• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde olan evda kalmali

Takma kafana.. Onlar yasli insanlar cocuk gibi oluyo.. Laf verme agizlarina .. Kaynanada gitmemezlik yapma bak allah korusun geri teper esinde aynisini sana yapar.. Esinle mutlu gunlerinin tadini cikar tatlim.. Kücük seyleri büyütmeyin yahu :))
esimn dedesini ailesni cok ck seviyorum bbannesnide severdm tki her seyi ama her seyi her kse anlatip bni sogutuncya kdr ama gderm hep ne varsa yprim evme glir hurmetini eksk etmm bn nden ypiyodur sorun bndemidir diye yardm isdedm bndeyse dzeltirim hata ypabilirim 22 ysndaym ck duygusalim bda bni uzuyo aile gbi olmk isdiym ama bu bbanneyle olmucak galiba artik anltdiklarima cok dikkat edicem

Sen kayinvalideni nasil annen gibi seviyosan oda belki kayinvalidesini annesi gibi seviyodur olamazmi.. Onlarin hatasi yoksa sevemiyorum ne yapim diyosan biraz senle alakali bisi sevgisizsindir belki.. Bide esini cok seviyolarmis bak demekki sicak aile.. Sorun sende bence
beni dusunduren o aslinda hic semedini ona ck cekdrdini solemisdi

Arkadasim harfleri yutmadan yazsan ne guzel olur...Harfler bedava parayla degil yani..
Ayrica yorumuma cevap alamadim buyuk kaynana gelmis gitmis niye kayinvalidene sikayetleniyorsunki,
ha sikayetlenmedim desende gerek yok bize geldi yemek yaptim usudum demeye..:44:

Arkadasim harfleri yutmadan yazsan ne guzel olur...Harfler bedava parayla degil yani..
Ayrica yorumuma cevap alamadim buyuk kaynana gelmis gitmis niye kayinvalidene sikayetleniyorsunki,
ha sikayetlenmedim desende gerek yok bize geldi yemek yaptim usudum demeye..:44:
ben kendimize yemek yaparkan balkonun kapisini acdim cunku yeni hamileyim yemekden miyden bulaniyo koku cekilsin diye ve hasdaladim aksam kayinvalidem aramis uyuyodum esimde yemek yaparken kapiyi acik birakmis hasdalamis uyuyo demis uyandim konusduk ondan oldu onemli diyil dedim ama acip demis oda sabah erkenden geldi bagirdi cagirdi gitdi kendimize yemek yapiyodum babaanneye deyil

telden giriyom el aliskanligi kisaltma yazmak dikat ediyorum ama oluyo isde

ben kendimize yemek yaparkan balkonun kapisini acdim cunku yeni hamileyim yemekden miyden bulaniyo koku cekilsin diye ve hasdaladim aksam kayinvalidem aramis uyuyodum esimde yemek yaparken kapiyi acik birakmis hasdalamis uyuyo demis uyandim konusduk ondan oldu onemli diyil dedim ama acip demis oda sabah erkenden geldi bagirdi cagirdi gitdi kendimize yemek yapiyodum babaanneye deyil

E burda babaannenin sucu ne anlayamadim simdi.. :ssz:

Ben konuyu bastan yanlis anlamisim maglum o kadar yazim hatasindan...
Sen hasta olunca babaanne gelip size niye usuttun kendini diyemi kizdi dogrumu anlamisim ?
eger oyle ise sizi dusundugunden soylenmis olabilir buna kizmak denmez,kayinvalidenizde belki konu acilinca bahsetmis olabilir,
devlet sirri degil ya.. :37:(INSALLAH dogru anladim bu sefer :44:)

