• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde olduğum zamanlar sıkılıyorum

bende bu sene sınava girdim emin ol bi zaman gelcek vicdan azabından dışarı çıkamicaksın. bende öyle bi durum vardı. dışarı çıksam bile huzursuz oluyodum çünkü diğerleri ders çalışıyo oluyodu aklıma ailem geliyodu onlar benim için bu kadar emek harcıyolar diye düşünüyodum. arada sırada yapıyodum gezmelerimide evde oturupta sırf ders çalışmıyodum 2 3 saat çalışıp 1 2 saat tv izliyodum o zaman en azından içim rahat ediyodu. sana da öyle olur mu bilemem orasını. benmde öyle şimdi 2 3 arkadaşım var ama onlarda fazla gezen birileri değil bende evde oturuyorum kimseyi bulamıyorum tek gezmeyide sevmiyorum böyle pclerde takılıyorum şimdilik :1::1:

Haklısın herkes belkide benden fazla ders çalışıyor ben yeteri kadar ders çalışmıyorum çünkü ondanda sıkılıyorum bırakıyorum biraz çalıştıktan sonra...
Bi kaç arkadaşımla görüşüyüm diyorum onlarlada yapcak bişey bulamıyorum :)

16 yaşındayım bende de var aynı sıkıntı. Sürekli bişeyler yapma çabası. Sevgilim yok ama arkadaşlarımla çıkıyorum. Biraz kitap, biraz dergi, biraz bilgisayar, biraz televizyon.. Arada resim falan çizerim.
Kitap okumayı seviyorsan kitap okumanı tavsiye ederim. Yada dergiler falan al kendine. Vakit geçirirsin. En basitinden.
Ergenlik döneminde hepimizin yaşayacağı şeyler bunlar. Sıkıntı, bunalmak, asileşmek, önüne gelene patlamak gibisinden. Geçecek. Bu günleri de özleyeceğiz. :31:

16 yaşındayım bende de var aynı sıkıntı. Sürekli bişeyler yapma çabası. Sevgilim yok ama arkadaşlarımla çıkıyorum. Biraz kitap, biraz dergi, biraz bilgisayar, biraz televizyon.. Arada resim falan çizerim.
Kitap okumayı seviyorsan kitap okumanı tavsiye ederim. Yada dergiler falan al kendine. Vakit geçirirsin. En basitinden.
Ergenlik döneminde hepimizin yaşayacağı şeyler bunlar. Sıkıntı, bunalmak, asileşmek, önüne gelene patlamak gibisinden. Geçecek. Bu günleri de özleyeceğiz. :31:

Ergenlik döneminin verdiği bi sıkıntı yada her insanda olabilcek bişey diye düşünmemiz lazım o zaman...
Bu günleri gerçekten çok arıycaz belkide...

Ergenlik döneminin verdiği bi sıkıntı yada her insanda olabilcek bişey diye düşünmemiz lazım o zaman...
Bu günleri gerçekten çok arıycaz belkide...

Elbette. Gün gelecek keşke o zamanlarıma dönsem diyeceğiz belki..
Belki hatırlayıp özlem duyacağız. Canını hiç bir şey için sıkma.. Vee anı yaşa :12:

Ara ara oluyor bende bu sorun...
17 yaşındayım ders çalışıyorum fakat ders çalıştıktan sonra evde olduğum zamanlar çok sıkılıyorum.
Çevremde düzgün bi arkadaşım olmayınca kimseyle görüşmüyorum arkadaş olarak dışarı ya ailemle yada sevgilimle çıkıyorum oda her gün değil tabiki arada.
Yapcak bişey bulamıyorum galiba bugün çok sıkıldım dışarı çıkıyım dedim yapcak bişey bulamıyorum çıkınca napcam diye düşünüyorum bi boşluk oluyor sanki.
2-3 gün üst üste evde oluyorum bu beni boğuyor o yüzden sevgilimle bile tartışıyorum ona patlıyorum sıkılıyorum diye oda çık dışarı napmak istiyosun diyor falan bunaldım....

ergenlikten değil .Ben de 21 yasındayım ben de aynıyım :5:

Bende de var aynı sorun.18 yaşındayım.Malum sınav temposundan çıktım,kendimi boşlukta hissediyorum.Sene içerisinde bu günlerin gelmesi için dua ederken şimdi yapacak birşey bulamamak çok bunaltıyor.Tatil olduğu için çoğu arkadaşım şehir dışında,sevgilim de öyle.Yakınlarda oturan kuzenlerim de yok.Allahtan annem gezmeyi seven bir insan benim gibi.O da gündüz çalıştığı için ancak akşamları çıkabiliyoruz sahile falan.

İş aradım ama biraz geç kaldık sanırım önceden söylemek gerekiyormuş.O yüzden iş de bulamadım.Evde kendi kendime yemek yapmaya çalışıyorum.Değişik şeyler deniyorum ama zaman geçmiyor bir türlü.Bütün sene okul-dershane temposunda evi özlüyordum.Ah bi şu sınav bitsin evden çıkarsam noluyim diyordum.
Şimdi duramıyorum evde sürekli gezmek istiyorum.İnsanoğlu işte yaranılmıyor vallahi bize :1:

Bende de var aynı sorun.18 yaşındayım.Malum sınav temposundan çıktım,kendimi boşlukta hissediyorum.Sene içerisinde bu günlerin gelmesi için dua ederken şimdi yapacak birşey bulamamak çok bunaltıyor.Tatil olduğu için çoğu arkadaşım şehir dışında,sevgilim de öyle.Yakınlarda oturan kuzenlerim de yok.Allahtan annem gezmeyi seven bir insan benim gibi.O da gündüz çalıştığı için ancak akşamları çıkabiliyoruz sahile falan.

İş aradım ama biraz geç kaldık sanırım önceden söylemek gerekiyormuş.O yüzden iş de bulamadım.Evde kendi kendime yemek yapmaya çalışıyorum.Değişik şeyler deniyorum ama zaman geçmiyor bir türlü.Bütün sene okul-dershane temposunda evi özlüyordum.Ah bi şu sınav bitsin evden çıkarsam noluyim diyordum.
Şimdi duramıyorum evde sürekli gezmek istiyorum.İnsanoğlu işte yaranılmıyor vallahi bize :1:

Kesinlikle bende aynı...
Okul dershane varken bi bitsede eve gitsem yatsam falan diye düşünüyorum ama şimdide evdeyim yapcak bişey bulamıyorum :)

Back
X