dolayısıyla, tam olarak "düşünmeseler" bile, "bu kız da fazla hızlı mı ne" hissi alabilirler biraz.
Sade, süslenmeden gidersen, "hah, şimdilik yerini, haddini bilmiş" olursun.

Sevgiliyseniz bir şey takmaniz tuhaf olur...

Bence birşey takmayın şu anki konumunuz için saçma olur. Saçı ve kıyafeti abartmayın ama mutlaka hoş görünün. Diğer gelin adayısınız sonuçta kız tarafının bütün gözleri üstünüzde olacaktır.

1 hafta sonra benimde sozum var, ailelerle icli disliyiz, gelip gideriz yani oyle uzak degiliz
para takmassam cok ayip olur hem

şu konumda birşey takmak pek uygun olmaya bilir diye düşünüyorum..
süse püse gelince abartmanın luzumu yok.
bu kız da kendini fazla kaptırmış diyebilirler.

Kıyafete saça bişey diyemem de altın takmayın derim. Fazla gereksiz bir hareket olur tuhaf.
Sadece kutlamanız yeterli olur. Dilerseniz nişandan 1 hafta sonra bir ev hediyesi alıp abisine verebilirsiniz.

şu konumda birşey takmak pek uygun olmaya bilir diye düşünüyorum..
süse püse gelince abartmanın luzumu yok.
bu kız da kendini fazla kaptırmış diyebilirler.

haftaya benimde sozum var aileler icli disli gelip gideriz ayip our bisey takmassam

Aileler icli disliysa altin tak bence geline taklimasi gerekir sanki cok emin degilim ama. Gomlek giyeceksen fon iyi olur ama degisiklik istiyosan su algasi da güzel olabilir :)

haftaya benimde sozum var aileler icli disli gelip gideriz ayip our bisey takmassam
50geline 50damada para takmak hic olmaz bunu unutun bence..

Ki sözünüz haftayaysa onlarin düğünlerinde iyi bir şey takacaksnz demektir..nisanda daha sevgiliyken yakin da olsaniz gereksiz..

Nisani icin hediyeniz ise ev eksigi ceyiz eksigi almak olur. İhtiyaci olan bir şeyi söyler siz de alirsiniz.. Hem daha uygun kaçar ama yine de siz bilirsiniz

Altın takmalısın bence. Geline tak zaten nişanın bütün takıları geline verilir.
Her zamankinden bir tık fazla özen. Sul dalgasını her kuaför beceremiyor. Gelin başı gibi olmasın sonra. Bence hareketli bir fön yeter.

nişanda kızdan güzel olmada saçını nasıl yaparsan yap :) altın da çok abartı bence nişan sonuçta en yakınlar taksa neyse de para takın, kıza takın sadece yeter.

Ben olsam haftaya sözüm olsa aileler yakın olsa takardım. Nişanda takının abartı olacağını sanmıyorum. Sizde sözleniyormuşsunuz zaten. Saç konusunda çok abartma kuaförünü iyi seç hafif bir makyaj tamamdır.

Benim bildiğim nişanda sadece anne baba takı takar. Altın para falan çok gereksiz. Alın yanınıza ama takı töreni olur, konu komşu falan takarsa takın. Diğer türlüsü görgüsüzce olur gibi geldi bana.

Neden birşey takmak uygunsuz olsun o kismi anlayamadım hatta aksine misafirler falan takacaksa takmaman uygunsuz olur. Ama altin abarti olur para tak derim. Kıyafeti falan da abartma. Ben o hataya düştüm. Erkek arkadasimin yeğeninin sunnet düğününde sade giyinip gidecektim ailesi sacmalama tuvalet giy dedi giydim bide alip kuaföre götürdüler gorumce topuzu misali bisey yaptirdilar kafama yetmedi tüm gece abe kaynana naptın bize ezgileriyle pistte tepinip durdum. Düşündükçe ve fotolarda kendimi gördükçe intihar edesim geliyor. Aman sadelikten uzaklaşma çokta oynama diyim

Şöyle ki kardeşimin sevgilisi bana para/altin taksa garipserim. Ki bizde nisanda anne baba ve isterse bir büyükler takar taki... Bir de düğüne katilamayacak olanlar takar... geri kalan hediye getirir eğer isterse. Çeyiz ve ev hediyesi..

Düğünde nisanli sözlü ise takabilir para ya da altin ama sevgilisi ise yine takmasini garipserdim.. Evime tesekkur için davet ettiğimde eğer düşünürse bir ev hediyesi getirmesi yeterli olurdu:)

Bizlerde boyle olur tabi baskalarini bilmem:)

Misafirler takiyorsa takilir bence sadece aile ileri gelenleri takiyorsa tabiki takilmaz. Onun yerine hediye de verebilir tabi. Pasa keyfine kalmis :) Ama eli bos gitmek hoş olmaz ben gitmezdim yani, yarim elma gonul alma demişler çorbada benimde tuzum olsun derdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…