E burda babaannenin sucu ne anlayamadim simdi.. :ssz:
her seyi ama her seyimizi knu kmsu cocuk herkese anlatiyo evimdeki her seyi ne kadar iyde olsam semediyinden yapdini dusunuyom esim yaninda buyumus ayirdim diyemi ama evimiz cok yakin her gun ordayiz yanliz kalmasinlar diye ben evlenmesem baskasi evlencekdi yine ayrilcakdi evimde olani anlatma dedikce yapiyo nedeni ne olabilir diyorum tabi kayinvalidemde yapiyo ama babaanneye gore daha yakin davraniyo hem babaanne dedime bakmayin yasi genc bilincsizlikden yapmiyo ole olsa baskalarinida bana milete anlatir sadece bizim evimizde olan konu komsuda cocuk tedavisi gordum yoldaki dilenciye kadar anlatdi sagolsun

her seyi ama her seyimizi knu kmsu cocuk herkese anlatiyo evimdeki her seyi ne kadar iyde olsam semediyinden yapdini dusunuyom esim yaninda buyumus ayirdim diyemi ama evimiz cok yakin her gun ordayiz yanliz kalmasinlar diye ben evlenmesem baskasi evlencekdi yine ayrilcakdi evimde olani anlatma dedikce yapiyo nedeni ne olabilir diyorum tabi kayinvalidemde yapiyo ama babaanneye gore daha yakin davraniyo hem babaanne dedime bakmayin yasi genc bilincsizlikden yapmiyo ole olsa baskalarinida bana milete anlatir sadece bizim evimizde olan konu komsuda cocuk tedavisi gordum yoldaki dilenciye kadar anlatdi sagolsun

önemli seyleri onun yaninda konusmayin canim o zaman :6:

Sen hasta olunca babaanne gelip size niye usuttun kendini diyemi kizdi dogrumu anlamisim ?
eger oyle ise sizi dusundugunden soylenmis olabilir buna kizmak denmez,kayinvalidenizde belki konu acilinca bahsetmis olabilir,
Keske konu kizmak olsa usdunde durmuyom ole seyin insanlara anlatmasi ayni evde sayiliriz surekli birlikde her seyi insanlara kizlarina komsulara anlatmasi kavga eden cift olsak neler olurdu dusunemiyom

yedimiz icdimiz seleri bile anlatiyo zaten onemli konu konusmuyoruz evde yapdimiz esimin yakinligi usdume titremesi sanki onu kullaniyomusum gibi biz bu bebeyi cok isdedik oda biraz usdume titriyo ne yapsin bide aciyo telefonu kapiyi kapatiyo ama duyuorum yani

önemli seyleri onun yaninda konusmayin canim o zaman :6:

ee siz de kendinizi biraz geri çekin. sonuçta ayrı bi eviniz var sürekli dipdibeyiz aynı evde yaşıyo gibi demişsiniz de o kadar dip dibe olmayın o zaman. yanında da önemli şeyleri konuşmazsanız, yediğinizi içtiğinizi anlatmazsanız bence ortada sorun kalmaz.

ee siz de kendinizi biraz geri çekin. sonuçta ayrı bi eviniz var sürekli dipdibeyiz aynı evde yaşıyo gibi demişsiniz de o kadar dip dibe olmayın o zaman. yanında da önemli şeyleri konuşmazsanız, yediğinizi içtiğinizi anlatmazsanız bence ortada sorun kalmaz.
ama yanlarinda hic kimse yok esimede cok baglilar uzaklasalim desem esimde uzulur anne bba gbi goruyo bn onu uzmek isdemiyorum ki o kdar iyki bana onun hatri icin amabi cozum bulabilirmiyim bilemediyim icin sizlere danismak isdedim

isden kacmadan diyil agizlarinda bakla islanmiyo kusmu kalalim yani ben kayinvlidemi cok sviyorum kayinvalidesini semiyorum annm gbi her seyi paylasmk isdiyorum ama kyinvalidesine anltiyo oda cok uzakdaki kizlarina bnm evmde olani her kese anlatiyo ama kimseye kendi cocuklari hakginda bise anlatmaz hemde kayinvalidem olmadigi halde ve burun burunayiz esime cok balilar cunku en sevdikleri torunu hmde yanlarinda byumus ama ben semiyorum napiyim bilemiyom

Hem kayınvaliden, hemde kayınvalidenin kayınvalidesi mi var hayatında? Çifte kaynana sendromu. :27:

Canım diğerini boşverde sen kendi kv'ne saygıda kusur etme, kalp kırma. Ha bu arada 3. kişilerin duymasında sıkıntı olacak mevzular varsa, sende kimseye laf verme o zaman. İş sende biter. :34::34:

Hem kayınvaliden, hemde kayınvalidenin kayınvalidesi mi var hayatında? Çifte kaynana sendromu. :27:

