Müşterilerin sorunlarindan biktigim icin, calistigim yer çok yoğun olduğu icin isten ciktim. 4 gündür evdeyim ama şimdiden boşluğa düştüm. Ben calismadigim Zaman hep böyle oluyorum. Mutsuz, gün boyu yataktan çıkmayan bir insan. Sabah 6-7 gibi yatan aksama doğru 3-4 gibi kalkan bi insan kilo da alıyorum zaten 15 kilo fazlam var sevgilim olmasina rağmen geceleri yine millette konuşmaya başladim basima bela Alicam netten calismayan evli arkadaslarim var onlar ne yapiyo bilmiyorum ama ben evde kalinca kafayi yiyorum
Müşterilerin sorunlarindan biktigim icin, calistigim yer çok yoğun olduğu icin isten ciktim. 4 gündür evdeyim ama şimdiden boşluğa düştüm. Ben calismadigim Zaman hep böyle oluyorum. Mutsuz, gün boyu yataktan çıkmayan bir insan. Sabah 6-7 gibi yatan aksama doğru 3-4 gibi kalkan bi insan kilo da alıyorum zaten 15 kilo fazlam var sevgilim olmasina rağmen geceleri yine millette konuşmaya başladim basima bela Alicam netten calismayan evli arkadaslarim var onlar ne yapiyo bilmiyorum ama ben evde kalinca kafayi yiyorum
Tamam sıkılmanızı anlarım, ama her boş kaldığınızda internette neden başkalarıyla konuşuyorsunuz, onu hiç anlamadım cidden. Sevgiliniz de varmış, sevmiyor musunuz acaba da bu kadar boşluğa düşüyorsunuz hemen?
Ben de boş duramam, işsizlik bana da dayanılmaz gelir, birkaç aylık böyle bir dönemim de var ama o sürede çok okumuştum mesela.. Siz de çok bunalırsanız açın bir kitap okuyun, daha 4 günde kendinizi oyalamak neden bu kadar zor? Başka sorunlar mı var ilişkinizde ya da hayatınızda?
İşsiz olman ayrı sevgilini aldatman ayrı bir şey.. Her evde oturan eşini/sevgilisini aldatsın o zaman sebebi ise evde çok sıkılıyor! Ne kadar yanlış yaptığın kendini düzelt bence..
İşsizlik ve sevgiliyi aldatmak ne alaka? Bir de o kadar normal yazmışsın ki hayret edilesi olay.
Zamparalık karakter meselesi derler ya bu da böyle bir şey demek ki.
Bende evde oturunca düzenim alt üst olur, aynı sen gibi sabahlara kadar oturup akşama kadar uyurum.Mutlaka başka bir iş bulmalısın.Hatta kendini tanıyor olman lazım, başka bir iş ayarlamadan çıkmasaydın keşke.Ancaaak iş başka adamlarla görüşme kısmına gelince orada ayrılıyoruz.Bu işsiz kalman yüzünden oluşacak bir durum değil, bu şahsınla, ve bi yerlerde var olan bir boşlukla alakalı muhtemelen.Yoksa her evde olan aldatmaya meyilli olsaydı ohoooo