- 22 Temmuz 2014
- 291
- 80
- 38
- Konu Sahibi holdmetight
-
Sevgiliyseniz bir şey takmaniz tuhaf olur...Sevgilimin abisi ve sevgilisi evde aile arasinda nisan yapacaklar, bende davetliyim
Size sormak istedigim seyler var
Kucuk altin mi takmaliyim, yoksa ikisine 50ser liradan 100 lira mi? kucuk altin diyorsaniz kiza mi erkege mi takmaliyim?
Gece mavisi bir gomlek giyecegim ve herzaman fonlu gezen biriyim, degisiklik olsun diye su dalgasi yapsam sacima abartili olur mu?
Sizin dusuncelerinizi bekliyorum simdiden tesekkurler degerli uyeler :)
Bence birşey takmayın şu anki konumunuz için saçma olur. Saçı ve kıyafeti abartmayın ama mutlaka hoş görünün. Diğer gelin adayısınız sonuçta kız tarafının bütün gözleri üstünüzde olacaktır.
şu konumda birşey takmak pek uygun olmaya bilir diye düşünüyorum..
süse püse gelince abartmanın luzumu yok.
bu kız da kendini fazla kaptırmış diyebilirler.
50geline 50damada para takmak hic olmaz bunu unutun bence..haftaya benimde sozum var aileler icli disli gelip gideriz ayip our bisey takmassam
o vakit takmalısınhaftaya benimde sozum var aileler icli disli gelip gideriz ayip our bisey takmassam
Şöyle ki kardeşimin sevgilisi bana para/altin taksa garipserim. Ki bizde nisanda anne baba ve isterse bir büyükler takar taki... Bir de düğüne katilamayacak olanlar takar... geri kalan hediye getirir eğer isterse. Çeyiz ve ev hediyesi..Neden birşey takmak uygunsuz olsun o kismi anlayamadım hatta aksine misafirler falan takacaksa takmaman uygunsuz olur. Ama altin abarti olur para tak derim. Kıyafeti falan da abartma. Ben o hataya düştüm. Erkek arkadasimin yeğeninin sunnet düğününde sade giyinip gidecektim ailesi sacmalama tuvalet giy dedi giydim bide alip kuaföre götürdüler gorumce topuzu misali bisey yaptirdilar kafama yetmedi tüm gece abe kaynana naptın bize ezgileriyle pistte tepinip durdum. Düşündükçe ve fotolarda kendimi gördükçe intihar edesim geliyor. Aman sadelikten uzaklaşma çokta oynama diyim
Şöyle ki kardeşimin sevgilisi bana para/altin taksa garipserim. Ki bizde nisanda anne baba ve isterse bir büyükler takar taki... Bir de düğüne katilamayacak olanlar takar... geri kalan hediye getirtuzumer isterse. Çeyiz ve ev hediyesi..
Düğünde nisanli sözlü ise takabilir para ya da altin ama sevgilisi ise yine takmasini garipserdim.. Evime tesekkur için davet ettiğimde eğer düşünürse bir ev hediyesi getirmesi yeterli olurdu:)
Bizlerde boyle olur tabi baskalarini bilmem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?