Canım diğerini boşverde sen kendi kv'ne saygıda kusur etme, kalp kırma. Ha bu arada 3. kişilerin duymasında sıkıntı olacak mevzular varsa, sende kimseye laf verme o zaman. İş sende biter. :34::34:

Ben laf vermiyorum esimde babanesini huyunu bildiyinden asla laf vercek bise olmuyo ama yediyimiz icdimiz gezdimiz her seyi anlatiyo benim evimde yapdimi insanlarin bilmesi cok sinir bozucu benim dayanamadigim bu insanlarin bilmesi baskasinin evinde ne oldugundan banene benim evimdekinden kimene neden anlatiyo onu cozemiyorum ayrica kimseye saygisizlik yapmam alahdan korkarim uzaklasmakda esimi uzur bolede yapinca ben uzuluyorum hersey bu kadar guzelken neden bunu yapiyo kotu niyetli insanda cok anlatdikca kiskanan da olmazmi ben cocuk icin tedavi gormeye baslayinca once bi hocaya gitdim sabir et kismetinde var dei ama baglamislar cok kotu goz var usdunde cekemiyeniniz cok huzursuz ol diye biseler yapmislar etkisini gecirmek icin dua yazdi evimde olan bu kadar bilinmese bunlarda olmaz dimi

Ben laf vermiyorum esimde babanesini huyunu bildiyinden asla laf vercek bise olmuyo ama yediyimiz icdimiz gezdimiz her seyi anlatiyo benim evimde yapdimi insanlarin bilmesi cok sinir bozucu benim dayanamadigim bu insanlarin bilmesi baskasinin evinde ne oldugundan banene benim evimdekinden kimene neden anlatiyo onu cozemiyorum ayrica kimseye saygisizlik yapmam alahdan korkarim uzaklasmakda esimi uzur bolede yapinca ben uzuluyorum hersey bu kadar guzelken neden bunu yapiyo kotu niyetli insanda cok anlatdikca kiskanan da olmazmi ben cocuk icin tedavi gormeye baslayinca once bi hocaya gitdim sabir et kismetinde var dei ama baglamislar cok kotu goz var usdunde cekemiyeniniz cok huzursuz ol diye biseler yapmislar etkisini gecirmek icin dua yazdi evimde olan bu kadar bilinmese bunlarda olmaz dimi

Anladım, hakketen sinir bozucu bir durum. Aynı bu şekilde tatlı dille anlatmayı dene. Olmadı eşin konuşsun. Malesef işte, kötü niyetli olmasalarda cahil insanlar bir araya gelince kendi çevresinde gördüğünü anlatmasa başka mevzu bulamıyorki. Sen de bol dua et inşallah. Evinden huzur eksik olmasın.

Altı üstü hasta olduğunu söylemiş, oda laf arasında geçmiştir büyük ihtimalle. Ada aile sırrınızı vermemişki neticede.

Anladım, hakketen sinir bozucu bir durum. Aynı bu şekilde tatlı dille anlatmayı dene. Olmadı eşin konuşsun. Malesef işte, kötü niyetli olmasalarda cahil insanlar bir araya gelince kendi çevresinde gördüğünü anlatmasa başka mevzu bulamıyorki. Sen de bol dua et inşallah. Evinden huzur eksik olmasın.

Cok sukur mutluyum ama bu konuya cozum bulmak isdiyorum artik iki yildir sikildim ama uzaga gitmek isdemiyorum hem yanlizlar hemde esime cok duskunler esimde onlara dedesini cok seviyorum harika bi insan uzaklassam vijdan azabi duyarim yasli insanlar bende yaslancam yanliz kalmak isdemem esimde konusdu ama gene ayni ben gene konuscam sadece sikinti bu baska bise yok cok sukur ama buda cok sinir bozucu herseyimin bilinmesi tesekker ederim iyimserliniz icin

bu nasıl bir yazım hataları böylee yaaa
demeyim demeyim dedim ama lütfen okuyana saygı

konuna gelince bence sen başka şeylerden yani konuşulanlardan dolmuşsun
bu da son fdamla olmuş.. yoksa insan hastalık muhabbetine bu kadar kızmaz

Sen onu bırakta aç kitap oku azıcık. Türkçen berbat herşey evlilik kayınvalide falan değil biraz ufkun genişler, hemde bu kadar takılmazsın.

Back
X