Allah tamamına erdirsin ..
Her şey çok güzel görünüyor .
ayyy bayıldımm bayıldımmm çok güzel olmuş herşey çok mutlu olun inşallah ee darısı başıma artık :)Selam kizlarrr
Bu forum'da çok zaman geçirdim , arastirdim , fikir aldim... Artik sira bana geldi, sizinle nisan detaylarini paylasmak istedim
Nisanim geçtigimiz pazar günü aile arasi evde oldu, 40 kisiydik ve çooook sükür süper geçti.
Pazar günü oldugu için öglen saat 4 te misafirlerimiz gelmeye basladi aksam saat 8e kadar.
Hazirliklara teyzelerim, kuzenlerim ve kardesimin nisanlisi geldi, sagolsunlar çok yardimci oldular ve mutfaga girmeme izin vermediler , ben butun aksam nisanlimin yaninda oturdum haha
Nisan'dan 2 hafta önce hediyelik ve dekorlar için alisveris yaptim.
Dagittigim hediyelikler :
Büyükler için , lavanta keseler :
Eki Görüntüle 1343005
Eki Görüntüle 1343009
Cocuklari da unutmadim, küçük plastik toplara seker ve çikolata koydum ve süsledim :
Eki Görüntüle 1343010
Salonumuzda sömine var, onun önünde fotoraf çekmeyi planladim. Onun için, o güne özel bir süs yaptim, bu sekilde :
Eki Görüntüle 1343012
Ve bir kaç mumu bu sekilde süsledim :
Eki Görüntüle 1343015
Hazirlik zarfinda hersey çok güzel gitti, sadece saçimi bir türlü daginik topuz yapamadim. En sonunda dalga yaptim ve az topladim.. bir tek bu detay biraz üzdü beni ama daha sonra unuttum gitti
Elbisemi sorarsaniz, evde oldugu için abiye seçmedim, düz model gece mavisi olan bir elbise aldik (Mango'dan) , daha sonra da giyinebilecegim bir model :
Eki Görüntüle 1342997
Elbisenin altina düz siyah babet giyindim, nisanlim benimle ayni boyda oldugu için ve resim çektirdigimiz için boylarimiz ayni olsun dedim, daha hos
Misafirler geldikten sonra, kolanya ve nisanlimin getirdigi çikolatayi tuttum. Daha sonra ikramlar dagitildi :
- mercimek köfte
- sade pogaça
- peynirli gül böregi
- patatesli-ispanakli börek (teyzem getirmis)
- kadinbudu köfte
- kuru biber ve kuru patlican dolma (aile dostu getirmis)
Yaninda klasik mesrubatlar verildi : cola, meyve suyu, cay.
Karnimiz iyice doyduktan sonranisanlim babasi kalkti ve küçük bir konusma yapti. Yüzüklerimiz takildi, kurdele kesildi, serbet içildi (onlarin adetini yerine getirdik bu sekilde) ve takilar takildi.
Eki Görüntüle 1343028
Alyanlarimizin modeli bu konuda daha güzel gözüküyor: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...imizin-fotograflarini-koyalim.137314/page-189
Resimler çekildi ve en sonunda pastamizi kestik :
Eki Görüntüle 1343029
Ve güzelcene yedikYaninda tatli kurabiyeler vardi.
Saat 8'de hediyeleri dagittim, herkesin çok hosuna gitti
Sonra gençler arasinda çiktik ve nargile bar'da oturduk eglendik
Hersey çok güzeldi Allah'a sükür
Ben eve geldigimde, annem teyzemlerle beraber bohçami kurcalamislardi... meraklilarrr
Not : fark etmediyseniz, nisanimin konsepti maviydi... çok severim bu rengi
Arzucum, herşeyin çok güzel.Rabbim ağzınızın tadını bozmasın. Cocuklar için ayrı o top detayı cok ince bi davranış, ne kadar naziksin.
Çok çok mutlu olun
Bakalım düğün ne zaman
Bize yetiş hadii
ayyy bayıldımm bayıldımmm çok güzel olmuş herşey çok mutlu olun inşallah ee darısı başıma artık :)
mart ayında inşallah kuzum hala deli gibi detay peşindeyim :)Sagol kuzummm , insaAllah daha güzelleri nasip olur
Sen nasilsin ? Senin bir daha ki seneye sanirim söz felan degil mi?
mart ayında inşallah kuzum hala deli gibi detay peşindeyim :)
Detayci insanlara bayilirimmmmKolay gelsin sana simdiden, bizim biraz hizli gelisti baya kosusturduk
belli miydi tarih yeni mi konuşuldu? ben ilk duydum daCanimcimmm çok sagol, begendigine sevindim
Cocuklara özel hediye vermem iyi oldu, çünkü düsündüm simdi büyüklere verecegim, onlarda ister diye... Cok fazla da çocuk olmayinca, pek yormadi beni
Dügün tarihi belli canim, 4 nisan insaAllahVe ... gemide olacak, 160-170 kisilik bir dügün düsündük Ilk defa böyle bir dügün olacak, Allah bizi utandirmasinnn
hızlı olmasına rağmen çok güzel olmuş gerçekten kolay kolay begenmem ama sevdim renk uyumunu filan :)=
belli miydi tarih yeni mi konuşuldu? ben ilk duydum da
Gemi de değişik bi düğün olacak senin ki:)
HERŞEY ÇOK GÜZEL GÖZÜKÜYOR TATLIM
ALLAH AĞZINIZIN TADININ HİÇ BOZULMAMASINI NASİP EDER İNŞALLAH
TAMAMINA ERİN))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?